«Μάχες» παραμονής

«Μάχες» παραμονής

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμένεται να έχουν εύκολο έργο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και τα φώτα πέφτουν στην… ουρά.

Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται να είναι ο αγώνας ανάμεσα στον Ηλυσιακό και τον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ η ΑΕΚ δίνει τη δικιά της… μάχη στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό. Ο Πανελλήνιος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αμαρουσίου, ενώ ο Ηρακλής δύσκολα θα καταφέρει να κάνει κάτι καλό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι τέσσερις αυτοί αγώνες αναμένεται να κρίνουν πολλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Περιστέρι - Πανιώνιος
Το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη ψάχνει τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ παράλληλα περιμένει τον κόσμο να δώσει το παρών παρά την κακοκαιρία. Από την άλλη ο Πανιώνιος βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και σίγουρα αποτελεί έναν δύσκολο αντίπαλο για τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης». Αναμένεται ένας δύσκολος αγώνας που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Γήπεδο: «Ανδρέας Παπανδρέου».
Ώρα Έναρξης: 17.00.
Διαιτητές: Σχινάς, Μπήτης, Μπίκας.

Κολοσσός – ΑΕΚ
Αυτό είναι ένα ακόμη παιχνίδι «ζωής και θανάτου» για την ομάδα της ΑΕΚ που θέλει μόνο νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Άγγελος Κορωνιός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Τζάρεντ Χαρτ προκειμένου να δει αν θα αγωνιστεί τελικά ο Αμερικανός, ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είναι πλήρεις και δηλώνουν έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το συγκεκριμένο ματς αναμένεται να είναι εξαιρετικά αμφίρροπο και να κριθεί στις λεπτομέρειες.
Γήπεδο: Βενετόκλειο.
Ώρα έναρξης: 17.00.
Διαιτητές: Πηλοϊδης, Κορομηλάς, Σταματόπουλος.

Καβάλα – Άρης
Το ντεμπούτο τους θα πραγματοποιήσουν δύο παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα στον συγκεκριμένο αγώνα. Ο λόγος για τον Φίλιπ Ντέντιγερ της Καβάλας και τον Μπρένταν Ουίντερς του Άρη. Οι γηπεδούχοι ποντάρουν στη δύναμη της έδρας με τον Δημήτρη Πρίφτη να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ από την άλλη ο Λευτέρης Σούμποτιτς θέλει η ομάδα του να βρει και πάλι τον καλό της εαυτό κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα.   
Γήπεδο: ΔΑΚ Καλαμίτσας
Ώρα έναρξης: 17.00.
Διαιτητές: Καρακατσούνης, Γκούμας, Παντελίδης.
TV: ΕΤ1

Παναθηναϊκός – Ηρακλής
Ένα σχετικά εύκολο απόγευμα αναμένεται να περάσει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» συνήθως δεν δυσκολεύονται σε τέτοια παιχνίδια και αυτό αναμένεται να συμβεί και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς μπορεί ο Ηρακλής να βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, αλλά δεν είναι σε θέση να «χτυπήσει» παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι το μεγάλο φαβορί στα χαρτιά. Το θέμα είναι να το αποδείξει και στο γήπεδο. 
Γήπεδο: ΟΑΚΑ.
Ώρα έναρξης: 17.00.
Διαιτητές: Αφεντουλίδης, Καλδίρης, Τζαφλέρης.

Ηλυσιακός – Ίκαρος Καλλιθέας
Πρόκειται για το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Ηλυσιακός θέλει μόνο νίκες στην έδρα του και στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορεί να σκεφτεί άλλο αποτέλεσμα, καθώς όλοι πλέον έχουν αποφασίσει να κάνουν το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να παραμείνει η ομάδα στην Α1. Από την άλλη, ίσως ο Άρης Λυκογιάννης να παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή του στον πάγκο του συλλόγου και σίγουρα ο Ίκαρος αναμένεται να κάνει τα πάντα προκειμένου να πάρει το «διπλό» σε μία πολύ δύσκολη έδρα.
Γήπεδο: ΓΣ Ιλισίων.
Ώρα έναρξης: 17.00.
Διαιτητές: Χριστοδούλου, Μάνος, Διαμαντής.

Πανελλήνιος – Μαρούσι
Δύο ομάδες που έχουν οικονομικά προβλήματα μάχονται η κάθε μία για τους δικούς της λόγους. Οι γηπεδούχοι με νίκη ξεφεύγουν ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα ποντάρει για ακόμη ένα ματς στην εξαιρετική φροντ λάιν που διαθέτει. Από την άλλη το συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή θέλει να επιστρέψει και πάλι στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να παραμείνει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Σκληρή «μάχη» στη Λαμία.
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας.
Ώρα έναρξης: 17.00.
Διαιτητές: Γκόντας, Φούφης, Γεωργιάδης.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Στο παιχνίδι που κλείνει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας χωρίς τον Θοδωρή Παπαλουκά ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και θα απουσιάσει. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει τη νίκη, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει αποδυναμωθεί σημαντικά τις τελευταίες μέρες. Μετά την αποχώρηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου, η φροντ λάιν είναι σαφώς πιο αδύναμη, όπως και η περιφέρεια μετά τη φυγή του Τζάστιν Γκρέι. Ο Σούλης Μαρκόπουλος και η ομάδα του θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κάνουν κάτι καλό ενώ θα έχουν και τη συμπαράσταση του κόσμου με το μέρος τους.
Γήπεδο: Πυλαίας
Ώρα έναρξης: 18.00.
Διαιτητές: Αναστόπουλος, Παπαπέτρου, Ταβουλαρέας.
TV: Novasports 3.

Για να δείτε τη βαθμολογία και πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.



Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved