«Πετάει» για Γερμανία ο Παναθηναϊκός

«Πετάει» για Γερμανία ο Παναθηναϊκός

Ένα ακόμα ταξίδι έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του «τριφυλλιού» μετά το τουρνουά που πήρε μέρος στο Ρέθυμνο, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τώρα ετοιμάζεται να απογειωθεί για Γερμανία.

Οι «πράσινοι» σήμερα το μεσημέρι στις 13:05 «πετάνε» από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Μόναχο όπου σήμερα (21:00) και αύριο (18:00) θα δώσουν δύο φιλικούς αγώνες κόντρα στην Μπαιρόιτ (κεκλεισμένων των θυρών) και Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα.

Στην αποστολή της ομάδας δεν θα βρίσκονται οι Ντέργουιν Κίτσεν και Χάρης Γιαννόπουλος οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσουν τις θεραπείες τους. Ο πρώτος λόγω της διάτασης που έχει υποστεί στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο γόνατό του και ο δεύτερος λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον αχίλλειο.

Τα φιλικά αυτά θα είναι τα τελευταία για την ομάδα του «τριφυλλιού» η οποία έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της για την νέα σεζόν. Ο Παναθηναϊκός την προσεχή Πέμπτη, 4/10, αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο τον Πανιώνιο και τα ματς που θα δώσει επι γερμανικού  εδάφους μοιάζουν ως τα καλύτερα τεστ πριν το άνοιγμα της αυλαίας της σεζόν 2012-2013.



Πάσχα 2026: Πότε είναι φέτος
Πάσχα 2026: Πότε είναι φέτος
Άμεση αποχώρηση τριών παικτών της Χάποελ Μπερ Σεβά
Άμεση αποχώρηση τριών παικτών της Χάποελ Μπερ Σεβά
ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved