Ολυμπιακός: Νέα πακέτα εισιτηρίων

Ολυμπιακός: Νέα πακέτα εισιτηρίων

Τέσσερα νέα πακέτα εισιτηρίων, που συνδυάζουν τους αγώνες στο Top 16 της Ευρωλίγκας με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες, με τη νέα προσφορά τους, δίνουν τη δυνατότητα στους φιλάθλους τους να παρακολουθήσουν από τη μόνιμη θέση που θα επιλέξουν οι ίδιοι στο ΣΕΦ τους εφτά ευρωπαϊκούς αγώνες του συγκροτήματος του Γιώργου Μπαρτζώκα στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, αλλά και το παιχνίδι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, για τη 2η αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Basket League ΟΠΑΠ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν το πακέτο που θα επιλέξουν από τις 17/12 έως τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για το Top 16, ενώ θα υπάρχει και ηλεκτρονική διάθεση -μέσω ίντερνετ- για την οποία όμως δεν έχουν δοθεί, μέχρι στιγμής, περισσότερες πληροφορίες.

«Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους που δεν είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας, με την αφορμή της έναρξης του Top 16 και των πολύ σημαντικών αγώνων που έρχονται, να παρακολουθήσουν από κοντά τα 7+1 πολύ σπουδαία αυτά παιχνίδια από τη θέση που θα επιλέξουν, την ίδια θέση σε κάθε αγώνα, σε πολύ προσιτές τιμές και χωρίς να χρειαστεί να μπαίνουν στη διαδικασία αγοράς μεμονωμένων εισιτηρίων για κάθε αγώνα. Επιπρόσθετα, τους προσφέρουμε την επιλογή να κάνουν την κράτησή τους για τον σπουδαίο αγώνα με τον Παναθηναϊκό (στα μέσα Φεβρουαρίου 2013) πολύ νωρίτερα, εγγυημένα και με πολύ απλό τρόπο, αποφεύγοντας έτσι την αυξημένη πιθανότητα να μην βρουν εισιτήριο λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα. Οι αγώνες που έρχονται είναι από τους σημαντικότερους της φετινής σαιζόν και η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της. Επιπλέον, όλοι οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το οικονομικό πακέτο που τους εξυπηρετεί και να απολαύσουν έτσι 8 πολύ σπουδαίους αγώνες», ανέφερε σχετικά ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη διάθεση μιας σειράς νέων πακέτων εισιτηρίων για τους αγώνες της ομάδας μας στο Euroleague Top 16 και τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν με ένα πακέτο εισιτηρίων για 7+1 αγώνες της ομάδας μας. Το πακέτο περιλαμβάνει τους 7 αγώνες του Ολυμπιακού για το Top 16 καθώς και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για το β’ γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος. Έτσι, όσοι προμηθευτούν με αυτά τα εισιτήρια για τους αγώνες στο Top 16 της Euroleague εκτός της εγγυημένης θέσης τους για όλους τους σπουδαίους ευρωπαϊκούς αγώνες της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης ουσιαστικά εξασφαλίζουν και εγγυημένο εισιτήριο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Υπάρχουν 4 κατηγορίες τιμών ανάλογα με το τμήμα και τη θέση στο γήπεδο, ενώ όλοι οι κάτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα έκπτωσης 10% για τις αγορές τους για τα επίσημα προϊόντα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και στο επίσημο κατάστημα. Οι κατηγορίες για τους 7+1 πολύ σπουδαίους αγώνες είναι οι εξής…

ΤΟP 16 Pass 4: Τμήμα 326, τιμή 70 +10 ευρώ
TOP 16 Pass 3: Τμήμα 308, τιμή 105 + 15 ευρώ
TOP 16 Pass 2: Τμήμα 123, τιμή 175 + 25 ευρώ
TOP 16 Pass 1: Τμήμα 210, τιμή 210 + 30 ευρώ

Επιπρόσθετα, υπάρχουν ειδικές προσφορές για παρέες φιλάθλων, καθώς για κάθε ομαδική αγορά 4 πακέτων (ανεξαρτήτου κατηγορίας) το 4ο πακέτο προσφέρεται σε τιμή 50% χαμηλότερη από την αρχική. Οι κρατήσεις για τα πακέτα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου μέσω τηλεφώνου και από τα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η περίοδος διάθεσης των πακέτων θα είναι από τις 17/12/2012 έως τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για το Top 16. Για τη διάθεση των πακέτων μέσω internet (www.olympiacosbc.gr) θα υπάρξει νέα ανακοίνωση, μόλις οριστικοποιηθούν οι αγωνιστικές του Top 16. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2104527471-3-4».



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved