Σαρικόπουλος στο Onsports: «Ο Άρης έχει προσωπικότητα»

Σαρικόπουλος στο Onsports: «Ο Άρης έχει προσωπικότητα»

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μιλάει στο Onsports για έναν Άρη διαφορετικό από τις άλλες χρονιές, πολύ καλύτερο, με προσωπικότητα, μια ομάδα που έχει τη δυναμική στο να αναδεικνύει παίκτες, ενώ θέτει ως στόχο την τετράδα της Α1.

Ο 22χρονος σέντερ εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο, να... αφήσει στην άκρη προτάσεις και το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων φέτος το καλοκαίρι για να υπογράψει στους «κίτρινους».

Ο νεαρός άσος αναφέρεται ακόμα στον τραυματισμό του και την επάνοδό του, την Α1 και το Κύπελλο Ελλάδας με τον Άρη, στο στυλ παιχνιδιού που θα εφαρμόσει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στους Θεσσαλονικείς, την Εθνική Ανδρών, στην οποία κλήθηκε φέτος για πρώτη φορά και το όνειρό του να παίξει μια μέρα στο υψηλότερο επίπεδο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ζήση Σαρικόπουλου στο Onsports:

Πως είσαι από τον τραυματισμό σου; Πότε επιστρέφεις;

«Θα επιστρέψω σιγά σιγά. Ίσως μπω από εβδομάδα. Εγώ θέλω να προλάβω το παιχνίδι Κυπέλλου με τον νικητή Κηφισιά-Απόλλων Πάτρας το Σάββατο (29/9). Θα δούμε. Είναι ο ίδιος τραυματισμός που είχα πάθει και τον Μάιο στον μικρό τελικό με τον Κολοσσό Ρόδου (έπαιζε στον Πανιώνιο). Απλά, τότε έκανα γρήγορη αποκατάσταση επειδή κλήθηκα στην Εθνική Ανδρών και ήθελα πολύ να πάω. Δεν μπορούσα να μην πάω. Ίσως έπρεπε να ξεκουραστώ λίγο παραπάνω, αλλά δεν γινόταν να αρνηθώ την Εθνική. Τώρα για να είμαι σίγουρος ότι θα είμαι 100% έτοιμος δεν βιάζομαι. Θέλω να δω πως θα είναι το πόδι μου γιατί είναι ένας τραυματισμός ύπουλος και αν δεν προσέξεις μπορεί να αποδειχθεί και σοβαρός. Ο στόχος είναι να μπορέσω να παίξω το Σάββατο (29/9). Δεν ξέρω κατά πόσον θα μπορώ να αγωνιστώ, αλλά πρέπει να ετοιμάζομαι γιατί ξεκινά και το πρωτάθλημα. Να δούμε και τι θα κάνουμε και στο Κύπελλο, αν θα συνεχίσουμε, αλλά εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Δεν μπορώ άλλο να κάθομαι, θέλω να μπω στους αγώνες».

Πως θα καλύψεις το χαμένο έδαφος; Γιατί έχασες κάποιο μέρος της προετοιμασίας, φιλικά και τους πρώτους επίσημους αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδας...

«Όλες αυτές τις μέρες που οι άλλοι κάνουν προπόνηση 5x5, εγώ γυμνάζομαι αλλιώς. Άρχισα να τρέχω μόνος μου, κάνω κάθε μέρα βάρη, ειδικές ασκήσεις και δεν πρόκειται να μείνω πίσω. Αυτός ήταν ο στόχος. Το χτύπημα στο πόδι με έφερε πίσω, έχασα μέρος της προετοιμασίας και της φυσικής κατάστασης, αλλά από ένα σημείο και μετά που ήμουν καλύτερα και μπορούσα να χρησιμοποιήσω το πόδι μου, άρχισα να δουλεύω και εγώ ατομικά πολύ για να μπορώ να μπω πιο γρήγορα και να μην χάσω έδαφος. Σε αυτό με έχουν βοηθήσει και οι άνθρωποι της ομάδας. Είναι συνέχεια πάνω από το κεφάλι μου, ό, τι θέλω μου το προσφέρουν και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Εσύ δεν μπόρεσες να παίξεις, αλλά ο Άρης έχει ξεκινήσει με δύο νίκες στο Κύπελλο με Φιλαθλητικό και Περιστέρι. Πόσο σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα ενόψει και της Α1 που ξεκινά αργότερα;

«Είναι πολύ σημαντικό. Παίξαμε με δύο σοβαρούς αντιπάλους. Τον Φιλαθλητικό τον είχα αντιμετωπίσει και πέρσι με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο που ήταν Β' Εθνική και από τότε είχε δείξει ότι είναι σοβαρή ομάδα, ότι παλεύει κάθε παιχνίδι και ειδικά μέσα στην έδρα της παίζει για να κερδίσει. Και το Περιστέρι, όμως, που πολλοί πίστευαν ότι δεν θα έχει τύχη απέναντι στον ΟΦΗ νίκησε, έχει ένα πολύ σοβαρό σύνολο και ο κόουτς που τον θεωρώ ικανό προπονητή, κάνει πολύ καλή προσπάθεια. Ήταν σημαντική νίκη για εμάς και για την ψυχολογία μας, γιατί ήταν ένας αγώνας που δεν παίξαμε καθόλου καλά και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά δείξαμε σε ένα δεκάλεπτο ότι μπορούμε να αποδόσουμε πολύ καλό μπάσκετ. Αυτές οι δύο νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση, καθώς αγωνιστήκαμε μόνο με 8-9 παίκτες, χωρίς να έχουμε και τους Αμερικανούς, έχοντας ελλείψεις λόγω τραυματισμών και κάποια προβλήματα με τα δελτία ορισμένων. Βλέπουμε πως και ο κόσμος ανταποκρίνεται και του αρέσει το σύνολο που παρουσιάζουμε και πιστεύουμε πως όταν η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη και πρώτα ο Θεός δεν έχουμε άλλους τραυματισμούς θα είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Μακάρι να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Κύπελλο και μαζί με το πρωτάθλημα να έχουμε αγώνες και εκεί».

Πόσο μακριά μπορεί ο Άρης να πάει στο Κύπελλο; Έχετε τον νικητή της αναμέτρησης Κηφισιά-Απόλλων Πάτρας στο επόμενο ματς και τον Ολυμπιακό να περιμένει στα προημιτελικά...

«Πρέπει να κερδίσουμε την Κηφισιά ή τον Απόλλωνα Πάτρας. Δεν πάμε με το μυαλό στα προημιτελικά, εκεί που περιμένει ο Ολυμπιακός. Γιατί ξέρουμε ότι θα παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, μακριά από την έδρα μας, με έναν αντίπαλο ο οποίος παίζει χωρίς άγχος που σίγουρα για αυτόν το Κύπελλο είναι εξίσου σημαντικό και θέλει να προχωρήσει. Είδαμε, μάλιστα, ότι υπάρχουν και εκπλήξεις. Τα Τρίκαλα απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει κάνει μια πολύ καλή, σοβαρή και σκληρή ομάδα. Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι παγίδες, για αυτό και δεν κοιτάμε ακόμα τον Ολυμπιακό. Μακάρι να έρθει αυτό το ματς και να αγωνιστούμε στην έδρα μας για να τα δώσουμε όλα. Όμως μας απασχολεί η αναμέτρηση του Σαββάτου (29/9), θέλουμε να μάθουμε τον αντίπαλο και να προετοιμαστούμε όσο πιο κατάλληλα γίνεται. Γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Μακάρι να είναι με τον Ολυμπιακό ή ακόμη και μετά, αυτό δεν το γνωρίζουμε, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα το επόμενο ματς. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος στο Κύπελλο, από τη στιγμή που και οι αγώνες είναι νοκ-άουτ, δεν έχεις περιθώριο να μην είσαι σοβαρός με οποιαδήποτε θεωρητικά υποδεέστερη ομάδα».

Το πρόγραμμα του Άρη στην Α1 πως το βλέπεις; Ξεκινάτε με Παναθηναϊκό, ακολουθεί το Ρέθυμνο και ο Ηλυσιακός...

«Το πρόγραμμα μας αρέσει πολύ και το θεωρώ πολύ ευνοϊκό. Δεν πιστεύω, όμως, ότι καθορίζει την πορεία μιας ομάδας, αλλά όσον αφορά το ξεκίνημα, είναι σημαντικό να παίξεις στην έδρα σου και να αρχίσεις καλά, με ένα καλό σερί για να ανέβει και η αυτοπεποίθηση των παικτών. Εμείς έχουμε έναν κορμό από νεαρά παιδιά, θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο και να αρχίζουμε να παίζουμε καλά για να κάνουμε κάποιες νίκες. Είναι σημαντικό ότι στην αρχή έχουμε κάποιους αντιπάλους που είναι κοντά στο επίπεδό μας. Έχουμε κάποια ντέρμπι μέσα στην έδρα μας και πιστεύουμε πως θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό φέτος και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Πέρσι ο Άρης δεν πραγματοποίησε καλή χρονιά και είναι μια ομάδα που έχει το «πρέπει» να πρωταγωνιστεί. Φέτος που μπορεί να φτάσει; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος;

«Πέρσι, από αυτά που ξέρω, στον Άρη τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Φέτος, γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από τη διοίκηση και αυτό είναι κάτι που το αντιλήφθηκα και με την κουβέντα που έκανα με τους ανθρώπους της ομάδας από το καλοκαίρι. Αυτός ήταν από τους λόγους που επέλεξα να υπογράψω, γιατί είδα πως υπάρχει σοβαρότητα και γίνονται ενέργειες για εξυγίανση. Ο κόσμος μου είπε αρκετά πράγματα και παρόλο που πολλοί δεν το πιστεύουν, εκείνος το πιστεύει και θέλει η ομάδα να γίνει αξιόμαχη, ενώ άλλοι έλεγαν πως θα υπάρχει πρόβλημα με τη FIBA, ότι δεν θα μπορέσουμε να έχουμε Αμερικανούς και θα παίζουμε με εφήβους. Αυτό ήταν κάτι που το άκουσα πολλές φορές, όταν συζητόυσα και έλεγα να επιλέξω τον Άρη. Όμως, η ομάδα έδειξε ότι έχει προσωπικότητα και οι άνθρωποι του Άρη αναζητούν την υπέρβαση. Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για να γίνει καλό και ανταγωνιστικό το ρόστερ και σε αυτό το κομμάτι θεωρώ πως έχουν πετύχει στις επιλογές των παικτών. Είναι σημαντικό που ο κορμός είναι ελληνικός. Ακόμη και ο Πάσαλιτς είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, αφού έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλοί χαρακτήρες. Οι πιο έμπειροι είναι οι ιδανικοί για να μας βοηθήσουν για να ενταχθούμε πιο γρήγορα στον Άρη και να μας μάθουν κάποια πράγματα. Ο Αντώνης (Ασημακόπουλος) είναι υπόδειγμα αρχηγού, ο Κώστας (Χαρίσης) που παίζει στη θέση μου και μαθαίνω και θα μάθω και άλλα από τον ίδιο, ο Σωτήρης (Καραποστόλου), ο Μιχάλης (Πελακάνος) που ήρθε τώρα και είναι και αυτός μια μεγάλη προσθήκη. Έχουμε το υλικό να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Δεν έχουμε θέσει ακόμα στόχους, αλλά για μένα αυτός είναι η τετράδα. Δηλαδή δεν υπάρχει στο μυαλό μου κάτι άλλο από τη στιγμή που λύθηκε το πρόβλημα με τη FIBA και ο Μιχάλης (Πελεκάνος) υπέγραψε... Έχουμε έναν πυρήνα παικτών με εμπειρία, έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο, το περιβάλλον είναι πολύ καλό... Όλα τα παιδιά παίζουν και παίρνουν ευκαιρίες από τον κόουτς και φαίνεται πως θα είναι ένας εντελώς διαφορετικός Άρης από πέρσι γιατί είναι πολύ σημαντικό να μην έχεις να ασχοληθείς με το εξωαγωνιστικό κομμάτι σαν παίκτης και με το τι γίνεται στη διοίκηση. Τώρα μπορούμε να αφοσιωθούμε μόνο στο μπάσκετ».

Το μπάσκετ που θα δούμε από τον Άρη ποιο θα είναι;

«Θέλουμε να παίξουμε με ενέργεια, γιατί είμαστε μια νέα ομάδα και έχουμε πολλούς νέους σε ηλικία παίκτες, αλλά και οι έμπειροι που έχουμε παίζουν και αυτοί πολύ δυνατά. Θέλουμε να πιέσουμε στην άμυνα, να πάρουμε ρυθμό από εκεί και να μπορέσουμε να τρέξουμε... Είμαστε αθλητική ομάδα, αλλά πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη βάση στο να βρούμε ρυθμό από την άμυνα και αυτό να μας οδηγήσει και στην επίθεση. Είμαστε πολύ νέοι και η ενέργεια που βγάζουμε πολλές φορές στο γήπεδο είναι φανταστική».

Σου έχει αναθέσει κάποιον ρόλο ο κ. Αλεξανδρής;

«Είχαμε μιλήσει για το τι βλέπει σε μένα και μου είχε πει ότι με πιστεύει, αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να γίνω καλά. Δεν έχω κάνει κουβέντα με τον κόουτς και ούτε με απασχολεί τι θα μου πει από την άποψη ότι θα είμαι πρώτος ή δεύτερος και πόσα λεπτά θα παίξω. Για το αν με υπολογίζει θα το δω μέσα από τις πράξεις και τον τρόπο που θα με αντιμετωπίσει. Αυτό που θέλω είναι να γίνω καλά για να είμαι στο 100% και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι όλα τα άλλα θα έρθουν. Νομίζω ότι αποτελούμε ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Κώστα (Χαρίση) που είναι δύσκολο να χτυπηθεί. Υπάρχει και ο Ευθύμης Τσακαλέρης, ο οποίος μπορεί να παίξει και αυτός στη θέση "5" και να βοηθήσει πολύ. Έχουμε μια γεμάτη φροντ λάιν και πιστεύω πως θα βοηθήσω και εγώ στον μέγιστο βαθμό. Και ευκαιρίες θα πάρω και όσο παίζω θα δίνω το 100% για να βοηθήσω από τη στιγμή που βλέπω ότι και ο κόσμος με πιστεύει».

Φέτος το καλοκαίρι υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για σένα από αρκετές ομάδες της Α1. Τι ισχύει τελικά από όλα αυτά;

«Εγώ προτίμησα να πάω σε μια ομάδα που με προσέγγισε και με αντιμετώπισε όπως θα ήθελα. Ήταν απόλυτα σοβαροί και ειλικρινείς μαζί μου. Ό, τι τους ζήτησα έγινε πράξη και αυτό που με νοιάζει εμένα πάνω από όλα είναι μπασκετικά να μπορώ να παίξω, να μου δείξουν εμπιστοσύνη και να μη νιώσω ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο. Εγώ πιστεύω ότι έκανα την πιο σωστή κίνηση, να έρθω στον Άρη. Υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Από κάποιες πιο ουσιαστικό, από άλλες πιο φιλολογικό. Εγώ περίμενα να δω τι θα γίνει, αλλά για μένα ο Άρης ήταν η καλύτερη επιλογή. Δεν σου κρύβω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που με αντιμετώπισαν και ότι έδειξαν ότι με πιστεύουν. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό, γιατί στην ηλικία μου δεν με νοιάζουν τα λεφτά ή το όνομα του συλλόγου, αλλά τι ρόλο θα έχω εγώ και πόσο με θέλει μια ομάδα. Είμαι νέος και θέλω να παίξω και να αποδείξω κάποια πράγματα, γιατί νομίζω ότι ήρθε η ώρα».

Έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι από τον Άρη έχουν αναδειχθεί αρκετοί παίκτες, όπως ο Γάιος Σκορδίλης, ο Λίνος Χρυσικόπουλος και ο Κώστας Σλούκας που είχε αγωνιστεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και με τον οποίο γνωρίζεστε και υπήρξατε συμπαίκτες στις μικρές εθνικές ομάδες που έφεραν μεγάλες επιτυχίες στο ελληνικό μπάσκετ;

«Ναι έπαιξε ρόλο. Μάλιστα μιλήσαμε με τον Κώστα (Σλούκα). Μου είπε ότι θα ήταν καλύτερο για μένα να πάω κάπου που θα παίξω, αλλά εγώ βλέπω ότι όσοι έχουν αγωνιστεί στον Άρη έχουν πάει καλά. Είναι αρκετοί οι παίκτες που έχουν αναδειχθεί από τον Άρη, γιατί ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και αν μπορείς να παίξεις και να σταθείς εκεί γιατί και η φανέλα είναι βαριά και η ιστορία μεγάλη και αν μπορείς να παίξεις και στο Αλεξάνδρειο, μετά μπορείς να το κάνεις οπουδήποτε. Αυτό που σου προσφέρει ο Άρης είναι ότι σε ανεβάζει επίπεδο».

Από τον Πανιώνιο με ποιές αναμνήσεις έφυγες; Θα ήθελες να πεις για πιο λόγο δεν συνέχισες;

«Στον Πανιώνιο πέρασα δύο πολύ καλά χρόνια, γεμάτα. Ειδικά η δεύτερη χρονιά ήταν πολύ ευχάριστη και μπασκετικά γεμάτη. Φτάσαμε μέχρι το τέλος των πλέι οφ, δώσαμε πέντε παιχνίδια στους μικρούς τελικούς και βγήκαμε τρίτοι. Πήγαμε καλά, δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε σαν παίκτες, δουλέψαμε πολύ καλά. Είχαμε ένα πολύ καλό σύνολο, τόσο οι παίκτες όσο και το τεχνικό τιμ με επικεφαλή τον κόουτς Μπαρτζώκα, δουλέψαμε με τον καλύτερο τρόπο και αυτό φάνηκε και από τη χρονιά που κάναμε. Δεν σου κρύβω ότι ήταν πολύ ωραία. Όμως, εγώ έπρεπε να κοιτάξω τι είναι το καλύτερο για μένα φέτος το καλοκαίρι. Πάντως, στον Πανιώνιο πέρασα καλά, έμαθα πολλά, βελτιώθηκα και αθλητικά με τον κόουτς τον Χατζηχρήστο που με βοήθησε πάρα πολύ σαν γυμναστής που είναι από τους κορυφαίους. Παίξαμε πολύ ωραίο μπάσκετ, ομαδικά, οργανωμένα... Ο Πανιώνιος είναι μια μεγάλη ομάδα και παίξαμε μπάσκετ μεγάλης ομάδας. Ανταποκριθήκαμε πλήρως σε αυτόν τον τομέα».

Φέτος κλήθηκες για πρώτη φορά στην προετοιμασία της Εθνική Ανδρών από τον Ηλία Ζούρο. Η εμπειρία σου ποια ήταν;

«Ανεπανάληπτη. Δεν το περίμενα και με ανέβασε πολύ ψυχολογικά, γιατί μου έδωσε να καταλάβω πως αν μπορώ να παίξω ακόμη καλύτερα μπορώ να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, να παίζω στην Εθνική Ανδρών. Μόνο και μόνο η κλήση στην Εθνική Ανδρών είναι τιμή. Ιδιαίτερη τιμή. Εύχομαι να ήμουν υγιής και γερός για να μπορέσω να αποδείξω κάποια παραπάνω πράγματα και να μην νιώθω πόνο ή να είμαι ανέτοιμος. Υπήρχε πάρα πολύ καλό κλίμα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση πόσο προσγειωμένοι είναι κάποιοι παίκτες που πρωταγωνιστούν τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και την Ευρωλίγκα. Πίστευα πως η ομάδα θα μπορούσε να είχε πάει πολύ καλύτερα. Δεν της άξιζε αυτό που έγινε να αποκλειστεί από τη Νιγηρία. Νομίζω ότι υπάρχει μέλλον στην Εθνική γιατί βγαίνουν πάρα πολλοί παίκτες. Δεν ξέρω ποιος θα είναι προπονητής, αλλά ο κόουτς Ζούρος ήταν πολύ καλός. Εύχομαι το καλύτερο και πιστεύω ότι η Εθνική έχει μέλλον, καθώς υπάρχουν γενιές από πίσω που σε μερικά χρόνια θα μπορούν να σταθούν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Υπάρχει πολύ υλικό και από τους υποτιθέμενα μεγάλους που είναι παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου και από πίσω υπάρχουν παιδιά που μπορούν να μπουν σιγά-σιγά».

Ξεκίνησες από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Θα ήθελες να επιστρέψεις είτε στον Ολυμπιακό, είτε σε ομάδα παρόμοιου επιπέδου, επιπέδου Ευρωλίγκας;

«Το όνειρο κάθε επαγγελματία είναι να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Για μένα το καλύτερο είναι να παίξω σε μια ομάδα Ευρωλίγκας που θα διεκδικεί τον τίτλο, θα παίζει στο Final 4... Αυτό είναι το ταβάνι. Πρώτα θέλω να είμαι υγιής και στην καριέρα μου δεν θέλω να συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο από αυτό. Θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους για να μπορέσω να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Από εκεί και πέρα, το ποια ομάδα θα είναι δεν με απασχολεί και δεν το γνωρίζω. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να μπορέσω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Ξέρω πως θέλω πολύ δουλειά ακόμη και πρέπει να βελτιωθώ, όμως, πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω και θα γίνει κάποια στιγμή...»



Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved