KAE Άρης: Χαμόγελα και αγιασμός

KAE Άρης: Χαμόγελα και αγιασμός

Η πρώτη συγκέντρωση των καλαθοσφαιριστών του Άρη και ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα (19-8) στο στο «Nick Galis Hall».

Ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε πως: «Είμαι ευχαριστημένος από τον σχεδιασμό της ομάδας. Το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Νιώθουμε ασφάλεια μέσα στην αγκαλιά των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Θέλουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε με την αγωνιστικότητά μας το στοίχημα του κόσμου. Το διοικητικό τιμ, το προπονητικό, αλλά και το αγωνιστικό, θα παλέψουν για να μείνει η ομάδα όρθια στα προβλήματα της καθημερινότητας. Στο μπάσκετ δεν υπάρχει ισοπαλία. Οπότε, στόχος μας είναι οι περισσότερες νίκες.

Είχαμε να επιλέξουμε από συγκεκριμένους παίκτες, λόγω και του προβλήματος με την FIBA. Δεν μπορέσαμε να πετύχουμε στο 100%, αλλά καταφέραμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Αυτό που θα πω είναι ότι και σε διαφορετική περίπτωση, πάλι τις ίδιες κινήσεις θα έκανα για την ομάδα».

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος τόνισε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που παρέμεινα για ακόμη μία χρονιά στην ομάδα, γιατί έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω με τους συμπαίκτες μου την περυσινή προσπάθεια που κάναμε. Θέλουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί όπου ανήκει, κυρίως στη συνείδηση του κόσμου, ο οποίος θέλουμε να μας αγαπήσει, να μας αποδεχτεί και, κυρίως, να μας στηρίξει. Η ομάδα ξεχειλίζει από ταλέντο, από νέα παιδιά και με την ευχή να είμαστε όλοι υγιείς, η ομάδα θα πάει πάρα πολύ καλά.

Το να διατηρεί μία ομάδα τον βασικό της κορμό, είναι ότι καλύτερο, γιατί έτσι μπορούν να προσαρμοστούν οι καινούργιοι παίκτες πιο γρήγορα, αλλά και η ομάδα μπορεί να βγάλει πιο γρήγορα στο παρκέ αυτά που ζητάει ο προπονητής. Το καλό με εμάς είναι ότι μένει ο ίδιος προπονητής με πέρυσι, αλλά και ένα μεγάλο μέρος του περυσινού κορμού είναι το ίδιο. Επομένως, η συνταγή της επιτυχίας είναι δεδομένη και με την προσθήκη των νέων παιδιών, ήρθε το ‘κερασάκι στην τούρτα’ για να πούμε ότι η χρονιά ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές».

Ο Γιάννης Αθηναίου υπογράμμισε πως: «Θέλω να ευχηθώ καλή αρχή και καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και επιτυχίες. Η ομάδα έχει κρατήσει τον βασικό της κορμό και έχουν γίνει κάποιες προθήκες νέων παικτών, οι οποίοι είναι, από ότι ξέρω, από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας. Θέλω να ελπίζω ότι, μέσα από τη σκληρή δουλειά, την ομαδικότητα και αυτά που θα μας πουν οι προπονητές, να αφομοιώσουμε γρήγορα τη φιλοσοφία του κόουτς, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμοι.

Το σημαντικότερο στοιχείο ήταν ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε τόσο ο κόουτς, όσο και η διοίκηση. Μου έδειξαν πόσο πολύ πιστεύουν σε μένα και μου έδωσαν να καταλάβω τον ρόλο για τον οποίο με προορίζουν στον φετινό ΑΡΗ. Αυτά ήταν πολύ σημαντικά για να πειστώ και να έρθω στην ομάδα. Φυσικά, ένας ακόμη λόγος ήταν και η δυναμική του ΑΡΗ, η οποία είναι αδιαμφισβήτητη».



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποθέωσε τον Χάαλαντ και αποκάλυψε το δώρο που του έκανε ο Νορβηγός
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποθέωσε τον Χάαλαντ και αποκάλυψε το δώρο που του έκανε ο Νορβηγός
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved