Πανελευσινιακός: Η επίσημη παρουσίαση (photos)

Πανελευσινιακός: Η επίσημη παρουσίαση (photos)

Σε ζεστή ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθος κόσμου έγινε η επίσημη παρουσίαση του Πανελευσινιακού, που τον βρίσκει φέτος στην Basket League ΟΠΑΠ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εισαγωγή/αναδρομή στην πορεία των «σταχυοφόρων» έως τη μεγάλη κατηγορία … «Το όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια έφερε την οικογένεια του Πανελευσινιακού Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας του αθλήματος, την Basket League ΟΠΑΠ. Ο Πανελευσινιακός αποτελεί φωτεινό παράδειγμα στον ελληνικό αθλητισμό, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ρομαντικοί του αθλήματος μπορούν να συγκροτήσουν ένα συμπαγή σύλλογο, να διαχειριστούν με τρόπο νοικοκυρεμένο τα οργανωτικά, οικονομικά και αγωνιστικά θέματα του και να φτάσουν σε μεγάλες επιτυχίες.

Ξεκινώντας από τη Γ’ Εθνική Κατηγορία, όταν αυτή η παρέα των ρομαντικών της Ελευσίνας οργάνωσε από την αρχή το τμήμα καλαθοσφαίρισης, που ήταν υπό διάλυση, καταφέραμε μέσα σε λίγα χρόνια ένα απατηλό όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Βασικός συντελεστής των επιτυχιών και αρχιτέκτονας της ομάδας είναι και ο προπονητής μας Γιώργος Σκαραφίγκας, για τον οποίο η οικογένεια του Πανελευσινιακού νιώθει μέγιστη ευτυχία που αποτελεί μέλος της και απεριόριστη ευγνωμοσύνη για το έργο του. Φέτος οι προκλήσεις είναι περισσότερες και ο Πανελευσινιακός καλείται να διαχειριστεί καταστάσεις που δεν είναι συνηθισμένος. Όμως, η ρομαντική παρέα μας, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι έχουμε μάθει πάνω από όλα να βάζουμε τη χαρά του αθλήματος. Για εμάς κάθε αγώνας είναι γιορτή και όσοι αγωνίζονται για τον Πανελευσινιακό γνωρίζουν ότι στις χαρές πανηγυρίζουμε και στις ήττες απλά πεισμώνουμε.

Σας παρουσιάζουμε σήμερα τη νέα ομάδα του Πανελευσινιακού, το αθλητικό στολίδι της πόλης της Ελευσίνας. Σας καλούμε να την αγαπήσετε, να τη στηρίξετε και να τη βοηθήσετε στη δύσκολη προσπάθεια των υποχρεώσεων της στην Basket League ΟΠΑΠ. Άλλωστε, αυτό είναι συνήθεια πλέον για όλους μας, αφού με την ομαδική δουλειά των παραγόντων της ομάδας και τη σημαντική βοήθεια των χορηγών του Συλλόγου είμαστε σήμερα εδώ και γιορτάζουμε την πρώτη παρουσία στη μεγάλη εθνική κατηγορία της καλαθοσφαίρισης. Καλή επιτυχία στους παίκτες μας, καλή δουλειά στους παράγοντες του συλλόγου και καλή υπομονή στους προπονητές μας!»

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανελευσινιακός, Γιάννης Φιλίππου, ο οποίος τόνισε: «Είναι πραγματικά μεγάλη επιτυχία η πορεία όλων αυτών των χρόνων από την απαξίωση στην παρουσία της ομάδας στη μεγάλη εθνική κατηγορία. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο Πανελευσινιακός θα έπαιζε στην Α1, θα έχανε στις λεπτομέρειες από την ιστορική ομάδα του Περιστερίου κι όλοι θα στεναχωριόμασταν! Φέτος γίνεται ακόμα πιο μεγάλη προσπάθεια. Ευχαριστούμε το Δήμο Ελευσίνας για τις ενέργειες που έκανε και κάνει ώστε να λυθεί το θέμα του γηπέδου. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, καθώς και όλους τους επώνυμους ή ανώνυμους φίλους της ομάδας που στηρίζουν οικονομικά την προσπάθεια όχι μόνο στο αγωνιστικό μέρος, αλλά και στη δημιουργία του εταιρικού κεφαλαίου της ΚΑΕ Πανελευσινιακός. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια με αγορά μετοχών, έστω και μία, ώστε να βοηθήσουν έμπρακτα το έργο της διοίκησης, των προπονητών και των παικτών».

Εκ μέρους του Δήμου Ελευσίνας χαιρετισμό απεύθυνε ο δήμαρχος, Γιώργος Τσουκαλάς: «Είναι πλέον συνείδηση ότι ο Πανελευσινιακός ξεπερνάει τα όρια της πόλης και γίνεται η ομάδα εκπρόσωπος του Θριασίου Πεδίου. Ο Δήμος Ελευσίνας συμπαραστέκεται στην προσπάθεια της ομάδας και προσπαθούμε ώστε στη νέα χρονιά να επιστρέψει πάλι στην έδρα της. Εύχομαι καλή χρονιά και η σεζόν να είναι επιτυχημένη», ενώ εκ μέρους της αντιπολίτευσης του Δήμου Ελευσίνας ο Βασίλης Τόλης ανέφερε: «Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα που εκπροσωπεί όλη την πόλη της Ελευσίνας. Στεκόμαστε όλοι στο πλευρό της και την ευχαριστούμε για τις συγκινήσεις που μας προσφέρει. Ευχόμαστε καλή επιτυχία κι όλοι οι στόχοι της ομάδας να πραγματοποιηθούν»

Το παρών έδωσε και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του μεγάλου χορηγού, των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), Σταύρος Καρπέτας ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση: «Είδαμε όλοι την προσπάθεια του Πανελευσινιακού και εντός του γηπέδου, στον πρώτο αγώνα στην Α1, και νιώθουμε υπερήφανοι και ικανοποιημένοι για το έργο που κάνουν όλοι οι παράγοντες της ομάδας. Πράγματι ο Πανελευσινιακός πλέον πρέπει να είναι η ομάδα εκπρόσωπος του Θριασίου και όλοι οι φίλαθλοι να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που γίνεται. Ευχόμαστε καλή σεζόν και είμαστε πάντα δίπλα σας». Εκ μέρους του χρυσού χορηγού, της εταιρίας SIME ΕΠΕ, ο διευθύνων σύμβουλος Νάσος Ζαφείρης πρόσθεσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από το έργο που γίνεται στο σύλλογο και είναι χρέος μας να τον βοηθήσουμε αυτήν την περίοδο. Η εταιρία SIME ΕΠΕ είναι πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες σαν αυτή του Πανελευσινιακού και ευχόμαστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να καμαρώνουμε τις επιτυχίες της».

Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τον Πανελευσινιακό: «Ευχαριστούμε την τοπική εφημερίδα «Τα Γεγονότα» για την ευγενική παραχώρηση μέρους των φωτογραφιών από την εκδήλωση!».



Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Παναθηναϊκός: Ξέσπασε κατά του Φατίχ Τερίμ και των παικτών ο κόσμος στη Λεωφόρο (vids)
Παναθηναϊκός: Ξέσπασε κατά του Φατίχ Τερίμ και των παικτών ο κόσμος στη Λεωφόρο (vids)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Τρελαμένος» ο Αλμέιδα στο φινάλε – Δεν μπορούσε να τον συγκρατήσει κανείς!
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Τρελαμένος» ο Αλμέιδα στο φινάλε – Δεν μπορούσε να τον συγκρατήσει κανείς!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved