«Δάσκαλος ο Πεδουλάκης»

«Δάσκαλος ο Πεδουλάκης»

Τα προβλήματα του Περιστερίου δεν έχουν τελειωμό, ωστόσο ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε με τα καλύτερο λόγια για τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο παίκτης της ομάδας των δυτικών προαστίων σε δηλώσεις του στην  εκπομπή Jump Shoot του ΤΗΛΕΑΣΤΥ αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, την δουλειά του «Άρτζι», το All Star Game και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ:

Για τον Αργύρη Πεδουλάκη: «Ο Πεδουλάκης είναι δάσκαλος. Μαζί του κατάλαβα τι είναι το μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Μέχρι πρότινος έπαιζα με βάση το ένστικτο μου. Απέναντι στον Πανιώνιο (για την 20η αγωνιστική) παρότι αγωνιστήκαμε χωρίς τον Αργύρη Πεδουλάκη, εφαρμόσαμε μέσα στο γήπεδο ό, τι έχουμε μάθει ένα χρόνο τώρα. Δουλεύουμε πολύ και σωστά, έχουμε τις βάσεις παρότι είμαστε μια ομάδα με ίσως το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Τα πάντα είναι ανοιχτά. Υπάρχουν 6 ομάδες που μπορούν να καταταγούν από την τρίτη ως την όγδοη θέση. Εμείς έχουμε καλό πρόγραμμα από εδώ και πέρα και μπορεί να έχουμε τα προβλήματα μας αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Για τα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ και το All Star Game: «Ήταν μια ωραία γιορτή. Το θετικό ήταν ότι είχε πολύ κόσμο στις εξέδρες. Αλλά το μπάσκετ δεν είναι μόνο το All Star, δεν μπορούμε να καλύπτουμε έτσι τα προβλήματα του αθλήματος. Λύση σαφέστατα και υπάρχει αρκεί να υπάρχει και θέληση. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που έχει ιστορία, κοινό και μέλλον. Χρειάζεται, όμως να υπάρχουν παράγοντες με όρεξη για δουλειά οι οποίοι να ενδιαφερθούν για το καλό του μπάσκετ και όχι για τους εαυτούς τους».

Για τον Ηλία Ζούρο: «Ο Ηλίας Ζούρος είναι η σωστή επιλογή για τον πάγκο της Εθνικής. Πρέπει στο τιμόνι να βρίσκεται Έλληνας κόουτς που γνωρίζει τους παίκτες, το επίπεδο του πρωταθλήματος αλλά και την νοοτροπία και ψυχολογία του Έλληνα μπασκετμπολίστα».

Για τον αδελφό του Βαγγέλη και πιθανή μεταγραφή του στο εξωτερικό: «Επίσημη πρόταση δεν υπάρχει ακόμα από την Μπιλμπάο ή άλλη ισπανική ομάδα. Παρότι μπορεί το καλοκαίρι να δοθεί στον Βαγγέλη η ευκαιρία να μετακινηθεί σε κάποιον μεγάλο ελληνικό σύλλογο, όλοι τον προτρέπουμε να φύγει από την Ελλάδα για να παίξει κάπου αλλού. Η Μπιλμπάο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, καθώς μιλάμε για μια ομάδα με Έλληνα προπονητή, καλό κλίμα και παίκτες όπως ο Βασιλειάδης και ο Μαυροειδής».



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved