Ο Παναθηναϊκός του Top-16

Ο Παναθηναϊκός του Top-16

Στην Τσεντεβίτα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέργουιν Κίτσεν, την ώρα που ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση ενός ακόμα ψηλού που θα κάνει αχτύπητη την front line του.

Αργά ή γρήγορα θα γινόταν... Ο Ντέργουιν Κίτσεν από την ημέρα που φόρεσε την φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος μέχρι και... χθες δεν μπόρεσε να «δεθεί» με την υπόλοιπη ομάδα και δεν κατάφερε να μπει στο νόημα του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός γκαρντ, μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έδειχνε ενοχλημένος από τον χρόνο συμμετοχής του και δεν είχε κρύψει την δυσαρέσκειά του.

Μάλιστα, όταν έγινε γνωστή η αλλαγή του στο ρόστερ της Α1 με τον Τζέισον Καπόνο, ο Κίτσεν μάλλον το πήρε απόφαση και ξεκίνησε τις διαδικασίες για να βρει την επόμενη μπασκετική του στέγη. Κάτι που σύμφωνα και με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Πράσινη» έγινε... Ο «D» όπως όλα δείχνουν αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσεντεβίτα. Μια εξέλιξη που αν μη τι άλλο είναι ικανοποιητική τόσο για τον παίκτη, όσο και για τον Παναθηναϊκό!

Ψήνεται... ανταλλαγή

Όμως, οι εξελίξεις για τους «πράσινους» δεν σταματούν στην υπόθεση του Ντέργουιν Κίτσεν. Η ομάδα του «τριφυλλιού», σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση ενός ποιοτικού ψηλού που θα προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στην front line της ομάδας. Αυτήν την στιγμή σε πρώτο πλάνο είναι ο Τζέιμς Γκιστ και η ανταλλαγή που... ψήνεται με τον Άντι Πάνκο.

Όπως όλα δείχνουν, το σενάριο αυτό κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους, αλλά ακόμα δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό από καμία πλευρά, αφού ούτως ή άλλως για να γίνει πραγματικότητα θα πρέπει να ξεπεραστούν αρκετές δυσκολίες. Το σίγουρο είναι ένα: Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τις διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται για να πάει στο Top-16 με όλα του τα «όπλα».



Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved