«Kill Bill»… για όλα!

«Kill Bill»… για όλα!

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για πρώτη φορά για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αλλά και για το τι ακριβώς συνέβη το καλοκαίρι και αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Ο «Kill Bill» παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» όπου εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει τα πάντα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα ενώ υπογράμμισε πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Βασίλη Σπανούλη:

«Ειλικρινά τα πράγματα στον Ολυμπιακό ήταν καλύτερα από ότι περίμενα. Ο κόσμος με αγκάλιασε αφού θεωρεί πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στις παλιές καλές ημέρες και εγώ από την πλευρά μου θέλω να ανταποδώσω στο πολλαπλάσιο την αγάπη μου δείχνουν. Οταν σε χειροκροτούν ακόμα και μετά το λάθος σου, πως να μη δεθείς γρήγορα με τον κόσμό;».

«Είμαι τυχερός που έχω πολύ καλά παιδιά για συμπαίκτες. Αρχικά ήμουν κοντά με τον Ράσο αλλά στην πορεία έγινα πολύ καλός φίλος με τον Τεόντοσιτς. Με τον Μίλος έχω μια ξεχωριστή σχέση και τα βρίσκουμε σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στον μπασκετικό».

«Λυπάμαι αν δεν ικανοποιώ κάποιους, αλλά με τον Μίλος δεν είμαστε τσακωμένοι. Αντίθετα έχουμε μια απίστευτη σχέση. Στους Έλληνες συμπαίκτες μου δεν θα αναφερθώ αφού εννοείτε πως έχουμε εξαιρετικές σχέσεις όπως με όλους στην ομάδα».

«Το οικονομικό δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Ο Ολυμπιακός κάλυπτε τις φιλοδοξίες μου. Είναι μία μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, και δύο εξαιρετικούς προέδρους που μου έδειχναν σε καθημερινή βάση το πόσο πολύ με ήθελαν».

«Ο Ομπράντοβιτς μου είχε πει ότι με ήθελε, εγώ του απάντησα ότι ‘θα δούμε’, αλλά μόλις έκλεισε ο Ιβκοβιτς έκλεισα κι εγώ και από τότε δεν ξαναήρθαμε σε επαφή. Ο Ιβκοβιτς έπαιξε τεράστιο ρόλο στην απόφασή μου. Ήξερα πλέον ότι πήγαινα σε μία ομάδα με υγιή διοίκηση και έναν καλό και σοβαρό προπονητή».

«Ο μάνατζέρ μου είχε μιλήσει και με Μπαρτσελόνα – Ρεάλ, αλλά εγώ ήθελα να μείνω στην Ελλάδα γιατί μου αρέσει ο τρόπος ζωής και πλέον έχω οικογένεια».

«Για τον Ίβκοβιτς το μεγαλύτερο προτέρημά του είναι ότι είναι υπερβολικά δίκαιος, ανεξάρτητα με το όνομα που γράφει η φανέλα. Για τις μπασκετικές του γνώσεις νομίζω ότι είναι αστείο να αναφερθώ. Για τις διαφορές του με τον Ομπράντοβιτς νομίζω ότι δεν είναι σωστό να μιλήσω γι’αυτό».

«Και βέβαια με ενοχλεί που το ΣΕΦ δεν είναι γεμάτο. Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακός, η ομάδα είναι πρώτη στην Ευρωλίγκα, είναι πρώτη και αήττητη στην Ελλάδα και έχει νικήσει τον μεγάλο του αντίπαλο μέσα στην έδρα του και παίζουμε αρκετά ικανοποιητικό μπάσκετ. Δεν βρίσκω τον λόγο λοιπόν να μην έχει κόσμο το γήπεδο. Χωρίς τον κόσμο σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα».

«Νομίζω ότι στο Final 4 θα βρίσκονται οι: Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι και Ρεάλ Μαδρίτης».

«Είμαι υπέρ της μετακίνησης της ομάδας στο Ελληνικό αλλά νομίζω ότι γήπεδο φόβητρο αποτελεί το γεμάτο γήπεδο».



Συλλυπητήρια από Ολυμπιακό και Εφές για τον θάνατο του πατέρα του Εργκίν Αταμάν
Συλλυπητήρια από Ολυμπιακό και Εφές για τον θάνατο του πατέρα του Εργκίν Αταμάν
Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή στις νίκες στη Basket League πριν την Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή στις νίκες στη Basket League πριν την Μπαρτσελόνα
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved