Κολοσσός Ρόδου: Πάνοπλος και αποφασισμένος
Τον ΚΑΟΔ υποδέχεται αύριο (09/12, 12.00), στο Βενετόκλειο, ο Κολοσσός Ρόδου για την 9η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.
Οι νησιώτες προέρχονται από πέντε διαδοχικές ήττες και δεν θέλουν νέα βαθμολογική απώλεια, ειδικά εντός έδρας. Το ευχάριστο για το Μηνά Γκέκο είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στην προετοιμασία, η οποία θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι (08/12) με ασκήσεις τακτικής. Στη Ρόδο, εκτός από πάνοπλοι, εμφανίζονται και αποφασισμένοι για τη νίκη κόντρα στους Δραμινούς, ώστε να θέσουν τέλος στο αρνητικό σερί τους και να βελτιώσουν τη θέση τους στην κατάταξη.
Ο Μηνάς Γκέκος και οι παίκτες του περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους. Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την ΚΑΕ διευκρινίζουν για τα εισιτήρια: «Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής (09/12, 12.00) με τον ΚΑΟ Δράμας θα διατίθενται στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το Βενετόκλειο, από το πρωί (10.00) της ίδιας ημέρας. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Η ομάδα μας απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να έρθει στο Βενετόκλειο και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για την επιστροφή στις νίκες».