Τρίκαλα BC: «Προσβλητικές απαιτήσεις»

Τρίκαλα BC: «Προσβλητικές απαιτήσεις»

Στην αντεπίθεση βγήκαν οι διοικούντες τα Τρίκαλα BC και με μακροσκελή ανακοίνωσή τους δίνουν την απάντησή τους για όλα όσα ακούστηκαν.

Ο χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων και δηλώσεων ανάμεσα σε διοίκηση και παίκτες συνεχίζεται στα Τρίκαλα. Μετά τα όσα διαδόθηκαν αλλά και αυτά που υποστήριξαν δημόσια ο Νίκος Κακλαμάνος (εδώ), ο Βασίλης Αγγελάκοπουλος (εδώ) και ο Γιώργος Λεπενιώτης (εδώ) οι μέτοχοι και τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία κατηγορούν συγκεκριμένο γραφείο μάνατζερ για τις απαιτήσεις των παικτών που τις κρίνουν προσβλητικές και τα σχόλιά τους τα οποία χαρακτηρίζουν υβριστικά.

Η ανακοίνωση: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να τονίσουμε τα εξής: Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με τους αθλητές και τους εκπροσώπους τους που ανέβασαν πέρυσι την ομάδα στην Α1 ουδέποτε ετέθη θέμα μη αποπληρωμής των οφειλών της προηγούμενης διοίκησης προς αυτούς. Άλλωστε αυτό θα ήταν ανήθικο από μέρους μας. Στα δε νέα συμβόλαια υπήρχε πλήρης αποδοχή των προτάσεων των ίδιων των αθλητών και των εκπροσώπων τους ως ένδειξη σεβασμού. Προτάθηκε επίσης η καταβολή του 30% των οφειλομένων με την υπογραφή των νέων συμβολαίων και η αποπληρωμή του υπολοίπου σε ένα χρόνο σε περίπτωση σωτηρίας της ομάδας και σε 16 μήνες σε περίπτωση υποβιβασμού όταν η πάγια τακτική των ομάδων είναι 3 με 4 χρόνια. Άλλωστε πολλοί εκ των αθλητών της ομάδας εξοφλούνται από προηγούμενες ομάδες τους ακόμα και σήμερα.

Η κωλυσιεργία, οι κατ’ επίφαση δικαιολογίες και οι προσβλητικές απαιτήσεις από τη μεριά τους για την υπογραφή αξιογράφων από συγκεκριμένα πρόσωπα και όχι από την εταιρία, μέχρι και το θέμα συγκεκριμένου χρόνου συμμετοχής στα παιχνίδια από κάποιους, αποδεικνύουν ότι σκοπός τους δεν ήταν η συμφωνία αλλά η εσκεμμένη αποχώρηση αρχές Αυγούστου για να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στον σχεδιασμό της ομάδας, μιας ομάδας που δεν προχώρησε σε καμία μεταγραφή Έλληνα παίκτη όλο αυτό το διάστημα εμπιστευόμενη τους ίδιους παίκτες στους οποίους προσέφερε τα προηγούμενα χρόνια τις μεγαλύτερες αμοιβές από όλους τους συλλόγους της Β’ Εθνικής και της Α2.

Το γεγονός επίσης ότι εκπροσωπούνται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ δεν περνά απαρατήρητο. Σημειώνουμε δε ότι εμείς πέρυσι -χωρίς να συμμετέχουμε στη διοίκηση- καταβάλλαμε σχεδόν τρεις μισθούς και αναλάβαμε τον τέταρτο τον οποίο θα πληρώσουμε στον άνθρωπο που διευκόλυνε την ομάδα στις 30/11/2014 όπως η συμφωνία με την παλαιά διοίκηση προέβλεπε. Τα χρήματα αυτά δόθηκαν σε περιόδους έντονης κρίσης μέσα στα αποδυτήρια, υπό την απειλή αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και η δική μας απαίτηση ήταν όλα τα ποσά να πάνε αποκλειστικά και μόνο στους παίκτες.

Θεωρούμε λοιπόν ότι οι εκφράσεις περί αχαριστίας μάλλον θα έπρεπε να βρίσκονται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι η υγεία σε όλες τις εκφάνσεις του συλλόγου είναι αδιαπραγμάτευτη. Η αξιοπιστία του συλλόγου είναι επίσης αδιαπραγμάτευτη. Δεν πρόκειται ποτέ να παρεκκλίνουμε ούτε εκατοστό από τις αρχές μας για υγεία, οικονομική φερεγγυότητα, και αξιοπρέπεια. Τα υβριστικά και απαξιωτικά σχόλια που απευθύνονται σε ανθρώπους που πέρυσι τούς βοήθησαν δεν αξίζουν κανένα σχολιασμό, απλά επιβεβαιώνουν τα όσα αναφέραμε πιο πάνω. Όποιος διαφωνεί με τις αρχές αυτές δεν θα έχει θέση στην ομάδα που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Όποιος συμφωνεί μπορεί να έρθει και να υπογράψει, η πόρτα μας ήταν και είναι ανοιχτή. Αυτήν η ομάδα ό,τι και να γίνει δεν πρόκειται να διαλυθεί οικονομικά ούτε κάποιος συμπολίτης μας θα σέρνεται στις δικαστικές αίθουσες από αθλητές που «αγαπούν» τα Τρίκαλα και τους φιλάθλους τους. Μέτοχοι και Δ.Σ. της ΚΑΕ Τρίκαλα».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved