Στα μαχαίρια Γαλανός- Ηρακλής

Στα μαχαίρια Γαλανός- Ηρακλής

Ο χρηματοδότης της ΚΑΕ Ηρακλής, Γιώργος Γαλανός αναφέρθηκε αναλυτικά σε ανακοίνωση του στα ζητήματα της ΚΑΕ και ξεκαθάρισε το τι μέλει γενέσθαι...

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας εκτόξευσε βολές κατά του υπεύθυνου τύπου της ομάδας της Θεσσαλονίκης και ξεκαθάρισε οτι δεν έχει σκοπό να αποπληρώσει τους Πάρκερ, Κόλεμαν και Χουγκάζ, γεγονός που προκαλεί τριγμούς στην  ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Γαλανού:

«Επειτα από δεκάδες δημοσιεύματα εντελώς ψευδή που παραπλανούν τον κόσμο και σπιλώνουν το όνομά μου, έκρινα τουλάχιστον τα βασικότερα από αυτά να τα απαντήσω και να αναφέρω την αλήθεια.

Στο βωμό της είδησης ενεργώντας για συμφέροντα τρίτων, χωρίς να υπάρχει αίσθηση του γραπτού, αναφέρεται όχι σε κάποιες ανακρίβειες, αλλά σε πλήρη παραπλάνηση. Στον καταιγισμό ψευδών ειδήσεων αναφέρεται ότι: «άφησε μεγάλο έλλειμμα πέρυσι… Ο Ηρακλή πληρώνει τη ζημιά που έκανε… σύμφωνα με δηλώσεις του έβαλε… Χωρίς να επιβεβαιώνεται… Και αυτοί τον πίστεψαν, τους κορόιδεψε αφού οι προσδοκίες του ήταν να γίνει γνωστός αφού δεν τον ήξερε κανείς…».

Εκτός του ότι δεν κρατάνε αρχείο, πέρυσι δημοσιοποίησα έπειτα από κακοήθειες τα οικονομικά του συλλόγου, όπου φαινόταν ολοκάθαρα ότι όλοι οι παίκτες είναι πληρωμένοι και ειδικά από την πλευρά μου. Και ενώ ήταν όλοι πληρωμένοι μανατζερικά και παίκτες, το μόνο υπόλοιπο μέχρι να λήξει η χρονιά (ενώ ήμασταν στον 3ο μήνα του πρωταθλήματος) ήταν 4.000 ευρώ στον Καστλ, που τα 2.000 ευρώ τα χρωστούσε ο ίδιος από τα εισιτήρια της γυναίκας του και 25.000 ευρώ περίπου του Λαμπρόπουλου, και αυτά χωρίς ουσία, αφού τα χάρισε προ ημερών για να αποδεσμευτεί.

 Η ΚΑΕ το δέχτηκε χωρίς να συνυπολογίσει την κρισιμότητα της κατάστασης της ομάδας και την οποιαδήποτε βοήθεια ενός τέτοιου αθλητή (στον Ηρακλή όποιος θέλει φεύγει όποτε θέλει χωρίς να ισχύουν τα συμβόλαια!!!). Που βλέπει ο δημοσιογράφος ότι άφησα προσοχή όχι χρέος, αλλά μεγάλο χρέος και ότι ο Ηρακλής πληρώνει τη ζημιά που του έκανα;

Για ότι έχει σχέση με τα χρήματα που έβαλα, ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ τα έχει δει τρεις φορές αναλυτικά και μάλιστα έλεγε ότι έβαλα και παραπάνω. Όσον αφορά ότι δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά…, από την Παρασκευή τον έχω καλέσει έξι φορές τον Κ.Κ. να έρθει σήμερα στις 13:00 στο γραφείο μου να του τα δείξω έτσι ώστε να σταματήσει να γράφει αυτές τις αρλούμπες και να έχει κατ’ ιδίαν άποψη, μάλιστα να γράψει και είδηση και να είναι τουλάχιστον σοβαρή. Φυσικά δεν θα ερχόταν αφού οι σκοποί των όσων γράφει είναι οι άλλοι… Επομένως, δεν είναι ότι δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά, αλλά απλά δεν θέλουν να επιβεβαιωθούν…

Αναφορικά με το «κατώτερο των προσδοκιών», αν θυμάται ο Ηρακλής πέρσι ανέβηκε από την Α2 κατηγορία έπειτα από τέσσερα χρόνια παντελούς απαξίωσης (αφού τον λυμαίνονταν τέτοιοι άνθρωποι). Ας αναλογιστεί ο κάθε ηρακλειδέας πως ανέβηκε ο Ηρακλής στην Α1 κι εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι έβαλα το δικό μου λιθαράκι.

Σχετικά με την μικροπρέπεια και το επίπεδο που έχει φτάσει να γράφει ότι όλα αυτά τα έκανα αφού δεν με ήξερε κανείς και ήθελα διαφήμιση, ενημερώνω ότι αφού τη διαφήμιση την πήρα πέρυσι, ποιος ο λόγος να ρισκάρω φέτος που η ομάδα ήταν για υποβιβασμό; (μήπως ήθελα να δυσφημιστώ;)

Κι αν είχα ανάγκη για προβολή και ο σκοπός μου ήταν αυτός, πέρυσι σε πρόταση που μου έκανε ο κ.Ρέμος να αναλάβω την ΠΑΕ θα έλεγα ναι και θα με γνώριζε όλη η Ελλάδα, θα ασχολούμουν με δημοσιογράφους πραγματικούς και όχι με συμφέροντα, κακοήθειες και μικρότητες του επιπέδου «το έκανα για διαφήμιση». Για ότι έχει σχέση με τη διαφήμιση, τις ταμπέλες της εταιρίας μου κλπ, σας ενημερώνω ότι οι πέντε ταμπέλες 1,20 επί 80 περίπου τις έχω πληρώσει πάρα πολύ ακριβά σε σχέση με άλλους διαφημιζόμενους με ταμπέλες 20 επί 2, επί δύο φορές και δεκάδες άλλα σημεία. Η μικροπρέπεια περισσεύει!

Περαιτέρω αναφέρει «ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι σαν τον Ποιμενίδη που…». Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι τέτοιοι άνθρωποι, ήμουν από τους πρώτους που το είπα δημόσια. Πουθενά όμως δεν βλέπω να αναφέρετε κύριε έγκριτε δημοσιογράφε πόσα είναι τα χρήματα που έχει δώσει, ή περίπου (για να καταλάβουμε τι εννοείται πολλά) και αν εξ’ολοκλήρου όλα αυτά τα χρήματα είναι δανεικά!!! Αυτό σημαίνει δημοσιογραφία!!!

Ότι έχει σχέση με τους ψευδείς άρρωστους εκβιασμούς κλπ του στυλ τι έγινε θα πληρώσει… όχι με δόσεις Κωτσόβολος, καθυστερεί άρα δεν τιμάει τον λόγο του… Αυτή την κρίσιμη στιγμή αργεί και ο Ηρακλής καταστρέφεται… 17/3 έληξε η δόση και τον πήγε 1/4 πλήρωσε… ο Κόλεμαν απειλεί γιατί δεν πληρώνει ο Γαλανός… κλπ.

Ο Σ. Πάρκερ είναι προπληρωμένος για τον πρώτο μήνα με επιπλέον χρήματα που θα αφαιρεθούν από τον τελευταίο (άρα παραπάνω από το μηνιάτικό του). Τα μανατζερικά είναι όλα προπληρωμένα και ο μήνας του έληξε 26-27/2. Στις 4/3 ήρθε και πήρε 7.500 δολάρια σε ένα μήνα 28 ημερών και 1/3 του επόμενου μήνα προπληρωμένο με καθυστέρηση 4 ημερών. Πού είδε ο δημοσιογράφος ότι εγώ δεν πληρώνω, καθυστερώ, πληρώνω ως Κωτσόβολος (μακάρι να ήταν όλοι οι παίκτες στη Ελλάδα έτσι πληρωμένοι).

Και ενώ ισχύουν όλα τα ανωτέρω σε δημοσίευμά του αναφέρει «… αρνείται να πληρώσει…». Μιλάει για τα 17/2 λήξη συμβολαίου μήνα ενώ αυτό είναι άκυρο προσύμφωνο που συζητήσαμε προτού τον Πανελλήνιο. Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει με αποτέλεσμα από τον πανικό του/τους, να κάνουν κακό στην ομάδα να δημιουργούνε κλίμα ενοχής.

Του Κόλεμαν το υπόλοιπο για να εξοφληθεί – προπληρωμένος – είναι 950 ευρώ και η διοίκηση μετά του κατευθυνόμενου δημοσιογράφου φέρνει τον πανικό. Δηλαδή όταν διαβάζω εγώ όλα αυτά τα δημοσιεύματα, έχουν την απαίτηση να πάω και να τους πληρώσω. Εδώ πληρώνω και με β… Το υπόλοιπο για όλους τους παίκτες Πάρκερ, Κόλεμαν, Χουγκάζ μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος είναι 28.000 ευρώ. Όλα τα άλλα είναι προπληρωμένα, κι επειδή θα υπάρξουν απορίες γι’αυτό, όποιος θέλει μπορώ να τον ενημερώσω.

Η διοίκηση με όλη τη προσπάθεια που καταβάλλει δεν μπορεί να βρει 28.000 ευρώ να σώσει τον Ηρακλή; Εδώ ωρύονται ότι καταστρέφεται το μπάσκετ και δεν μπορεί να βρει ένα τέτοιο ποσό;

Αναφορικά με την αρχή και το κατώτερο των προσδοκιών…, ενημερώνω τον Κ.Κ. ότι αν υπάρχει περίπτωση να σωθεί ο Ηρακλής είναι από τις επιλογές μου και αν υπάρχει περίπτωση να μην αγωνιστούν αυτοί οι παίκτες και να πέσει ο Ηρακλής είναι από τα δημοσιεύματα του. Σχετικά με όλο το budget που μου αναλογεί για δηλώσεων μέσω ραδιοφώνου (28.000 ευρώ) προτιμώ να τα δίνω εκεί που τα χρειάζεται πραγματικά ο Ηρακλής κι όχι σε σκοπιμότητες που κάποιοι κακοπροαίρετοι γράφουν. Όταν ο Ηρακλής έχει πρόβλημα πραγματικό, πληρώνω όποιο ποσό να είναι για να βοηθήσω. Αν κάποιοι κακόβουλοι αυτό το αναφέρουν σαν «συγχωροχάρτι», είναι πολύ μικροί και επιδιώκουν σκοπιμότητες.

Ο συγκεκριμένος έγκριτος δημοσιογράφος σε δύο προτάσεις μου το καλοκαίρι να αναλάβω την ΚΑΕ και να κάνω ομάδα με υψηλούς στόχους και budget, καταθέτοντας έγγραφη πρόταση στον Ηρακλή, τη δεύτερη φορά σε άρθρο του από τις 13/7 αναφέρει σε μία μικρή στήλη. Παρακαλάμε να βρουν οι ομάδες χορηγούς, προσφέρομαι να αναλάβω την ΚΑΕ- που τώρα γράφει ότι αποφεύγω να πάρω-, αλλά τα συμφέροντα ήταν αλλού!!!

Το που έφτασε η ομάδα και το ποιος φταίει γι’ αυτό δεν είδα να αναφέρει τίποτε, αλλά πρωτοσέλιδο είχε που προπλήρωσα το 1/3 του μηνιάτικου και όχι όλο. Η καινούργια ΚΑΕ που για ευτελές ποσό, που η οφειλή τους είναι λιγότερη από τις υποτιθέμενες υποχρεώσεις μου μέχρι τη λήξη της περιόδου, έχει σφρ… Ο σύλλογος διαλύεται και του χρόνου δεν θα μπορεί ακόμη και αν παραμείνει στη κατηγορία να λειτουργήσει. Αυτό όμως, δεν το αναφέρει καν, κάτι που όχι απλά είναι είδηση αλλά διαλύεται ο σύλλογος.

Το ποιος έφτασε την ομάδα να κινδυνεύει να πέσει δεν το αναφέρει, αλλά ότι έφερα τον Σ. Πάρκερ εγώ προπληρωμένο, είναι κατώτερο των προσδοκιών που περίμενε ο κόσμος από εμένα και η ζημιά που έκανα στον Ηρακλή είναι μεγάλη!!! όπως αναφέρει ο συγγραφέας . Τέλος τα χώνει και στον ΓΣ ότι: «…δεν πληρώνει, φταίει που δεν κρατάει τις περσινές υποσχέσεις του», ενώ αν δεν ήταν ο ΓΣ ούτε εγώ θα ήμουν, ούτε Πάρκερ θα βλέπαμε. Ότι έχουμε ένα από τα 3 αθλήματα πρώτο στην Ελλάδα ενοχλεί επειδή τα συμφέροντα τους πλήττονται.

 Επειδή έδωσα μία βοήθεια στην ΠΑΕ σε δύσκολη στιγμή σημαίνει γι’ αυτόν ότι «…δεν θα πάρω συγχωροχάρτι» ποιος ζήτησε συγχώρεση;;; Ο Ηρακλής γι’ αυτούς είναι μόνο μπάσκετ, διαλύοντας το φυσικά!!!
Τέλος, είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε θεσμικού οργάνου του Ηρακλή, ενώπιον τρίτων, φιλάθλων, συνδέσμων, οποιουδήποτε, να λύσω οποιαδήποτε απορία ή και σχετικά με τα ανωτέρω.

Γ. Γαλανός»

 


 



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved