Κολοσσός Ρόδου: Τέλος ο Πόουπ!

Κολοσσός Ρόδου: Τέλος ο Πόουπ!

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Χερμπ Πόουπ λόγω ασυνέπειας του παίκτη ανακοίνωσε ο Κολοσσός Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Herb Pope. Ο Αμερικανός αθλητής αποδείχθηκε ασυνεπής στην προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης του στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι του δόθηκε μία μέρα επιπλέον άδεια για να έρθει στην Ελλάδα. Έτσι η ομάδα μας λύνει τη συνεργασία μαζί του και ο Βασίλης Φραγκιάς αναζητάει καλαθοσφαιριστή για την ενίσχυση μέσα στη ρακέτα.

ΝΟΚ-ΑΟΥΤ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ

Η ατυχία έχει «χτυπήσει» για τα καλά την ομάδα μας, αφού μετά τον Λαρόν Ντέντι και ο Μανώλης Κουκουλάς τέθηκε νοκ-άουτ από τις υποχρεώσεις της ομάδας μας, για έναν περίπου μήνα. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής υπέστη κάταγμα σκαφοειδούς και δεν θα αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Εξάλλου, η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι του Σαββάτου (17:00) με το Ρέθυμνο, ξεκινάει σήμερα το απόγευμα χωρίς τους Ντέντι και Κουκουλά.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Την προσεχή Τετάρτη στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου του Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος θα μιλήσει για τη νέα του συνεργασία με την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός αλλά και τα πλάνα του για το β’ γύρο του πρωταθλήματος. Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων του Βενετοκλείου».



Πόλο: Το... τιμόνι του Απόλλωνα Σμύρνης στον Λοράντο
Πόλο: Το... τιμόνι του Απόλλωνα Σμύρνης στον Λοράντο
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Στο τέλος χαμογέλασε η Ίντερ
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Στο τέλος χαμογέλασε η Ίντερ
Premier League: Ο Σάντο ανανέωσε με την Νότιγχαμ Φόρεστ
Premier League: Ο Σάντο ανανέωσε με την Νότιγχαμ Φόρεστ
Παναθηναϊκός: Ακατέβατη η Μαρσέιγ, επιμένει να ζητά 12 εκατ. για Ουναΐ
Παναθηναϊκός: Ακατέβατη η Μαρσέιγ, επιμένει να ζητά 12 εκατ. για Ουναΐ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved