Ολυμπιακός: Με ηρεμία και συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός: Με ηρεμία και συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ

Αποφασισμένοι να αποδείξουν πως η βαριά ήττα από την Εφές Αναντόλου ήταν απλώς κακή παρένθεση είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Στον Πειραιά θεωρούν πως ο «συναγερμός» που χτύπησε στην Κωνσταντινούπολη μετά τη βαριά ήττα, για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος, αρκεί άπαντες να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες τους. Το διάστημα που μεσολάβησε της ήττας στο «Αμπντί Ιπεκτσί» και του σημερινού (22/10, 18.45, ΝΕΤ) ντέρμπι στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, για τη 2η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» έγινε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να επέλθει άμεσα ηρεμία. Εξάλλου, είναι απαραίτητο να πάνε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ντέρμπι.

Το Σάββατο (20/10) ο τεχνικός του Ολυμπιακού προχώρησε σε πολύωρη ανάλυση μέσω βίντεο του αγώνα με τους Τούρκους κι έκανε τις απαραίτητες παρατηρήσεις, όχι όμως σε ιδιαίτερα έντονο ύφος, αφού όπως προαναφέραμε το βασικό ζητούμενο για τους Πειραιώτες είναι να πάνε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στο ΟΑΚΑ, για να αντιμετωπίσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό. Παράλληλα, το τεχνικό επιτελείο προχώρησε στη λεπτομερή ανάλυση του στιλ παιχνιδιού του συγκροτήματος του Αργύρη Πεδουλάκη, ενώ τόσο το Σάββατο (20/10) όσο και την Κυριακή (21/10) υπήρξε ανάλυση μέσω βίντεο των αγώνων των «πρασίνων» κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη και την Καντού στο ΟΑΚΑ.



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/9) - Με Τεντόγλου, Ολυμπιακό στο Champions League και Κύπελλο
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/9) - Με Τεντόγλου, Ολυμπιακό στο Champions League και Κύπελλο
Προπονήθηκε στην John Cain Arena ο Παναθηναϊκός (pics, vids)
Προπονήθηκε στην John Cain Arena ο Παναθηναϊκός (pics, vids)
Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)