Παππάς: «Το πιο τρελό μου όνειρο!»

Παππάς: «Το πιο τρελό μου όνειρο!»

Ο Νίκος Παππάς ελάχιστες ώρες από την στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό δεν έκρυψε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» πως πλέον… ζει το παιδικό του όνειρο

Το πρώτο μεγάλο του όνειρο το έκανε πραγματικότητα, όπως δήλωσε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ». Ο Νίκος Παππάς είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού και τώρα είναι αποφασισμένος να κάνει πραγματικότητα ένα ακόμα όνειρό του. Να καθιερωθεί στην ομάδα που αγάπησε από.. πιτσιρικάς. Και αν κρίνουμε από όσα λέει στην συνέντευξή του στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο νέος παίκτης του «τριφυλλιού» είναι αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να φτάσει.. ψηλά, με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η συνέντευξη του Νίκου Παππά στην «ΠΡΑΣΙΝΗ»:
 
Το μεγάλο σου όνειρο εκπληρώθηκε;

«Σίγουρα αυτό που ονειρευόμουν από μικρό παιδί όταν ξεκινούσα το μπάσκετ, έγινε πραγματικότητα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω εδώ. Ο στόχος μου είναι μέσα από σκληρή δουλειά να καθιερωθώ και να βοηθάω τον Παναθηναϊκό προκειμένου να πετυχαίνει τους στόχους του».

Αυτή η χρονιά ήταν η καλύτερη σου μέχρι στιγμής. Σου πέρασε από το μυαλό ότι ήρθε η ώρα να κάνεις το μεγάλο βήμα στην καριέρα σου;

«Κάθε καλοκαίρι που περνούσε και ήμουν στη διαδικασία για την ομάδα που θ’ αγωνιστώ, το πιο τρελό μου όνειρο ήταν να χτυπήσει το τηλέφωνο και να είναι από τον Παναθηναϊκό. Φέτος ήρθε λίγο πιο νωρίς απ’ ότι φανταζόμουν. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ περισσότερο».

Οι επαγγελματίες παίκτες συνήθως δεν δηλώνουν την «οπαδική» τους ταυτότητα. Ο Τσαρτσαρής φεύγοντας μας είπε ότι όνειρο του ήταν να παίξει στον Παναθηναϊκό, στην ομάδα της καρδιάς του. Είναι το… θαύμα που ξαφνικά σε φέρνει να παίζεις στην ομάδα που υποστηρίζεις από πιτσιρικάς;

«Είναι κάτι ανατριχιαστικό. Όταν είσαι παιδί έχεις κάποιους παίκτες ως πρότυπο, τους χειροκροτείς, πανηγυρίζεις με τις επιτυχίες της ομάδας σου και φτάνεις σε αυτό το σημείο να παίζεις εκεί, είναι φανταστικό. Από κει και πέρα αν γουστάρω να παίζω στον Παναθηναϊκό θα το δείξω στο γήπεδο»!

Πώς περιμένεις τη συνεργασία με τον Διαμαντίδη;

«Σίγουρα να συνεργαστείς με τον Διαμαντίδη, δεν είναι μόνο δικό μου όνειρο αλλά πολλών παικτών που ξεκίνησαν να βλέπουν σοβαρά το μπάσκετ από το 2003. Είναι τιμή μου που θα είμαστε στην ίδια ομάδα. Έχουμε συνεργαστεί παλιότερα στην Εθνική αλλά τώρα θα έχω την ευκαιρία να μάθω πολλά περισσότερα πράγματα δίπλα του».

Μαζί με την ανακοίνωσή σου από τον Παναθηναϊκό, κλήθηκες και στην Εθνική ομάδα. Αυτό το καλοκαίρι τελικά είναι μαγικό;

«Η Εθνική ομάδα είναι κάτι πολύ σημαντικό για κάθε αθλητή. Θέλω να πάω στην προετοιμασία της Εθνικής και να διεκδικήσω τις πιθανότητες που μου αναλογούν για μία θέση στο ρόστερ, το οποίο θα είναι στο Ευρωμπάσκετ. Θα κάνω τα πάντα για να είμαι εκεί».

Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου με τον Παναθηναϊκό που πάντα στοχεύει στους τρεις τίτλους;

«Εννοείται πώς θα κάνω τα πάντα προκειμένου η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Για να μη κρύβομαι και πίσω από το δάχτυλο μου όμως, θέλω να παίξω και να συμμετέχω κι εγώ σε μια καλή πορεία. Γνωρίζω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο από την πρώτη μου χρονιά να έχω ουσιαστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο είμαι διατεθειμένος να δουλέψω σκληρά προκειμένου να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή, για να συμμετέχω κι εγώ όσο πιο ενεργά γίνεται».

Ο Παππάς σκέφτεται μόνο την επίθεση;

«Στην επίθεση δεν είναι μόνο το σκοράρισμα. Και οι ασίστ μου αρέσουν. Θέλω να πω ότι και εγωιστικά να το έβλεπα δεν θα κοιτούσα μόνο τους πόντους μου. Η άμυνα δεν είναι κάτι που παραμελώ, αντιθέτως προσπαθώ να βελτιώνομαι. Μου λείπουν στοιχεία για να παίξω την τέλεια άμυνα αλλά όταν είσαι στον Παναθηναϊκό που είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στο αμυντικό κομμάτι με τις αρχές που έχει, δεν μπορείς να το παραμελήσεις. Και ‘γω θα δουλέψω πολύ για ν’ ανταποκριθώ σε αυτές τις απαιτήσεις».

Ανυπομονείς για την πρώτη φορά που θα βγεις να παίξεις σ’ ένα γεμάτο ΟΑΚΑ;

«Πράγματι, αυτή είναι η εικόνα που έχω στο μυαλό μου. Θέλω να μπω μέσα, να πετύχω το πρώτο μου καλάθι και να ζήσω ότι ονειρευόμουν. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Ένιωσα αμήχανα όταν με χειροκρότησαν στα πλέι οφ. Νόμιζα ότι χειροκροτούσαν τον Φραγκίσκο Αλβέρτη ή τον κόουτς Πεδουλάκη. Ελπίζω αυτό το χειροκρότημα να διαρκέσει πολλά χρόνια».

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί



Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved