Ρέθυμνο: Μοίρασαν «Ελπίδα» (photos)

Ρέθυμνο: Μοίρασαν «Ελπίδα» (photos)

Την ογκολογική μονάδα παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Ελπίδα» επισκέφθηκε αντιπροσωπία της ΚΑΕ Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος των Κρητικών Γιώργος Μαμαλάκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Καλαϊτζάκης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Δημήτρης Τζέντζος και οι Γιώργος Κούμουλος και Δημήτρης Τσαρουχάς βρέθηκαν στο νοσοκομείο όπου τους υποδέχθηκε η πρόεδρος του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και της παρέδωσαν επιταγή με τα έσοδα του αγώνα της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ, στην πρώτη φάση των πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, καλωσορίζοντάς τους, είπε μεταξύ άλλων: «Με πολλή χαρά σας υποδεχόμαστε στο χώρο αυτόν. Η επιθυμία σας να επισκεφθείτε το νοσοκομείο μας, στο οποίο διαδραματίζεται μεγάλος αγώνας για να σωθούν εκατοντάδες παιδιά, ήταν πολύ συγκινητική και εκφράζει τη βαθιά σας ευαισθησία και το ανθρώπινο πρόσωπο του αθλητισμού, και στη συγκεκριμένη περίπτωση του αθλητικού κόσμου της Κρήτης. Η συμβολή σας στην προσπάθειά μας ήταν ακόμα μία ένδειξη της αγάπης σας προς τα παιδιά. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία φέρατε κοντά μας τους φιλάθλους σας και τους δώσατε την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας. Είναι πολύ σημαντικό για ένα έργο εθελοντισμού, όπως είναι το δικό μας, να έχουμε στο πλευρό μας τον φίλαθλο κόσμο κάθε αθλήματος. Ειδικά στην εκστρατεία που ξεκινάμε τον Σεπτέμβριο για τη δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών χρειαζόμαστε φορείς να μεταφέρουν τα μηνύματά μας και ομάδες όπως η δική σας να φέρουν κοντά μας εθελοντές».

Εκ μέρους της αντιπροσωπίας του Ρεθύμνου ο Γιώργος Μαμαλάκης ευχαρίστησε την πρόεδρο για τα καλά της λόγια και πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι που βρισκόμαστε στην ογκολογική μονάδα παίδων. Πιστεύουμε ότι αυτό το νοσοκομείο δίνει την ελπίδα για τη ζωή. Θέλουμε να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον μεγάλο αγώνα που έχετε δώσει με το σύλλογο «Ελπίδα» για τα παιδιά με καρκίνο, αλλά και τον θαυμασμό μας για αυτό το μοναδικό νοσοκομείο που δίνει την ελπίδα στην ζωή του παιδιού. Η Ρέθυμνο ΚΑΕ Aegean και το κοινωνικό της πρόγραμμα «Ρέθυμνο Assist», θέλοντας να προσφέρει το ελάχιστο που μπορεί σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια που κάνετε, σας παραδίδει μια επιταγή 2.780 ευρώ που είναι τα έσοδα ενός αγώνα μπάσκετ στο Ρέθυμνο. Σας συγχαίρουμε και πάλι για όσα σπουδαία κάνετε για τα παιδιά και υποσχόμαστε να είμαστε πάντα στο πλευρό σας».

Εν συνεχεία, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη απένειμε στην ομάδα την τιμητική πλακέτα που δίνει ο σύλλογος «Ελπίδα» στους υποστηρικτές του, ενώ οι παίκτες μοίρασαν αυτόγραφα και μπλουζάκια με τα σήματα της ομάδας τους και της «Ελπίδας» στα παιδιά. Αποχαιρετώντας τους η πρόεδρος ευχήθηκε να έχουν πάντα επιτυχίες στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται στην Ελλάδα, ελπίζοντας σύντομα να αγωνιστούν και στο εξωτερικό. «Εύχομαι μέσα από το ήθος, την άμιλλα και τις αξίες της ομάδας σας να δίνετε πάντα ένα αξιέπαινο παράδειγμα στη νεολαία της χώρας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποθέωσε τον Χάαλαντ και αποκάλυψε το δώρο που του έκανε ο Νορβηγός
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποθέωσε τον Χάαλαντ και αποκάλυψε το δώρο που του έκανε ο Νορβηγός
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved