«Μάχη» παραμονής για τρεις

«Μάχη» παραμονής για τρεις

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο (19/3) η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής μπάσκετ.

Οι ΑΕΚ, Πανελλήνιος και Ίκαρος Καλλιθέας, δίνουν τις δικές τους μάχες, προκειμένου να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία, ενώ οι αντίπαλοι θέλουν τη νίκη, για να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ. Αναλυτικά τα τρία παιχνίδια...

ΑΕΚ – Καβάλα
Πρόκειται για το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής. Η ΑΕΚ παίζει για μία ακόμη φορά με την πλάτη στον τοίχο και η πίεση μπορεί να την οδηγήσει σε πολλά λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το θετικό για την ομάδα του Άγγελου Κορωνιού, είναι πως δεν θα αγωνιστεί ο Μιλτ Παλάσιο από την πλευρά των φιλοξενουμένων. Ο Δημήτρης Πρίφτης όμως από την πλευρά του θέλει από τους παίκτες του να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους και να διεκδικήσουν τη νίκη και να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ.
Γήπεδο: 3ο Δ.Κ.Γ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ (Ζωφριά).
Ώρα έναρξης: 16.00.
Διαιτητές: Τανατζής, Σώμος, Ανδρικόπουλος.
TV: NOVASPORTS

Πανελλήνιος – ΠΑΟΚ
Η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων έχει ξεκινήσει από νωρίς. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τον Ντάντε Στίγκερς, καθώς ο Νίκος Κούβελας και ο Πανελλήνιος εμπόδισαν το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ να κάνει το ντεμπούτο του στο συγκεκριμένο ματς. Το συγκρότημα του Θανάση Σκουρτόπουλου θέλει τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και το πιθανότερο είναι να βασιστεί για μία ακόμη φορά στη «φροντ λάιν».
Γήπεδο: Χαλκιοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Λαμίας.
Ώρα έναρξης: 17.00.
Διαιτητές: Πηλοϊδης, Κορομηλάς, Παναγιώτου.
TV: ET1

Ικαρος Καλλιθέας – Περιστέρι
Υπό άλλες συνθήκες ο συγκεκριμένος αγώνας θα ήταν εξαιρετικά δύσκολος και αμφίρροπος. Τη δεδομένη χρονική περίοδο όμως το Περιστέρι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς οι αποχές των παικτών στις προπονήσεις ήταν αρκετές. Από την άλλη ο Ίκαρος Καλλιθέας θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, προκειμένου να ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή. Εξάλλου η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα είναι το μοναδικό πράγμα που σκέφτονται στον σύλλογο.
Γήπεδο: ΕΑΚ Γλυφάδας.
Διαιτητές: Αναστόπουλος, Καρακατσούνης Πουρσανίδης Κ.
Ώρα έναρξης: 19.00.

Για να δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved