«Σίγουρα θέλουν τη ρεβάνς»

«Σίγουρα θέλουν τη ρεβάνς»

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης χαρακτήρισε δύσκολο τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και σχολίασε το γεγονός οτι ο Άρης δεν έχει βρει ακόμα τον ρυθμό του.

Αναλυτικά στη συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό «Άρης FM» ο φόργουορντ του Άρη μίλησε:

Για το All Star Game: «Το παρακολούθησα και πέρασα πολύ ευχάριστα. Άλλωστε για αυτό το λόγο γίνεται, για να χαίρεται ο κόσμος και να διασκεδάζουν οι παίκτες που συμμετέχουν».

Για τους  Σλούκα και Χρυσικόπουλο: «Τα παιδιά έχουν μεγάλο ταλέντο και χάρηκα που διακρίθηκαν».

Για τον αγώνα  με τον Παναθηναϊκό (18/03, 8μ.μ.): «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί την τελευταία φορά που βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό τον κερδίσαμε και σίγουρα θα θέλει να πάρει τη ρεβάνς. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει. Ελπίζω να δείξουμε καλό πρόσωπο και να νικήσουμε».

Για την ήττα από την Καβάλα την προηγούμενη αγωνιστική: «Μπορούσαμε να νικήσουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δείξαμε αυτό το πρόσωπο. Το πρόβλημα φυσικά όπως έχουν διαπιστώσει όλοι βρίσκεται στην άμυνα. Βέβαια το πρόβλημα μας μπορεί να είναι και ψυχολογικό γιατί στις προπονήσεις δουλεύουμε σκληρά και σε κάθε παιχνίδι πάντα παίζουμε για να κερδίζουμε».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ακόμα και τις  μέρες που δεν έχουμε προπόνηση βρισκόμαστε στο γήπεδο  και δουλεύουμε σε κάποια πράγματα στα οποία υστερούμε.
Πιστεύω ότι βάσει του υλικού στις υπόλοιπες ομάδες και σε σχέση με το δικό μας, είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και σε υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει όμως να το δείξουμε στο γήπεδο. Πρέπει να αλλάξουμε γρήγορα το αγωνιστικό μας πρόσωπο».

Για τον  προπονητή της ομάδας, Λευτέρη Σούμποτιτς: «Κάθε προπονητής έχει τη φιλοσοφία του. Είναι δύσκολο να προσαρμοστεί ο κάθε παίκτης όταν σε αυτό το χρονικό διάστημα αλλάζει ο προπονητής. Εμείς πιστεύω ότι το καταφέραμε, ξέρουμε τι θέλει από εμάς κάτι που πρέπει να δείξουμε στους αγώνες».

Για την προσωπική του απόδοση: «Η αλήθεια  είναι ότι πήρα χρόνο συμμετοχής λόγω και του τραυματισμού του Χρήστου Ταπούτου. Δεν μπορώ να μιλήσω όμως  για την προσωπική μου εμφάνιση από τη στιγμή που χάσαμε. Αν νικούσαμε θα το έκανα. Τώρα δεν έχει νόημα. Πάντα νιώθω καλά ψυχολογικά και είμαι έτοιμος να βοηθήσω όποτε μου ζητηθεί».



Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός AKTOR: Με το σώμα στο ΟΑΚΑ και το μυαλό στο Βερολίνο, 90-82 τον Προμηθέα
Παναθηναϊκός AKTOR: Με το σώμα στο ΟΑΚΑ και το μυαλό στο Βερολίνο, 90-82 τον Προμηθέα
Το ανακοίνωσε ο Εμπαπέ: Φεύγει απ' την Παρί Σεν Ζερμέν!
Το ανακοίνωσε ο Εμπαπέ: Φεύγει απ' την Παρί Σεν Ζερμέν!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved