Παναθηναϊκός: Αγώνας γιορτή με Μπάγερν Μονάχου

Παναθηναϊκός: Αγώνας γιορτή με Μπάγερν Μονάχου

Στο «Audi Dome» του Μονάχου όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν το απόγευμα (29/09, 18.00) τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό.

Παιχνίδι γιορτή είναι για την Μπάγερν Μονάχου το φιλικό με τον «εξάστερο», το οποίο θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 6.800 θέσεων κλειστό και θα αποτελέσει «πρόβα τζενεράλε» για τις επίσημες υποχρεώσεις αμφότερων των ομάδων. Με νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον Πατρινό Γιάννη Χριστόπουλο στη θέση του αποχωρήσαντα Ντιρκ Μπάουερμαν, οι οικοδεσπότες θα επιδιώξουν να κοιτάξουν στα μάτια τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη.

Στην επίσημη ιστοσελίδα των Γερμανών γίνεται εκτενής αναφορά στον Παναθηναϊκό, των 32 ελληνικών πρωταθλημάτων, των 14 Κυπέλλων Ελλάδας και φυσικά των έξι τίτλων στην Ευρωλίγκα. Ο συντάκτης του κειμένου χαρακτηρίζει «γίγαντες του μπάσκετ» τους «πράσινους» και «σούπερ σταρ» το Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος μαζί με τον Κώστα Τσαρτσαρή συνδέουν την προ και μετά Ομπράντοβιτς εποχή. Προσκαλεί, φυσικά, όλους τους φιλάθλους της Μπάγερν να βρεθούν σήμερα (29/09) στο «Audi Dome», για να παρακολουθήσουν από κοντά μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, την πιο επιτυχημένη των τελευταίων ετών, στο νέο φετινό ξεκίνημά της. Η γιορτή για τους Γερμανούς θα ξεκινήσει πολύ πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης, με παράλληλες εκδηλώσεις στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού.

Ο Παναθηναϊκός έφθασε χθες (28/09) στο Μόναχο και πριν καλά καλά προλάβουν οι παίκτες του να ξεκουραστούν βρέθηκαν στο παρκέ και αγωνίστηκαν κόντρα στην Μπαϊρόιτ, ομάδα της Α’ Κατηγορίας της Γερμανίας. Η νίκη ήρθε σε ρυθμό προπόνησης, με 91-78, παρότι ο Αργύρης Πεδουλάκης προχώρησε σε διαδοχικές αλλαγές προσώπων και σχημάτων, ενώ δεν είχε στη διάθεσή του τον Ντέργουιν Κίτσεν και το Χάρη Γιαννόπουλο, οι οποίοι δεν ακολούθησαν την αποστολή εξαιτίας τραυματισμών.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved