Άρης: Τα νέα εισιτήρια διαρκείας (photos)

Άρης: Τα νέα εισιτήρια διαρκείας (photos)

Στην κεντρική σάλα του Αλεξανδρείου, το «Nick Galis Hall», έγινε η επίσημη παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας του Άρη.

Παρουσία φίλων της ομάδας, αλλά και του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Χρήστου Γαλιλαία, των παλαιμάχων Μάριο Μπόνι και Χάρη Παπαγεωργίου, του αρχηγού Αντώνη Ασημακόπουλου και του υπεύθυνου μάρκετινγκ Νίκου Στακιά παρουσίασαν τα μπλοκ διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η εκδήλωση πραγματοποιείται εδώ, στο «Nick Galis Hall». Κοντά μας σήμερα (22/07) βρίσκονται οι Χάρης Παπαγεωργίου και Μάριο Μπόνι, καθώς και ο αρχηγός της ομάδας μας, Αντώνης Ασημακόπουλος, οι οποίοι δεν επιλέχθηκαν τυχαία. Το μόνο καθήκον μας απέναντι στην ιστορία είναι να την ξαναγράψουμε. Τα οικονομικά δεδομένα είναι δύσκολα, αλλά ενωμένοι μπορούμε να πορευτούμε μαζί και να τα καταφέρουμε. Η παρουσία του κόσμου, πέρα από τη στήριξή του, είναι απαραίτητη, γιατί παίζει μεγάλο ρόλο και ο παράγοντας έδρα. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο. Σας καλώ, όλους, λοιπόν να μας στηρίξετε, με όσες δυνάμεις έχετε, ώστε όλοι μαζί να γίνουμε μια ομάδα εργασίας», ανέφερε σχετικά ο Χρήστος Γαλιλαίας.

Στη συνέχεια, η μεγάλη δόξα του Άρη Χάρης Παπαγεωργίου τόνισε: «Θεωρώ ότι είναι χρέος όλων των φιλάθλων να βρίσκονται κοντά στην ομάδα και τη διοίκηση, όσο και αν αυτό είναι δύσκολο στις ημέρες μας. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Στον Άρη έχει γραφτεί μεγάλη ιστορία, αλλά τώρα χρειάζονται θυσίες. Έχει μεγάλη σημασία να στηρίξουμε όλη αυτήν την προσπάθεια που γίνεται και να προσπαθήσουμε, ώστε να ξαναγραφτεί η ιστορία. Προσωπικά, θεωρώ ότι ο καθένας από τη μεριά του πρέπει να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης όσο περισσότερο μπορεί, προκειμένου οι φίλαθλοι του Άρη να είναι περήφανοι και να φτάσει η ομάδα και πάλι ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της ομάδας θα το πράξει».

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος, από την πλευρά του, ανέφερε: «Θα ήθελα πολύ το «Nick Galis Hall» να είναι γεμάτο την επόμενη χρονιά, γιατί δεν αρμόζει σε αυτήν εδώ τη σάλα να είναι άδεια. Θα ήθελα να έρθετε μαζί μας στο ταξίδι που ξεκινήσαμε από την προηγούμενη χρονιά. Η διοίκηση κάνει τη δική της προσπάθεια για την ομάδα και αυτό φαίνεται από την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή για τα επόμενα τρία χρόνια. Αυτό δείχνει ότι στον Άρη δεν παίζουμε πια. Θέλουμε να έρθετε κοντά μας, γιατί έχουμε ανάγκη το χειροκρότημά σας. Όπως εσείς θέλετε να παλεύουμε για κάθε μπάλα, έτσι κι εμείς έχουμε την ανάγκη της δικής σας στήριξης. Μια ομάδα σαν τον Άρη δεν «μασάει» στα δύσκολα. Θέλουμε να προσθέσουμε έναν ακόμα τίτλο στην οροφή του γηπέδου. Ένας από τους λόγους που οι παίκτες έρχονται στον Άρη είναι για να ζήσουν από κοντά σαν παίκτες της ομάδας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου σε ένα γεμάτο «Nick Galis Hall». Επομένως, σας έχουμε ανάγκη».

Τέλος, ο Νίκος Στακιάς επίσης έκανε κάλεσμα στον κόσμο, λέγοντας: «Θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα και να έρθει κοντά στην ομάδα. Σκοπός μας είναι να αναδιοργανώσουμε το τμήμα μάρκετινγκ και τις παροχές προς τους φίλους της ομάδας με σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου». Μετά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας η ΚΑΕ τίμησε, όπως κάθε χρόνο, τους πιο πιστούς φιλάθλους της, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης διαρκούς παρουσίας στο κλειστό. Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Σπανός, ο οποίος κέρδισε το Piaggio Παουλεάνου, ενώ στην Κατερίνα Μπρόζου δόθηκε ένα εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Τα νέα εισιτήρια διαρκείας του Άρη

Θύρα

Τιμή

5-6

50 ευρώ

7-10

100 ευρώ

4-8-9

120 ευρώ

2-3 Β

150 ευρώ

1-8-9A

200 ευρώ

2-3 Α

250 ευρώ

GOLD

500 ευρώ

PLATINUM

1.500 ευρώ

COURT SIDE SEATS

2.000ν ευρώ

Παιδική κερκίδα Θ.1 άνω διάζωμα

Πακέτο ενήλικας/παιδί 100 ευρώ, 20 ευρώ επιπλέον χρέωση για το 2ο παιδί (ισχύει για παιδιά έως 12 ετών)



Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή
Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή
Πόλο ανδρών: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος στην τετράδα
Πόλο ανδρών: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος στην τετράδα
Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ολυμπιακό
Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ολυμπιακό
Δακρυσμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης - "Να το πάρουμε για την Ελλάδα μας"
Δακρυσμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης - "Να το πάρουμε για την Ελλάδα μας"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved