Βρήκε τον καλό του εαυτό

Βρήκε τον καλό του εαυτό

Ο Κολοσσός ξαναβρήκε τον καλό εαυτό του στο Βενετόκλειο και επικράτησε της ΑΕΚ με σκορ 64-57, αφηνοντάς την πίσω στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία. 

Ο Άγγελος Τσάμης μπήκε κεφάτος στο παρκέ και σκοράροντας 12 πόντους στην πρώτη περίοδο παρέσυρε και τους υπόλοιπους παίκτες του Κολοσσού που έλεγξαν τον ρυθμό, κυριάρχησαν στα ριμπάουντ και πήραν από νωρίς κεφάλι στον αγώνα.

Η ένωση φάνηκε να ξυπνάει κάπως στο δεύτερο δεκάλεπτο και βελτιώνοντας σημαντικά την αμυνά της πλησίασε στο σκορ και πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά τεσσάρων πόντων, μετατρέποντας τον αγώνα σε ντέρμπι(30-26).

Μετά την ανάπαυλα η ΑΕΚ έφτασε μια ανάσα από το να κάνει την ανατροπή και να προηγηθεί στο σκορ όταν με καλάθι του Τζάρετ Χάρτ έριξε την διαφορά στους δυο πόντους στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου. Tελικά όμως δεν κατάφερε να προσπεράσει τον Κολοσσό που αν και επιθετικά δεν ήταν σε καλή μέρα, έπαιζε με πάθος και θέληση να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τις τέσσερις σερί ήττες του και να διατηρηθεί σε τροχιά play off.

Με διαγωνισμό τριπόντων έμοιαζε το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου αφού οι Ροδίτες διαμόρφωσαν το 48-37 με δυο τρίποντα του Παππά και οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με άλλα δυο από τους Νικολαϊδη και Μάντιτς.Στα μισά του τετάρτου δεκαλέπτου ο αγώνας διακόπηκε για πέντε λεπτά λόγω θερμού επεισοδείου στο παρκέ ανάμεσα στους Καυκή και Κοχαντάρεβιτς που οδήγησε τους διαιτητές του αγώνα στην απόφαση να αποβάλλουν και τους δυο παίκτες με ντισκαλιφιέ.

Στο τέλος ο Κολοσσός με την βοήθεια του κόσμου του κατάφερε να πάρει την νίκη που τον επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών. Κορυφαίος του αγώνα  ήταν αδιαμφισβήτητα ο Άγγελος Τσάμης που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 18 πόντους και με το καταπληκτικό πρώτο του δεκάλεπτο έδωσε το σύνθημα της νίκης ενώ από την ΑΕΚ ξεχώρισαν οι Νικολαϊδης και Ντικούδης που σκόραραν 15 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Δεκάλεπτα: 25-14, 30-26, 42-37, 64-57

Κολοσσός Ρόδου (Σφαιρόπουλος): Καλάθης 12 (2), Καυκής 2, Τζόρνταν 3, Πάνος, Μανωλόπουλος, Ασημακόπουλος, Χαρίσης 13, Τσάμης 18 (1), Παππάς 6 (2), Γκόλεματς 8, Γεωργαλής 2.

ΑΕΚ (Κορωνιός): Καστλ 3, Κοχαντάρεβιτς 9, Νικολαΐδης 15 (5), Παπανικολάου, Χαρτ 4, Ντικούδης 11, Δορκοφίκης 8 (1), Αντωνάκης, Καλλινικίδης 2, Μάντιτς 5 (1), Μπόιντ.

 
   



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved