Καπόνο στο Onsports: «Πάντα νικητής»

Καπόνο στο Onsports: «Πάντα νικητής»

Σε πρόσωπο των τελευταίων ημερών έχει εξελιχθεί ο Τζέισον Καπόνο, μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή του στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο «εξάστερος» ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο Top 16 της Ευρωλίγκας, κερδίζοντας τους Λιθουανούς στο ΟΑΚΑ. Άρωμα… ΝΒΑ προσέδωσε ο 31χρονος Αμερικανός φόργουορντ, που εκτέλεσε από τα 6,75μ. και αποθεώθηκε όχι μόνο από τους φιλάθλους, αλλά και την ίδια την Ευρωλίγκα. Με δηλώσεις του στο Onsports αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική απόδοσή του όσο και στη δύσκολη συνέχεια, που φέρνει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με την Εφές Αναντόλου στην Κωνσταντινούπολη (03/01, 21.45). Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Πετύχατε σημαντική νίκη στην πρεμιέρα τουTop 16 της Ευρωλίγκας. Πόσο, πιστεύεις, θα σας βοηθήσει εν όψει της συνέχειας;
«Είναι πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ, πήραμε διαφορά στο σκορ, αλλά στην επανάληψη αντιμετωπίσαμε δυσκολίες αφού ο αντίπαλος ανέβασε το επίπεδο απόδοσής του στην άμυνα. Αυτό που πάντα μετράει, όμως, είναι η νίκη. Εκτός από τους βαθμούς θα μας δώσει και την απαραίτητη ώθηση, εν όψει της δύσκολης συνέχειας».

-Πώς έζησες την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο ΟΑΚΑ;
«Απλώς, εκπληκτική. Δεν έχω ζήσει ξανά στο παρελθόν ανάλογη ατμόσφαιρα, Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι εκπληκτικοί».

-Προσωπικά, είχες εξαιρετική απόδοση. Θεωρείς ότι είσαι πλέον 100% έτοιμος να προσφέρεις σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές σου;
«Πραγματικά, χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα να φθάσει στη νίκη. Αυτό είναι που μετράει κι όχι η απόδοσή μου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κερδίζει και να επιτύχει τους στόχους του. Προσωπικά, θέλω πάντα να φεύγω νικητής από το παρκέ. Αισθανόμουν καλά κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας και μπήκαν τα σουτ. Αλλά για να συμβεί αυτό δουλεύει όλη η ομάδα, για να βγει το σύστημα του προπονητή. Δεν έχω φθάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο. Δουλεύω, όμως, πάρα πολύ. Οι συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο, όλοι στην ομάδα με βοηθούν σημαντικά και πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα είμαι απόλυτα έτοιμος».

-Ποιο θεωρείς πως ήταν το «κλειδί» της νίκης επί των Λιθουανών;
«Ήταν ένα ντέρμπι το οποίο κρίθηκε στο τέλος, στις λεπτομέρειες. Θεωρώ πως στο φινάλε ήμασταν πιο ψύχραιμοι από τους αντιπάλους μας και πήγαμε στις σωστές επιλογές».

-Τώρα, έχετε μπροστά σας δύσκολη έδρας αναμέτρηση με την Εφές Αναντόλου…
«Πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Εφές Αναντόλου επίσης είναι πολύ δυνατή ομάδα. Μας περιμένει ιδιαίτερα δύσκολο έργο, αλλά θα πάμε στην Κωνσταντινούπολη για τη νίκη. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και πιστεύω πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα παρουσιάζουμε ολοένα και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο».

-Πώς κρίνεις το επίπεδο της Ευρωλίγκας, βάσει όσων έχεις δει μέχρι στιγμής;
«Το επίπεδο είναι πραγματικά πάρα πολύ υψηλό. Δεν περίμενα πως η συγκεκριμένη διοργάνωση θα είναι τόσο ανταγωνιστική. Ειλικρινά, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί. Είναι υψηλό το επίπεδο. Στην Ευρώπη το μπάσκετ είναι πιο ομαδικό. Αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Στο ΝΒΑ οι ομάδες στηρίζονται περισσότερο στα ατομικά χαρίσματα των παικτών τους. Περιμένω, πλέον, με ανυπομονησία τη συνέχεια».



Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved