Αγγέλου: «Μας εκτέλεσε ο ΠΑΟΚ»

Αγγέλου: «Μας εκτέλεσε ο ΠΑΟΚ»

Τα σουτ του ΠΑΟΚ εκτέλεσαν τον Άρη, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα στο Αλεξάνδρειο, σύμφωνα με το Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο 50χρονος τεχνικός αρχικά ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας του που βρέθηκαν στο κλειστό και στήριξαν τον ίδιο και τους παίκτες του κι εν συνεχεία παραδέχθηκε πως η πίεση για την κατάκτηση της νίκης έχει δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα. Στάθηκε επίσης στην κριτική που ασκείται στον Άρη, διευκρινίζοντας πως το ανάθεμα δεν πρόκειται να επιλυθεί κανένα πρόβλημα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Κατ’ αρχάς ευχαριστώ τον κόσμο που βοήθησε την ομάδα, αν και στενοχωρήθηκε. Κάναμε καλή προσπάθεια και είμαι ικανοποιημένος. Η ομάδα είναι σε άσχημη θέση, με την πίεση των νικών που δεν έρχονται, κάτι που μεταφέρει ψυχολογικό πρόβλημα. Στα θετικά σημεία σήμερα (24/11), ύστερα από τέσσερα παιχνίδια, είναι το γεγονός ότι είχαμε θετικό πρόσημο στα λάθη. Είχαμε έντεκα κατοχές περισσότερες από τον ΠΑΟΚ, είχαμε όμως 42 άστοχα σουτ και διεκδικήσαμε μόνο οκτώ. Δεν πηγαίναμε στα επιθετικά ριμπάουντ και το ποσοστό μας σε αυτό τον τομέα ήταν στο 20%. Επίσης, η άμυνά μας σε δεύτερες φάσεις δεν λειτούργησε. Κρατάμε την προσπάθεια και τη διάθεση των παικτών μας, ενώ θα δούμε δύο σημεία: δεν βγάλαμε ελεύθερα σουτ και δεν διεκδικήσαμε επιθετικά ριμπάουντ. Ακόμα, δεν παίξαμε καλή άμυνα στο πικ εν ρολ του αντιπάλου μας».

Για την κατάσταση του Άρη: «Ο Άρης είναι σε δύσκολη θέση και χρειάζεται βοήθεια. Ξέρετε ότι λειτουργούμε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Δεν μπορεί να αλλάξει η ομάδα, θα παρέχουμε στήριξη στους παίκτες που έχουμε μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος και στα επόμενα δύο παιχνίδια, με Ίκαρο Καλλιθέας και ΚΑΟΔ, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο. Ευχαριστώ τους παίκτες και τον κόσμο, λυπάμαι για το αποτέλεσμα».

Για το «μπλακ άουτ» που υπέστη η ομάδα και σήμερα (24/11) στην τρίτη περίοδο: «Έχουμε «μπλακ άουτ» σε ορισμένα σημεία. Κοιτάμε να φτιάξουμε μια βάση. Θέλαμε να τρέξουμε τον ΠΑΟΚ, να τον πολεμήσουμε και μαζί με τον κόσμο να δημιουργήσουμε καταστάσεις πίεσης. Ωστόσο, η εμπειρία των παικτών του ΠΑΟΚ, όπως των Χαραλαμπίδη, Μακ Γκραθ και Παπαδόπουλου, έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Συμβαίνει το «μπλακ άουτ» μέσα στον αγώνα. Προσπαθούμε να βρούμε σταθερότητα και να δουλέψουμε σωστά μέσα από τις προπονήσεις. Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε».

Για το άσχημο ποσοστό ευστοχίας του Άρη: «Χάσαμε αρκετά σουτ, αν έμπαιναν έξι για παράδειγμα όλα θα ήταν διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ ήξερε ότι μέσα στη ρακέτα αμυντικά δεν ήμαστε πολύ δυνατοί. Ο Χαραλαμπίδης είχε καλές συνεργασίες με τους ψηλούς κι είναι ένα σημείο που πρέπει να βελτιωθούμε. Μαθαίνεις από αυτό που κάνει ο αντίπαλος κι αυτό είναι δύο φορές άσχημο».

Για την κριτική που δέχεται η ομάδα: «Το πρόβλημα του Άρη είναι ότι παίζει υπό πίεση. Εμείς θα μιλήσουμε με τη διοίκηση, γίνεται σοβαρή προσπάθεια κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Να αναθεματίζουμε και να ρίχνουμε ευθύνες σε κάποιους δεν είναι η λύση. Το όνομα της ομάδας είναι μεγάλο, καλώς ή κακώς. Έχουμε ένα δύσκολο στόχο που είναι συγκεκριμένος, και διοικητικά και αγωνιστικά. Να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από την προπόνηση και αγωνιστικά μέσα από τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς».

Για το γεγονός ότι ο Άρης δεν απείλησε σήμερα (24/11) μέσα από τη ρακέτα: «Είναι η επιλογή που σου δίνει κάποιος, εάν σε αφήνει να σουτάρεις ή εάν σου δίνει τη δυνατότητα να πας κοντά στο καλάθι. Εμείς μπήκαμε μέσα, αλλά βγάζαμε έξω την μπάλα. Αυτή ήταν η επιλογή του παίκτη. Μας εκτέλεσε ο ΠΑΟΚ με τα σουτ. Εμείς δεν το κάναμε».

Για τον Τζέρεμι Χαντ: «Με έχει εκπλήσσει θετικά την τελευταία εβδομάδα με την παρουσία του στις προπονήσεις. Ήρθε με σοβαρό πρόβλημα, είναι όμως ένα μήνα στην ομάδα και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Είναι καλός τελευταία, πήρε χρόνο συμμετοχής και προσπάθησε. Θα συνεκτιμήσουμε όλα αυτά και θα αποφασίσουμε. Η καρδιά του και ο χαρακτήρας του είναι εξαιρετικά στοιχεία, η προσπάθειά του είναι συγκινητική».



Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Με Γερεμέγεφ οι «πράσινοι», με Καρβάλιο οι Πειραιώτες - Οι δύο ενδεκάδες
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Με Γερεμέγεφ οι «πράσινοι», με Καρβάλιο οι Πειραιώτες - Οι δύο ενδεκάδες
AEK: Με βασικό τον Λιούμπισιτς στο τελευταίο ματς της σεζόν
AEK: Με βασικό τον Λιούμπισιτς στο τελευταίο ματς της σεζόν
Άρης - ΠΑΟΚ, Μάρτιν Μοντόγια: «Θέλουμε 100% τη νίκη, θα τους δυσκολέψουμε τη ζωή»
Άρης - ΠΑΟΚ, Μάρτιν Μοντόγια: «Θέλουμε 100% τη νίκη, θα τους δυσκολέψουμε τη ζωή»
Στην Basket League ο Πανιώνιος, πήρε τη ματσάρα με τον Ηρακλή!
Στην Basket League ο Πανιώνιος, πήρε τη ματσάρα με τον Ηρακλή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved