Basket League ΟΠΑΠ: Νέα μπάλα από ΕΣΑΚΕ

Basket League ΟΠΑΠ: Νέα μπάλα από ΕΣΑΚΕ

Τη δική του μπάλα απέκτησε ο ΕΣΑΚΕ, η οποία θα κάνει ντεμπούτο στο νέο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

Η διοργανώτρια αρχή της Α1 παρουσίασε σήμερα (06/08) τη Spalding TF-1000 EΣΑΚΕ, η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη λίγκα και θα χρησιμοποιηθεί στο καινούριο πρωτάθλημα από τις ομάδες. Η μπάλα, που κατασκευάστηκε από τη Spalding και διανέμεται στη χώρα μας από την εταιρία Top Trends A.E., συνδυάζει το ομαδικό πνεύμα, το ταλέντο και τη δράση σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.

Η ανακοίνωση: «Ο ΕΣΑΚΕ και η Basket League ΟΠΑΠ 2013-14 απέκτησαν τη δική τους μπάλα! Ο πρόεδρος Γ. Χαλβατζάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με το διευθύνοντα σύμβουλο Σαμ Α. Φάις, της Top Trends A.E., έχουν την τιμή και τη χαρά να παρουσιάσουν τη νέα Spalding TF-1000 EΣΑΚΕ. Τη νέα, κορυφαία τεχνολογικά και σχεδιαστικά, μπάλα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την Basket League ΟΠΑΠ, με στόχο να αποκτήσει το ελληνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα το δικό του μοναδικό μπασκετικό «αποτύπωμα».

Αποτελώντας το σημείο αναφοράς παγκοσμίως από το 1983, όταν καθιερώθηκε ως η επίσημη μπάλα του ΝΒΑ και βάζοντας από το 2012 την υπογραφή της και στην μπάλα της Turkish Airlines Euroleague, η Spalding κατασκεύασε αποκλειστικά για τον ΕΣΑΚΕ τη Spalding TF-1000 EΣΑΚΕ, επιδιώκοντας να συνδυάσει τρία σημαντικά στοιχεία: το ομαδικό πνεύμα, το ταλέντο σπουδαίων παικτών και τη δράση. To ομαδικό πνεύμα αποτυπώνεται στην υψηλή ποιότητα της νέας μπάλας. Οι ασημένιες γραμμές γύρω από την μπάλα συμβολίζουν το ταλέντο των παικτών που αγωνίζονται στα γήπεδα της Basket League ΟΠΑΠ και η αντίθεση ανάμεσα στα δύο βασικά χρώματα της μπάλας, το μαύρο και το πορτοκαλί, τονίζουν το γρήγορο ρυθμό και τη δράση που οι φίλαθλοι περιμένουν από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος.

Εταιρικό προφίλ Top Trends A.E.: Η εταιρία Top Trends A.E. είναι αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας αθλητικού εξοπλισμού και ειδών ένδυσης και υπόδησης στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου και τα άτομα που την απαρτίζουν ασχολούνται στον τομέα αυτό πάνω από 25 έτη. Η Top Trends A.E. διανέμει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα προϊόντα της εταιρίας Spalding, τα υποδήματα Skechers, Μark Eco Zoo York και Gas, την συλλογή ενδυμάτων Russell Athletic και τα είδη πινγκ-πονγκ Stiga. Η εταιρία συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία εμπλουτίζοντας σε μόνιμη βάση το brand portfolio της και αναλαμβάνοντας την αντιπροσώπευση νέων και επιτυχημένων σημάτων και στην κατηγορία casual και fashion, όπως Suavesoles flip-flops, Ccilu υποδήματα.

Η Top Trends A.E. διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης με περισσότερα από 600 καταστήματα τα οποία καλύπτουν όλες τις περιοχές στην Ελλάδα, με παρουσία στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του αθλητικού δικτύου και στρατηγικές συνεργασίες με τις αλυσίδες καταστημάτων αθλητικών και casual ειδών, ενώ παράλληλα διατηρεί ένα δίκτυο λιανικής με δύο καταστήματα Skechers στο McArthur Glen Designer Outlet στα Σπάτα και στο Mega Mall Shopping Outlet, στη Θεσσαλονίκη.

Λίγα λόγια για τη Spalding: Η συνεχής εξέλιξη της Spalding την καθιερώνει το 1983 ως επίσημη μπάλα του NBA και το 1987 του WNBΑ. Παράλληλα η Spalding, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, είναι η επίσημη μπάλα και σε πολλά άλλα πρωταθλήματα όπως στην Rucker League, στο King of the beach tournament κ.τ.λ. Ταυτόχρονα επεκτείνεται δυναμικά και στην κατασκευή μπασκετών υψηλής ποιότητας και το 2007, καθιερώνεται ως η επίσημη μπασκέτα του NBA. Για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και 2014-2015 παραμένει η επίσημη μπάλα της Turkish Airlines Euroleague, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Στην Ελλάδα, για τις αγωνιστικές περιόδους 2012-2013, 2013-2014 και 2014-2015 η Spalding είναι επίσημος χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) τόσο στις εθνικές ομάδες όσο και στα πρωταθλήματα Α2, Β’ και Γ’ Εθνική Ανδρών, καθώς και στα πρωταθλήματα Α1 και Α2 Γυναικών, στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς και σε όλα τα διεθνή φιλικά παιχνίδια που διοργανώνει η ΕΟΚ, ενώ από το Απρίλιο του 2013 η Spalding είναι η Οfficial Game Ball του ΕΣΑΚΕ (Eλληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιριών) για το πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Ανδρών Α1 και για τις επόμενες δύο τουλάχιστον αγωνιστικές σεζόν».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved