Δ. Γιαννακόπουλος: «Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη...»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη...»

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός δεν έχει τίποτα να... φοβάται και αυτό το μήνυμα πέρασε για μια ακόμη φορά, μιλώντας στον Sentra FM, ο ιδιοκτήτης των πρασίνων, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τονίζοντας ότι η συλλογή τίτλων θα συνεχιστεί και φέτος και τα επόμενα χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ιδιοκτήτης του «εξάστερου» έθεσε ως βασική προτεραιότητα της διοίκησης την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη για τα επόμενα 3 χρόνια, προκειμένου να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα οικονομικής εμπλοκής της οικογένειας Γιαννακόπουλου με την ΠΑΕ.

«Σίγουρα είναι ήδη πετυχημένηνη χρονιά, αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Η ομάδα έχει πάρα πολλές δυνατότητες, το έχει αποδείξει στο παρκέ και ο πήχης πάντα ανεβαίνει» τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκό και συνέχισε για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για το φετινό αποτέλεσμα: «Δικαιωμένος πρέπει να αισθάνεται ο προπονητής που είναι απόλυτα πετυχημένος και όλοι οι αθλητές που έχουν κάνει μια καταπληκτική δουλειά. Εμένα δεν είναι η δουλειά μου ούτε να δικαιώνομαι, ούτε να μη δικαιώνομαι». Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραδέχτηκε ότι στο ξεκίνημα της χρονιάς υπήρξαν δύσκολες στιγμές: «Στην αρχή υπήρξαν δύσκολες στιγμές, στιγμές που αποδοκιμάστηκε η ομάδα, αλλά υπήρχε μεγάλη πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Σε επίπεδο προπονητή σκέψη για αλλαγή δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση. Σε επίπεδο παικτών, έγιναν αλλαγές ακολουθώντας 100% το πλάνο που μας επέδειξε ο προπονητής».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε ακόμα:

Για το αν θα έκανε κάτι διαφορετικό σε σχέση με το ξεκίνημα: «Ποτέ κανένας δεν κάνει απόλυτα σωστά τη δουλειά του. Σίγουρα θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να πω κάποιο συγκεκριμένο».

Για το αν πρέπει να ήταν διαφορετική η αντίδρασή του στο ξεκίνημα της σεζόν περί αποχώρησής του από την ομάδα: «Σίγουρα ήταν μια αντίδραση της στιγμής για κάποια πράγματα που είχα πει, θα μπορούσε να είχε λυθεί διαφορετικά».

Για την επόμενη χρονιά και αν τελείωσε το μεταβατικό στάδιο φέτος: «Μεταβατική δεν είναι μόνο η φετινή χρονιά. Τίτλοι θα έρθουν ακόμα περισσότεροι, μακάρι να συμβεί στην Ευρώπη. Για την Ελλάδα είμαι απόλυτα βέβαιος, ότι το πρωτάθλημα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, στον Παναθηναϊκό».

Για τις επόμενες κινήσεις του σε επίπεδο ανανεώσεων συμβολαίων: «Πρέπει το συντομότερο να συμφωνήσουμε με τον Δημήτρη, τον αρχηγό μας, για να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Να απολαμβάνουμε για άλλα τρία χρόνια την παρουσία του και τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό και να διασφαλίσουμε τις επιτυχίες που μας φέρνει. Αυτή είναι η πρώτη προτεραιότητα. Σίγουροι δεν μπορεί να είμαστε ούτε για αύριο το πρωί. Να είναι ήσυχοι οι φίλαθλοί μας ότι από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι περνά απ' το χέρι μας για να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τον αντίπαλο στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας και το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό: «Πάντα οι αγώνες με τον Ολυμπιακό κρύβουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, ένα ενδιαφέρον. Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο, μακάρι να έρθουν τα αποτελέσματα έτσι και να τον αντιμετωπίσουμε ως γηπεδούχοι. Αλλά και χωρίς πλεονέκτημα, μια χαρά θα τον αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχει καμία έδρα που να φοβάται. Είτε με Μπαρτσελόνα, είτε με Μακάμπι είτε με Σιένα, είτε με Ολυμπιακό θα πάμε για να κερδίσουμε και να προκριθούμε».

Για τον Καπόνο και αν ενοχλήθηκε από τον τρόπο αποχώρησής του: «Σίγουρα δεν ήταν ωραία η αντιμετώπιση προς το σύλλογο. Ήρθε από μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ, δεν τον ικανοποίησαν συνθήκες και χρόνος. Πολύ σωστά έπραξε Πεδουλάκης και τον άφησε να φύγει. Ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων».

Για το μπάτζετ της νέας σεζόν και αν θα διατηρηθεί στα φετινά επίπεδα: «Ευελπιστώ πως ναι. Δεν είναι μόνο τι διάθεση υπάρχει από τη διοίκηση να προσφέρει. Είναι πολλά πράγματα, όπως τα έσοδα, αλλά και από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Εμείς σκεφτόμαστε να κάνουμε το καλοκαίρι μια μεγάλη περιοδεία στην Κίνα, όπου θα δούμε κάποιες χορηγίες και όλα αυτά θα παίξουν ρόλο στο μπάτζετ»».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης Κινέζου παίκτη: «Είναι μέσα στις σκέψεις μας».

Για  την προσπάθεια αποδόμησης Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι: «Αυτά είναι στο παρελθόν και να μην γυρίζουμε πίσω. Ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στους στόχους, έχει κατακτήσει τον έναν και πρέπει να κοιτάξουμε μόνο μπροστά».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Ομπράντοβιτς το καλοκαίρι: «Όπως έχω ξαναπεί, ο Ζέλικο είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη και όποια ομάδα τον έχει είναι τυχερή. Είναι καθαρά θέμα θέλησης και τι έχει στο μυαλό του. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα και την πορεία του Αργύρη Πεδουλάκη. Είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για τη νέα χρονιά, αλλά δεν είναι στο μυαλό μου».

Για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ και αν θα εμπλακεί ο ίδιος ή η οικογένεια Γιαννακόπουλου: ««Δεν περνάει κρίση μόνο ο Παναθηναϊκός. Όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει δύσκολες στιγμές, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό που παίρνει τα χρήματα από την Ευρώπη και υπάρχει μεγάλη απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτή τη στιγμή γίνεται αξιοσέβαστη προσπάθεια στην ΠΑΕ. Εμείς είμαστε «άρρωστοι» Παναθηναϊκοί και έχουμε τα διαρκείας μας και θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα, αλλά περαιτέρω εμπλοκή δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει».

Για το αν θα ήθελε πρώην παίκτες πίσω στην ομάδα: ««Είναι πολύ δύσκολο να πω κάτι τέτοιο. Έχουν φύγει πολλοί καλοί παίκτες από την ομάδα. Ως οπαδός θα ήθελα να δω και πάλι τον Σάρας για αυτά που έχει δώσει στην ομάδα. Ο Μάικ είναι ο καλύτερος ξένος και εμείς τον λέμε Μιχάλη Μπατίστ, γιατί τον θεωρούμε οικογένειά μας. Χαρά μου θα ήταν βέβαια να επιστρέψουν. Σαν οπαδός θα τους ήθελα όλους πίσω στην ομάδα. Αλλά θα πρέπει να δούμε τι θέλει ο προπονητής».».

Για το αν ζητάει τη συμβουλή του Παύλου Γιαννακόπουλου για τα θέματα του Παναθηναϊκού: «Οχι μόνο. Σε καθημερινό επίπεδο, για τον Παναθηναϊκό, τη ΒΙΑΝΕΞ, τον όμιλο με τα media και την προσωπική μου ζωή».



Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved