Κουστένης: «Είμαστε συντετριμμένοι»

Κουστένης: «Είμαστε συντετριμμένοι»

Σε κλάματα ξέσπασε ο Δημήτρης Κουστένης στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον υποβιβασμό του Περιστερίου στην Α2.

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων, παρά τη φετινή υπερπροσπάθεια, δεν κατάφερε να ανανεώσει την παρουσία του στην Basket League ΟΠΑπ και ύστερα από τέσσερα χρόνια επιστρέφει στην Α2. Ο προπονητής του μίλησε για τίμιο αγώνα, που όμως δεν τους βρήκε νικητές: «Αρχίσαμε την προσπάθειά μας πριν από εννέα μήνες και ξέραμε ότι ο αγώνας μας ήταν πολύ δύσκολος. Είναι προς τιμήν όσων αποτελούν την ομάδα ότι τα προβλήματα όλη τη σεζόν δεν βγήκαν προς τα έξω. Δώσαμε έναν τίμιο αγώνα και καταλήξαμε να παίζουμε την παραμονή στο τέλος». Είπε ακόμα..

Για το γεγονός πως δεν κατάφεραν να κερδίσουν με +4 πόντους τον Ηλυσιακό, ώστε να σωθούν: «Τέτοια ματς κρίνονται στο τέλος. Σε ένα δύο σουτ. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι ότι ο Ηλυσιακός είναι πιο έμπειρη ομάδα. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αναιρεί τη μεγάλη προσπάθεια όλων των ανθρώπων, που συμμετείχαν στην προσπάθεια της φετινής σεζόν».

Για την παρουσία του στο Περιστέρι και ποιους θα ήθελε να ευχαριστήσει για τη συνεργασία: «Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω όσους συνεργαστήκαμε αυτούς τους εννέα μήνες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους απλήρωτοι. Η ύπαρξη της ομάδας οφείλεται στο Στέφανο Κιουριτζόγλου. Με τεράστιο προσωπικό κόστος κράτησε «ζωντανή» την ομάδα. Οφείλουν όλοι να του αναγνωρίσουν τον αγώνα που έχει κάνει. Δίπλα του ήταν οι Σκορδάκης, Παπάγνου και Καραθάνος. Αυτοί στήριξαν την ομάδα».

Για τους παίκτες του: «Είμαι στο Περιστέρι ως προπονητής από το 1997 και δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοια ποιότητα παιδιών ούτε καν όταν είχαμε την ομάδα με τους Φορντ, Παπαμακάριο και Πελεκάνο. Ύστερα από εννέα μήνες απλήρωτοι έκαναν προπόνηση στο 100%. Είμαστε συντετριμμένοι, αλλά εκείνο που είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια είναι πως δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες θα σηκωθείς. Τους βγάζω το καπέλο. Τα περισσότερα παιδιά είναι νεαρά και έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους».

Για το μέλλον του Περιστερίου: «Το Περιστέρι θα έχει επόμενη ημέρα, γιατί έχει πρόεδρο και διοίκηση που αγαπούν την ομάδα».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved