«Αδύναμοι κρίκοι»

«Αδύναμοι κρίκοι»

Η φετινή πορεία του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής κυμαίνεται σίγουρα σε ικανοποιητικά επίπεδα όμως δεν σημαίνει ότι «κρύβει» και την κακή παρουσία που έχουν κάποιοι παίκτες.

Ο Μάρκο Κέσελ έπιασε λιμάνι το καλοκαίρι. Όταν είχε ακουστεί ότι ο Σέρβος θα είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση των Πειραιωτών πολλοί απόρησαν αφού το όνομα του δεν ήταν αυτό που θα έκανε το «κλικ» στον κόσμο. Οι εμφανίσεις του Κέσελ στο Μουντομπάσκετ έκαναν πολλούς να αλλάξουν γνώμη αφού είδαν έναν παίκτη με πολλά αθλητικά προσόντα αλλά και με καταπληκτικό σουτ.

Η συνέχεια και η πορεία του πρώην παίκτη του Ερυθρού Αστέρα στην μέχρι τώρα παρουσία του με την φανέλα του Ολυμπιακού δεν ήταν η αναμενόμενη. Η κάμψη που υπάρχει στην απόδοση του είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και ακόμα δεν έχει βρεθεί ο ρόλος αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ο Μάρκο θα βοηθήσει τους κυπελλούχους Ελλάδας.

Τα νούμερα του Σέρβου το δείχνουν αυτό. Ο Κέσελ έχει αγωνιστεί στα 13 από τα 16 ματς που έχουν δώσει οι Πειραιώτες στην Ευρωλίγκα. Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης αγωνιζόταν κατά μέσο όρο 13 λεπτά και σκόραρε 4,2 πόντους ενώ στο ΤOP 16 είχε περίπου 9 λεπτά συμμετοχής και 2,7 πόντους.

Κάποιοι τραυματισμοί έχουν αφήσει τον Σέρβο διεθνή εκτός από τις τελευταίες υποχρεώσεις της ομάδας και στον Πειραιά ευελπιστούν ότι όταν θα επιστρέψει και θα έχει αποθεραπευτεί πλήρως θα μπορέσει να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

Ο Ματ Νίλσεν και αυτός δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα. Ο Αυστραλός φόργουορντ έχει σίγουρα την εμπειρία και τις μπασκετικές εικόνες για να μπορέσει να βοηθήσει, κάτι όμως που δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα.

Ο Νίλσεν στην ευρωλίγκα έχει αγωνιστεί σε 11 αγώνες έχοντας στην πρώτη φάση 18 λεπτά(κατά μέσο όρο) συμμετοχής και 5,6 πόντους ενώ  στο ΤOP 16 σκοράρει τρεις πόντους σε 14 λεπτά.

Ο Αυστραλός σίγουρα όταν ήρθε στον Ολυμπιακό δεν προοριζόταν για βασικός αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να είναι μια αξιόπιστη επιλογή που θα έδινε λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο.

Όπως έχει δείξει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς υπολογίζει τους πάντες που βρίσκονται στο ρόστερ άρα είναι στο χέρι αυτών των παικτών να ανεβάσουν την απόδοση τους και για να πάρουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν αλλά και για να υπάρξουν περισσότερες λύσεις για τους «ερυθρόλευκους» στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved