Ολυμπιακός: Ο Σπανούλης και οι άλλοι…

Ολυμπιακός: Ο Σπανούλης και οι άλλοι…

Ακόμα μία κρίσιμη εβδομάδα διαπραγματεύσεις ξεκινάει για τον Ολυμπιακό, με την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Σπανούλη να κυριαρχεί.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών και οι διοικούντες την ΚΑΕ θα κάτσουν εντός των επόμενων ημερών στο ίδιο τραπέζι για να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας. Είναι κοινή η επιθυμία να ανανεωθεί το συμβόλαιο του παίκτη, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει θα βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αναγνωρίζοντας την προσφορά του παίκτη, θα του προτείνουν ανάλογα χρήματα - πάντα, όμως, σε συνάρτηση με το πλάνο που ακολουθούν στον οικονομικό τομέα. Από εκεί και πέρα, η παραμονή του θα εξαρτηθεί από το εάν θα μείνει ικανοποιημένος ή θα επιχειρήσει να κερδίσει ένα καλύτερο συμβόλαιο σε άλλη, εκτός Ελλάδας, ομάδα.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας όσο και της Μπαρτσελόνα και των Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Γαλατάσαραϊ. Οι Ρώσοι φέρεται να του προσφέρουν «γην και ύδωρ» για να μεταγραφεί στη Μόσχα, ενώ εξίσου «δυνατές» είναι οι προσφορές των υπόλοιπων ομάδων. Το θέμα, επί της ουσίας, είναι εάν ο 30χρονος γκαρντ θα κοιτάξει αποκλειστικά και μόνο το οικονομικό ή θα προτιμήσει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, όντας και πάλι ο ηγέτης του.

Από εκεί και πέρα, ανοιχτές παραμένουν κι άλλες περιπτώσεις ανανεώσεων συμβολαίων όπως του Έισι Λο και του Γκιόργκι Σερμαντίνι. Ο Αμερικανός γκαρντ θα ήθελε να αυξήσει το κασέ του, ειδικά μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στην Ευρωλίγκα, στον Πειραιά όμως επίσης θα του καταθέσουν προσφορά ανάλογη της φιλοσοφίας τους - βάσει της προσφοράς του και πάντα σε συνάρτηση με τη σφικτή οικονομική πολιτική που ακολουθούν το τελευταίο διάστημα. Θεωρείται, πάντως, δύσκολο να παραμείνει εάν υπολογίσει μόνο το χρηματικό σκέλος της συμφωνίας. Όσον αφορά στο Γεωργιανό σέντερ οι απαιτήσεις του κρίθηκαν, σε πρώτη φάση, υπερβολικές. Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι θα πρέπει να ρίξει σημαντικά το κασέ του εφόσον πράγματι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του. Από την άλλη, πάντως, έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από την ουκρανική Μπουντιβέλνικ, η οποία ναι μεν θα παίξει στην Ευρωλίγκα, σε καμία περίπτωση όμως δεν του προσφέρει τις προοπτικές που του δίνονται στον Ολυμπιακό.



Πόλο Γυναικών: Ο Εθνικός έριξε «βόμβα» μεγατόνων! Πήρε το Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό
Πόλο Γυναικών: Ο Εθνικός έριξε «βόμβα» μεγατόνων! Πήρε το Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό
Πάμε Στοίχημα με Μαρίνα Σάττι και Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού
Πάμε Στοίχημα με Μαρίνα Σάττι και Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού
Αμεση επιστροφή της Οσέρ στην Ligue 1
Αμεση επιστροφή της Οσέρ στην Ligue 1
Η Κόμο επέστρεψε στην Serie A μετά από 21 χρόνια
Η Κόμο επέστρεψε στην Serie A μετά από 21 χρόνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved