Περιστέρι: «Με έξι παίκτες όλα τα μπορούμε»

Περιστέρι: «Με έξι παίκτες όλα τα μπορούμε»

Στη δύναμη των φιλάθλων του θέλει να στηριχθεί το Περιστέρι στον αυριανό (02/12, 17.00) εντός έδρας αγώνα του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Κουστένης και οι παίκτες έχουν πλήρη επίγνωση της δυσκολίας της αποστολής τους κόντρα στον «εξάστερο», ωστόσο θεωρούν πως με «όπλο» τον κόσμο τους θα καταφέρουν να φανούν ανταγωνιστικοί. Οι διοικούντες την ΚΑΕ εξέδωσαν σήμερα (01/12) ανακοίνωση, με την οποία καλούν τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και παράλληλα ενημερώνουν για τον τρόπο εισόδου στο κλειστό, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία.

Η ανακοίνωση: «Μια μεγάλη προσπάθεια καταβάλλει φέτος η ομάδα του Περιστερίου, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Αγωνιστικά, υπό τις οδηγίες του Τζίμη Κουστένη, τα πηγαίνει περίφημα έχοντας ήδη τρεις νίκες έπειτα από τις εφτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ, ενώ έχει παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε όλα της τα παιχνίδια, ακόμη και απέναντι σε πολύ ισχυρότερους αντιπάλους (π.χ. Ολυμπιακός). Όσο για τα διοικητικά, γίνεται και εκεί μια μεγάλη προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης ώστε να μπορέσει η ομάδα να απαλλαγεί από «βάρη» του παρελθόντος, αλλά παράλληλα να σταθεί συνεπής στις φετινές της υποχρεώσεις.

Ωστόσο, για να πετύχουμε χρειαζόμαστε πρώτα από όλα τη στήριξη των φιλάθλων του Περιστερίου. Ηθική και οικονομική. Όσοι έχουν πάει στο «Ανδρέας Παπανδρέου» στα τέσσερα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας έχουν «αποζημιωθεί». Είτε με τη χαρά της νίκης (απέναντι σε Πανελευσινιακό, Απόλλωνα Πατρών και ΚΑΟΔ) είτε με το θέαμα και τη μαχητικότητα των παιδιών μας (απέναντι στον Ολυμπιακό). Αυτό αναμένεται να γίνει και στην αυριανή μας αναμέτρηση (2/12, 17.00) με τον εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό. Ξέρουμε πως η νίκη δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ίσως να αποτελεί και ουτοπία. Ωστόσο, σε ένα κατάμεστο «Ανδρέας Παπανδρέου» όλα γίνονται. Για αυτό και αύριο το απόγευμα (02/12, 17.00) όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό! Οι πέντε παίκτες του Τζίμη Κουστένη που θα βρίσκονται στο παρκέ είναι βέβαιο πως θα «πολεμούν» για την κάθε μπάλα. Έχοντας δίπλα τους και τον «έκτο» τους παίκτη, τον κόσμο τους, όλα τα μπορούν… Το έχουν αποδείξει.

Τρόπος εισόδου στο κλειστό: Επειδή αναμένεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο η ΚΑΕ Περιστέρι θέλει να διευκρινίσει στους φιλάθλους της τα κάτωθι: Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας Fan και Silver θα γίνεται από τη θύρα 5. Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας VIP, Platinum, Family, Yellow θα γίνεται από τη θύρα 2. Η είσοδος των κατόχων απλών εισιτηρίων θα γίνεται από την κεντρική είσοδο στις θύρες 2-3. Η είσοδος των παιδιών των ακαδημιών του ΓΣΠ θα πρέπει να γίνει από τη θύρα 1, 45 λεπτά πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Να σημειώσουμε πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας δικαιούνται μία θέση στο υπόγειο πάρκινγκ του κλειστού».



Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ο τελικός του Conference League δεν είναι… προτεραιότητα για τον Ιταλιάνο
Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ο τελικός του Conference League δεν είναι… προτεραιότητα για τον Ιταλιάνο
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ και Ουίλιαμς-Γκος οι Πειραιώτες
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ και Ουίλιαμς-Γκος οι Πειραιώτες
Ο Ζίλε ξεπερνά τα 100 κιλά ενώ προετοιμάζεται για τελικό Champions League
Ο Ζίλε ξεπερνά τα 100 κιλά ενώ προετοιμάζεται για τελικό Champions League
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved