Τώρα είναι ώρα Παναθηναϊκού

Τώρα είναι ώρα Παναθηναϊκού

Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται το απόγευμα από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (19:00, ΕΤ-1) και είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και το +5 που θα τους φέρει αγκαλιά με την πρωτιά της κανονικής περιόδου. Ο Δ. Γιαννακόπουλος θα ηγηθεί της ασποστολής του εξάστερου.

Το απόγευμα στο ΣΕΦ έχει ντέρμπι και στον Παναθηναϊκό το ξέρουν καλά. Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα της Α1, Ολυμπιακός, υποδέχεται τους «πράσινους», οι οποίοι βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και φιλοδοξούν από το βράδυ να έχουν επιστρέψει στην κορυφή. Πως θα γίνει αυτό; Μα με νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με πέντε πόντους διαφορά. Βλέπετε, μετά την ήττα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα από τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός έχει την μεγάλη του ευκαιρία. Να νικήσει τον Ολυμπιακό, να προσπεράσει στην βαθμολογία και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Αυτό, όμως, μόνο εύκολο δεν θα είναι. Άπαντες στο ΟΑΚΑ είναι μεν έτοιμοι και αποφασισμένοι να κάνουν το καθήκον τους στο αφιλόξενο ΣΕΦ, αλλά από την άλλη γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες της αποστολή τους. Ο Αργύρης Πεδουλάκης από την Παρασκευή το βράδυ όταν και τελείωσε το ματς με την Μπάμπεργκ άρχισε να βάζει τους παίκτες του σε κλίμα Ολυμπιακού. Και αυτό γιατί ο Έλληνας προπονητής γνωρίζει πολύ καλά πως τα παιχνίδια αυτά εκτός από μπάσκετ είναι και... παιχνίδια μυαλού. Και ο Παναθηναϊκός εκτός του ότι έχει αρκετούς παίκτες οι οποίοι δεν έχουν ξαναζήσει ατμόσφαιρα ντέρμπι στον Πειραιά, έχει και τρεις παίκτες οι οποίοι δεν ξέρουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Ο λόγος για τους Μάρκους Μπανκς, Τζέισον Καπόνο καιΤζέιμς Γκιστ οι οποίοι ήρθαν στην ομάδα μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου.

Με την αποστολή ο Δ. Γιαννακόπουλος!

Η ομάδα κατεβαίνει ατσαλωμένη στο ΣΕΦ, αφού της αποστολής θα ηγείται ο πρόεδρος της ΚΑΕ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχε αποφασίσει να συνοδέψει ο ίδιος τον Παναθηναϊκό στον Πειραιά και να στηρίξει τη δύσκολη προσπάθειά του, στέλνοντας το μήνυμα της απόλυτης στήριξης της προσπάθειας για νίκη επί του Ολυμπιακού και κατάκτηση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο της Basket League ΟΠΑΠ. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ενημερώσει επισήμως τον Ολυμπιακό για την παρουσία του προέδρου της στο ΣΕΦ.

Προπόνηση και ξενοδοχείο

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την αγωνιστική του προετοιμασία χθες το βράδυ αλλά η δουλειά στο κομμάτι του μυαλού και της ψυχολογίας συνεχίζεται. Ο Αργύρης Πεδουλάκης μαζί με τους παίκτες του μετά το τέλος της προπόνησης στο ΟΑΚΑ αναχώρησαν για κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας όπου και κατέλυσαν. Με τον τρόπο αυτό ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλησε να κρατήσει τους παίκτες του «μαζί», να τους βάλει σε κλίμα.... πολέμου (πάντα σε αθλητικά πλαίσια και με την... καλή έννοια) και να ξεκινήσει η αποστολή για τον Πειραιά σαν μια... γροθιά!



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved