Απόλλωνας Πατρών: Εισιτήρια και προσφορά

Απόλλωνας Πατρών: Εισιτήρια και προσφορά

Με έναν σμπάρο δύο τρυγόνια θα εξασφαλίσουν οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Πατρών που θα προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοικούντες τους «μελανολεύκους» όλοι όσοι κλείσουν θέση για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες θα έχουν προτεραιότητα για την εξασφάλιση εισιτηρίου στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, που είναι απέναντι στον Ολυμπιακό (20/01). Τα εισιτήρια θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου από αύριο (12/12) και τιμώνται από 10 έως 15 ευρώ, ενώ για μαθητές και φοιτητές υπάρχει έκπτωση 30%.

Η ανακοίνωση: «Ο Απόλλωνας Πάτρας ενημερώνει τους φιλάθλους ότι ξεκινάει από αύριο (12/12) η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (10η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ), το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19.00. Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής: 15 ευρώ (κερκίδα Α - καρέκλες απέναντι από τους πάγκους των ομάδων), 13 ευρώ (κερκίδα Β - καρέκλες πίσω από τους πάγκους των ομάδων) και 10 ευρώ (υπόλοιπες κερκίδες χωρίς κάθισμα). Επίσης, θα ισχύσουν φοιτητικά και μαθητικά εισιτήρια με έκπτωση 30% (στην κερκίδα Γ, χωρίς καρεκλάκι). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν αυστηρά με την επίδειξη ισχύοντος φοιτητικού ή μαθητικού πάσου. Τα εισιτήρια του αγώνα θα προπωλούνται από: τα γραφεία του συλλόγου, το κυλικείο του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα Πάτρας (Περιβόλα), το κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης» (Κορίνθου και πλ. Γεωργίου), το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Νίκος Αλεξόπουλος» (Αλ. Υψηλάντου 208-210), το κατάστημα Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 270).

Επισημαίνεται ότι η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με εισιτήριο του παιχνιδιού ή κάρτα διαρκείας. Κατά την είσοδο των φιλάθλων εφαρμόζεται ειδικό σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των εισιτηρίων με σκανάρισμα barcode. Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στα σημεία ελέγχου των εισιτηρίων, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν καθυστερήσεις. Η στάθμευση οχημάτων στον προαύλιο χώρο του γηπέδου θα επιτρέπεται αυστηρά στους κατόχους των ειδικών καρτών (κάτοχοι διακεκριμένων θέσεων).

Ειδική προσφορά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Ειδική προσφορά θα ισχύσει για τους κατόχους εισιτηρίων του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοί τους θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 20/01/2013. Η προσφορά θα ισχύσει κατά την προπώληση, με την προσκόμιση του αποκόμματος από το εισιτήριο του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, μέχρι την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013.

Για τα ΜΜΕ: Δωρεάν είσοδο στο γήπεδο δικαιούνται μόνο οι εκπρόσωποι του Τύπου (μέλη των ΕΣΗΕΠΗΝ, ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ κ.λπ.), οι φωτογράφοι μέλη των αναγνωρισμένων ενώσεων φωτορεπόρτερ και οι κατέχοντες επίσημη ειδική πρόσκληση ή κάρτα του ΕΣΑΚΕ. Δεν θα επιτρέπεται η δωρεάν είσοδος σε μη διαπιστευμένους εκπρόσωπους ΜΜΕ και φωτορεπόρτερ. Όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να διαπιστευτούν για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο να επικοινωνήσουν με το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα Πάτρας το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου».



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/05) - Πού θα δείτε το φινάλε σε Super League, Premier League
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/05) - Πού θα δείτε το φινάλε σε Super League, Premier League
Super League: Η ώρα της στέψης για ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ - Κρίνεται ο τίτλος στη Θεσσαλονίκη
Super League: Η ώρα της στέψης για ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ - Κρίνεται ο τίτλος στη Θεσσαλονίκη
Καλεσμένος στον τελικό του Conference League o Γιαννάκης του ΠΑΟΚ!
Καλεσμένος στον τελικό του Conference League o Γιαννάκης του ΠΑΟΚ!
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Κυριακής (19/05) - «Φωτιά» στη Θεσσαλονίκη
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Κυριακής (19/05) - «Φωτιά» στη Θεσσαλονίκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved