Παππάς: «Ανάλογη συνέχεια για μένα και Πανιώνιο»
Τις πολύ καλές εμφανίσεις, ευχήθηκε ο Νίκος Παππάς, να συνεχίσει τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του, ο Πανιώνιος, με αφορμή την ανάδειξή του για τρίτη φορά φέτος ως ο MVP μιας αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.
Αναλυτικά, τα όσα είπε ο νεαρός γκαρντ των Νεοσμυρνιωτών στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
Τρίτη φορά MVP σε 15 αγωνιστικές και MVP του πρώτου γύρου. Τι άλλο μας επιφυλάσσεις μέχρι το τέλος της σεζόν;
«Κατ' αρχήν θεωρώ ότι MVP του αγώνα με το Περιστέρι ήταν ο συμπαίκτης μου Γιώργος Μπόγρης και όχι εγώ. Είναι ένας αδικημένος ψηλός που όμως είναι ιδανικός για κάθε παίκτη σαν κι εμένα διότι με τα σκριν του και τη “βρώμικη” δουλειά που κάνει μου δίνει την ελευθερία να κάνω το παιχνίδι μου. Μιας και αυτός ο τίτλος MVP είναι ο τρίτος μου στη σεζόν έως τώρα θέλω να τον αφιερώσω στον προσωπικό μου γυμναστή και φίλο Λάμπρο Παπακώστα που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και τον ευχαριστώ. Όσο για τη συνέχεια της σεζόν, εύχομαι να είναι ανάλογη τόσο για μένα όσο, κυρίως, για την ομάδα μου τον Πανιώνιο».
Η νίκη στο Περιστέρι, σε μία έδρα όπου ο Πανιώνιος είχε 7 ήττες στους 8 τελευταίους αγώνες, τι σημαίνει για την ομάδα;
«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από δύο μέτριες εμφανίσεις και θέλαμε πολύ να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Τα καταφέραμε αφού καταφέραμε να μη μας απειλήσει το Περιστέρι σε κανένα σημείο του αγώνα. Παρόλα αυτά, το Περιστέρι έχει μία δυνατή έδρα και κανένας δεν θα περάσει εύκολα από εκεί».
Τελείωσες τον αγώνα με το Περιστέρι έχοντας 25 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 κερδισμένα φάουλ και 4 ασίστ. Ποιο από τα παραπάνω στατιστικά "κρατάς";
«Τίποτα από τα παραπάνω δεν μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση όσο το γεγονός ότι δεν υπέπεσα σε κανένα λάθος! Γι' αυτό είμαι πιο πολύ περήφανος και χαρούμενος αν και τα εννέα ριμπάουντ που πήραν ήταν ατομικό μου ρεκόρ στην Α1».
Μετά την ηττα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ ο Πανιώνιος είναι ισόβαθμος στη 2η θέση της βαθμολογίας με τους πράσινους; Μπορεί να κάνει την υπέρβαση;
«Είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο γιατί ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια για τον Πανιώνιο. Παρόλα αυτά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και τη θεωρώ ικανή για το καλύτερο δυνατό».