Παύλος Γιαννακόπουλος: «Ο Δημήτρης θα κάνει τον Παναθηναϊκό οκτάστερο»

Παύλος Γιαννακόπουλος: «Ο Δημήτρης θα κάνει τον Παναθηναϊκό οκτάστερο»

Παύλος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησαν για όλους και για όλα στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησαν στην εφημερίδα LIVE SPORT και τον Βασίλη Βέργη, με τον πατριάρχη της οικογένειας, να δηλώνει με βεβαιότητα ότι ο γιος του θα κάνει τον Παναθηναϊκό οκτάστερο και ότι ο εγγονός του, Παύλος, θα αναλάβει την ΚΑΕ όταν μεγαλώσει...

Ο κορυφαίος εν ζωή παράγοντας του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε, μιλώντας με απόλυτη σιγουριά ότι η ομάδα μπάσκετ, θα καταφέρει με την καθοδήγηση του γιου του, να φτάσει και να ξεπεράσει τα 8 τρόπαια της Ρεάλ Μαδρίτης: «Βεβαίως μπορεί, γιατί όχι. Επιθυμία όλων μας είναι αυτό. Και περισσότερο του ανθρώπου που έχει τα ηνία» τόνισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γιαννακόπουλος για να συμπληρώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Σίγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα τα φθάσουμε. Θα είναι σε δύο, σε τρία, σε πέντε χρόνια; Είμαστε η πιο επιτυχημένη ομάδα και αυτό αποδεικνύεται από όλους τους αριθμούς».

- Είναι στόχος ζωής, παραγοντικής καριέρας;

«Στόχος ζωής όχι, στόχος παραγοντικής καριέρας ναι. Κι όσο έχω τη στήριξη του πατέρα μου, του θείου μου, της οικογένειας, όταν είμαστε συσπειρωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα».

Πόρτα ανοικτή για Ζοτς, κλειστή για Ιτούδη

Θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αποτέλεσε, φυσικά, το κεφάλαιο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, με τον Παύλο Γιαννακόπουλο να μην κρύβει την πικρία του για την απόφαση του Ζοτς να φύγει από τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη να διαφωνεί με τον πατέρα του, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης στο μέλλον.

«Για τον Παναθηναϊκό ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς νομίζω ότι έχει τελειώσει...» τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Γιαννακόπουλος, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να διαφωνεί: «Είναι από τις ελάχιστες φορές που θα διαφωνήσω με τον πατέρα μου. Ο κ. Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης. Αυτή τη στιγμή έχουμε τον δεύτερο καλύτερο προπονητή της Ευρώπης. Θα ήταν χαρά μου και είμαι βέβαιος ότι κάποια στιγμή με τον κ. Ομπράντοβιτς θα ξανασυνεργαστούμε. Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι του, εγώ τον αγαπάω, είναι ο μεγάλος μου αδελφός και είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα ξαναδιασταυρωθούν οι δρόμοι μας. Δεν ξέρω πότε αλλά είμαι σίγουρος».

Αν, πάντως, για τον Ζοτς οι πόρτες του Παναθηναϊκού παραμένουν πάντα ανοικτές, για τον Ιτούδη έχουν κλείσει οριστικά και αμετάκλητα, όπως ξεκαθαρίζει ο Δ. Γιαννακόπουλος.

- Στη ραδιοφωνική συνέντευξη που μου είχατε παραχωρήσει είχατε πει ότι κάποιοι πήγαν να αποδομήσουν τον Παναθηναϊκό. Τώρα, με τις δύο κούπες εδώ, συνεχίζετε να το πιστεύετε;

«Τότε το πίστευα, τώρα το ξέρω. Ο Δημήτρης Ιτούδης επηρέασε τον κόουτς να φύγει, ήταν ο άνθρωπος που επηρέασε πολλούς από τους αθλητές να φύγουν. Μου τα έχουν μεταφέρει αυτά οι αθλητές. Τους έλεγε ότι θα χρεοκοπήσουμε, ότι δεν θα τους πληρώσουμε, ότι, ότι... Ετυχε πέρυσι να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Ο κύριος Ιτούδης το εξέλαβε διαφορετικά και δυστυχώς έπεισε τον κόουτς. Είμαι βέβαιος ότι αν ο κ. Ομπράντοβιτς δεν είχε δίπλα του αυτό το διαλυτικό στοιχείο που ονομάζεται Δημήτρης Ιτούδης θα ήταν ακόμη μαζί μας, θα είχαμε πάρει και τη φετινή Ευρωλίγκα και η ιστορία θα είχε γραφτεί διαφορετικά. Δεν μετανιώνω, δεν στεναχωριέμαι, με τον Αργύρη έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία, οι κούπες αποδεικνύουν και τους καρπούς αλλά θα ήθελα να ήταν ακόμη μαζί μας ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς».

-Απ΄ ότι καταλαβαίνω ενώ για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι πάντα ανοιχτή η πόρτα για τον Δημήτρη Ιτούδη έχει κλείσει...

«Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι για πάντα ανοιχτή -αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να συνεργαστούμε γιατί με τον Αργύρη έχουμε πετύχει πολλά και είμαι βέβαιος πως θα πετύχουμε και περισσότερα- για τον Δημήτρη Ιτούδη η πόρτα είναι ερμητικά κλειστή για ΠΑΝΤΑ”.

Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα που λένε στην κοινή συνέντευξή τους στην LIVE SPORT, Παύλος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξεχωρίζει η αναφορά του σημερινού προέδρου της ΚΑΕ ότι μια δημόσια συγγνώμη από την πλευρά των αδερφών Αγγελόπουλων μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα: «Μέχρι τότε δεν έχω καμία δουλειά να καθίσω σε κανένα τραπέζι με κανένα Αγγελόπουλο» τόνισε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι δεν έχει στα πλάνα του μια εμπλοκή του στην ΠΑΕ. Από την πλευρά του, πάντως, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ερωτηθείς για το τι θα συμβουλέψει τον γιο του σε περίπτωση που τεθεί θέμα ανάληψης της ηγεσίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν κατηγορηματικός: «Αν το θέλει, να το κάνει 100 φορές» τόνισε με τον Δημήτρη, σύμφωνα με τη μαρτυρία του Βασίλη Βέργη να... φτύνει τον κόρφο του και δηλώνει λίγο αργότερα, απαντώντας στο ερώτημα για το ποιες είναι σήμερα οι σκέψεις του: «Όπως σας είπα ούτε με το μπάσκετ ήθελα να ασχοληθώ. Υπήρχαν όμως κάποιες ηθικές δεσμεύσεις. Για το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει καμία ηθική δέσμευση γι αυτό και δεν υπάρχει λόγος να περνάει από το μυαλό μου».

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ανήκει και αυτό μιας ενδεχόμενης επιστροφής στον Παναθηναϊκό για τους Μπατίστ και Βουγιούκα και τις τελικές αποφάσεις που θα πάρει ο Αργύρης Πεδουλάκης, αλλά και της ατάκας προς την πλευρά Μαρινάκη και Μελισσανίδη από τον Δ. Γιαννακόπουλο, ο οποίος μίλησε ακόμα για τον Νικόλα Πατέρα, τον Παπανικολάου, τον Σπανούλη, τον Λάσμε, τον Χάινς, την οικογένεια Βαρδινογιάννη και πολλούς άλλους, ενώ αναφέρθηκε και στις οικονομικές - πολιτικές εξελίξεις και όχι μόνο...



Παναθηναϊκός AKTOR, Σλούκας: «Θα παίξω στο Final 4 - Με πάθος για τον τελικό»
Παναθηναϊκός AKTOR, Σλούκας: «Θα παίξω στο Final 4 - Με πάθος για τον τελικό»
Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόκριση με μεγάλη ανατροπή στην Ρώμη
Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόκριση με μεγάλη ανατροπή στην Ρώμη
Super League: Κορυφή στα Play Outs για Πανσερραϊκό και Αστέρα - «Διπλό» για Παναιτωλικό
Super League: Κορυφή στα Play Outs για Πανσερραϊκό και Αστέρα - «Διπλό» για Παναιτωλικό
Ολυμπιακός: Με 10άδα κόντρα στον Κολοσσό - Χωρίς τρεις στην Ρόδο
Ολυμπιακός: Με 10άδα κόντρα στον Κολοσσό - Χωρίς τρεις στην Ρόδο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved