Γαλατσόπουλος: «Οικογένεια ο ΠΑΟΚ»

Γαλατσόπουλος: «Οικογένεια ο ΠΑΟΚ»

Στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, μεταξύ τόσο των παικτών όσο και των μελών της διοίκησης, αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, με δηλώσεις του στο Arena 89.4 FM, μίλησε για τη φετινή προσπάθεια που γίνεται στο «Δικέφαλο του Βορρά», τα οικονομικά δεδομένα, τις προοπτικές που υπάρχουν εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και το Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος έχει διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας. Αναλυτικά τα όσα είπε..

Για την τελευταία ήττα, από τον Πανελευσινιακό: «H ομάδα είχε αρκετά προβλήματα. Ο Παπαδόπουλος ήταν εκτός, ο Τσαϊρέλης έπαιζε τραυματισμένος. Ο Πανελευσινιακός έκανε καλό παιχνίδι και μας κέρδισε. Όμως, χάθηκε μία μάχη, δε χάθηκε ο πόλεμος».

Για τη φετινή προσπάθεια, αλλά και το πού οφείλεται η πολύ καλή πορεία της ομάδας: «Νομίζω για τη φετινή προσπάθεια δεν μπορεί να μιλήσει κανείς, είναι εντυπωσιακή. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά, καθώς προσπαθούμε να καλύψουμε πολλές τρύπες από τα χρέη των προηγούμενων ετών και πρώτος στόχος μας ήταν και είναι η εξυγίανση. Αγωνιστικά, οφείλεται στο σύνολο η πολύ καλή πορεία της ομάδας, έχουν όλοι το μερίδιό τους. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως καταφέραμε να κάνουμε ομάδα που να είναι οικογένεια, ο καθένας έχει το ρόλο του, είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας».

Για το φετινό μπάτζετ, αλλά και το ποσό που απαιτείται για να συμμετέχει και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση η ομάδα: «Έχουμε μπάτζετ 280.000 ευρώ τη φετινή σεζόν. Με αυτό το μπάτζετ σε άλλες εποχές θα λέγαμε πως πάμε για υποβιβασμό. Όλοι έχουν κατεβάσει, όμως, τα μπάτζετ τους, όλο το πρωτάθλημα αποτελείται από ματς που είναι ντέρμπι, οι διαφορές είναι πολύ μικρές μεταξύ των ομάδων. Είδατε ο Πανιώνιος νίκησε στο καλάθι τον Απόλλωνα. Θέλει γύρω στα δύο εκατ. ευρώ αν θέλεις σε πρώτη φάση να συμμετέχεις στο Eurocup και σε δεύτερη φάση στην Ευρωλίγκα».

Για τη συνεισφορά του κ. Μαλέλη, ώστε να δώσει χορηγία στην ομάδα ο κ. Κοντομηνάς, αλλά και το ενδεχόμενο περαιτέρω συμφωνίας μαζί του: «Σίγουρα, ήταν πολύ σημαντική η συνεισφορά του Μαλέλη. Έπειτα, υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια από όλους μας να προσελκύσουμε τον κ. Κοντομηνά. Στην κοπή της πίτας που παρευρέθηκε και ο ίδιος ο κ. Κοντομηνάς ειπώθηκε μεταξύ μας το ενδεχόμενο συμμετοχής στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν κι αυτός είπε ότι θα είναι δίπλα μας. Άρα, άμα το μεταφράσουμε, σημαίνει πως θα είναι και του χρόνου χορηγός στον ΠΑΟΚ. Μιλάμε καθημερινά με τον κ. Μαλέλη, προσεγγίζουμε γενικά καθέναν που μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Για το αν θα ενδιαφερθεί ή αν υπάρχει θέμα να πάρει μετοχές στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πρόκειται για πολύ σοβαρό θέμα, που δεν μπορούμε να το θίξουμε δημοσίως. Κάθε θέμα έχει την ώρα του. Πρέπει να δείξουμε πράγματα στον καθένα που θέλει να επενδύσει στον ΠΑΟΚ, να τον ενημερώσουμε σωστά. Πρέπει να πω πως και η συμφωνία με τον κ. Σαββίδη για την εκμετάλλευση του σήματος και τα έσοδα αυτής ήταν πολύ σημαντική για εμάς».

Για την κάλυψη παλαιών χρεών και γενικώς τις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά και το τηλεοπτικό συμβόλαιο: «Όταν πρέπει κάθε μήνα να δίνουμε 28.000 ευρώ μόνο στην εφορία αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει αμέσως αμέσως να δώσουμε 320.000 το χρόνο. Υπάρχουν παλιές οφειλές, 66.000 ευρώ στον Γκετσέφτσκι, 44.000 ευρώ στον Ντελινικάιτις, έχουμε οφειλές στον Ντρόμπνιακ, όπως είπατε κλείσαμε την οφειλή και με τον Γκαγκαλούδη που έπαιζε στην ομάδα το 2005!Επίσης, αναλογιστείτε πως υπάρχει μεγάλη μείωση στα τηλεοπτικά, φέτος παίρνουμε 190.000 ευρώ, ενώ την τελευταία χρονιά του κ. Κανώτα το συμβόλαιο ήταν 500.000 ευρώ. Και τα έσοδα από τα εισιτήρια είναι μηδαμινά, αν και καταλαβαίνουμε απολύτως τον κόσμο, δεν του περισσεύουν. Βλέπουμε και την εικόνα στο ποδόσφαιρο, δεν πάει πολύς κόσμος στο γήπεδο πλέον».

Για το πώς σκοπεύουν να προσελκύσουν τον κόσμο: «Προσεγγίζουμε τον κόσμο της επαρχίας με συχνές επισκέψεις, ώστε να τους φέρουμε κοντά στην ομάδα. Επίσης, στηριζόμαστε στην πολύ καλή οργάνωση στις ακαδημίες, έχουμε φτιάξει πολύ καλή εφηβική ομάδα. Ελπίζουμε πως έτσι θα καταλάβει ο κόσμος τη δουλειά που γίνεται και θα μας στηρίξει ακόμα περισσότερο. Στα επόμενα εντός έδρας ματς επειδή παίζουμε και με δύο μεγάλους αντιπάλους, τον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό, πιστεύω πως ο κόσμος θα μας στηρίξει αρκετά».

Για τη συνεννόηση που υπάρχει μεταξύ των μελών της διοίκησης: «Δεν έχουμε προβλήματα, επικοινωνούμε καθημερινά. Εγώ με τον Πρέλεβιτς μιλάω κάθε ημέρα στο τηλέφωνο, είμαστε μία οικογένεια».

Για τη συμβολή του Σούλη Μαρκόπουλου στη δημιουργία και την πορεία της ομάδας: «Σίγουρα, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η παρουσία και η δουλειά του Σούλη. Έκανα αγώνα για να τον φέρω και να τον κρατήσω στον ΠΑΟΚ. Είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, έχει μεγάλη κατανόηση της κατάστασης. Όλοι οι προπονητές θέλουν μεγάλο μπάτζετ, μεγάλους παίκτες, αλλά ο Σούλης είναι πραγματιστής, κατανοεί την κατάσταση κι έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας όχι μόνο φέτος, αλλά και τις περασμένες χρονιές».



ΕΣΑΚΕ: Πρόστιμα σε Ολυμπιακό, Άρη, Περιστέρι
ΕΣΑΚΕ: Πρόστιμα σε Ολυμπιακό, Άρη, Περιστέρι
Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής και επίσημα ο Χρήστος Κόντης!
Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής και επίσημα ο Χρήστος Κόντης!
Η υπόσχεση του Ιωάννη Παπαπέτρου στο ΟΠΑΠ GAME TIME για το FINAL 4
Η υπόσχεση του Ιωάννη Παπαπέτρου στο ΟΠΑΠ GAME TIME για το FINAL 4
Τουρκία: «Σεισμός» με την αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό - Τι γράφουν τα ΜΜΕ
Τουρκία: «Σεισμός» με την αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό - Τι γράφουν τα ΜΜΕ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved