Άντιτς στο Onsports: «Άλλα τα δεδομένα στο ντέρμπι»

Άντιτς στο Onsports: «Άλλα τα δεδομένα στο ντέρμπι»

Έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό, σε σχέση με εκείνον που κέρδισαν στον πρώτο γύρο, θα αντιμετωπίσουν στο ΣΕΦ οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται το απόγευμα  (04/02, 19.00, ΕΤ1), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, τον «αιώνιο» αντίπαλο, ο οποίος έχει ενισχυθεί σημαντικά, σύμφωνα με τον Πέρο Άντιτς. Ο Σκοπιανός φόργουορντ μίλησε στο Onsports μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για την πορεία τους στην Ευρωλίγκα, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Πετύχατε σημαντική νίκη, επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, στην προσπάθεια που κάνετε για την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκας.
«Ναι. Ήταν σημαντική νίκη. Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, αλλά με την απόδοση που πιάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πραγματικά εξαιρετικοί, βρήκαμε ρυθμό, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και καταφέραμε να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου μας. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη για να διατηρηθούμε σε τροχιά πρόκρισης και νομίζω πως όταν πιάνουμε απόδοση ανάλογη εκείνης του δεύτερου ημιχρόνου στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο».

-Δεν φάνηκε, πάντως, να έχετε επηρεαστεί από την ήττα το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ.
«Ήταν απαράδεκτο αποτέλεσμα για εμάς. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω πώς χάσαμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Χωρίς με αυτό που λέω να θέλω να μειώσω την αξία της νίκης του ΠΑΟΚ θεωρώ πως ήταν μια ήττα που δεν έπρεπε να κάνουμε. Πιστεύω πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα περισσότερο μας πείσμωσε κι αυτό φάνηκε στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, στην οποία όλα τα παιδιά έπαιξαν με πάθος και καταφέραμε να φθάσουμε σε αυτή τη σπουδαία νίκη».

-Ποιο θεωρείς πως ήταν το «κλειδί» της νίκης στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ;
«Η άμυνα. Στη δική μας ομάδα από εκεί αρχίζουν κι εκεί τελειώνουν όλα. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο αποδώσαμε εξαιρετικά στην άμυνα, βγάλαμε μεγάλη ενέργεια και εκεί νομίζω πως εκεί κρίθηκε ο αγώνας».

-Αυτή ήταν η τρίτη νίκη σας στο Top 16 της Ευρωλίγκας. Τι πιστεύεις εν όψει της συνέχειας;
«Είναι ανοιχτός ο όμιλός μας. Τα αποτελέσματα το δείχνουν αυτό. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και η υπόθεση της πρόκρισης είναι ανοιχτή. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να κοιτάμε μόνο την ομάδα μας, να δουλεύουμε το ίδιο σκληρά και να προσπαθούμε να κερδίζουμε είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας. Νομίζω πως είναι καθαρά και μόνο στο δικό μας χέρι να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

-Ψυχολογικά, πόσο θα σας βοηθήσει η νίκη επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;
«Είναι σημαντικό αποτέλεσμα, τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής άποψης, αλλά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετική υπόθεση. Τους είχαμε κερδίσει στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, αλλά πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αφού έχουν ενισχυθεί με καλούς παίκτες όπως ο Καπόνο και ο Γκιστ. Περιμένω πως θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Εμείς θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να είμαστε έτοιμοι».



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved