Basket League ΟΠΑΠ: Δεύτερη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός! (photos)

Basket League ΟΠΑΠ: Δεύτερη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός! (photos)

Πολύ νωρίς θα κληθούν να διασταυρώσουν τα... ξίφη τους, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, καθώς κληρώθηκαν να αναμετρηθούν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. To πρώτο ντέρμπι αιωνίων θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον κλειδάριθμο με το Νο 7, ο Παναθηναϊκός εκείνον με το Νο 14 και έτσι οι «ισχυροί» του ελληνικού μπάσκετ θα κληθούν νωρίς - νωρίς για ένα πρώτο ξεκαθάρισμα λογαριασμών... Ολα δείχνουν ότι το πρώτο ντέρμπι θα διεξαχθεί την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, λόγω Ευρωλίγκας. Στις 27 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του β' γύρου στο ΣΕΦ.

Το πρώτο τζάμπολ έχει οριστεί για τις 6-7 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα:

1η αγωνιστική - 14η αγωνιστική

Αρης-Παναθηναϊκός
Κολοσσός Ρόδου-Ρέθυμνο
Καβάλα-Ηλυσιακός
Περιστέρι-Πανελευσινιακός
ΚΑΟΔ-Πανιώνιος
Ικαρος Καλλιθέας-Απόλλων Πάτρας
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

2η αγωνιστική - 15η αγωνιστική

Ρέθυμνο-Αρης
Ηλυσιακός-Κολοσσός Ρόδου
Πανελευσινιακός-Καβάλα
Πανιώνιος-Περιστέρι
Απόλλων Πάτρας-ΚΑΟΔ
ΠΑΟΚ-Ικαρος Καλλιθέας
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

3η αγωνιστική - 16η αγωνιστική

Αρης-Ηλυσιακός
Κολοσσός Ρόδου-Πανελευσινιακός
Καβάλα-Πανιώνιος
Περιστέρι-Απόλλων Πάτρας
ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ
Ικαρος Καλλιθέας-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-Ρέθυμνο

4η αγωνιστική - 17η αγωνιστική

Πανελευσινιακός-Αρης
Πανιώνιος-Κολοσσός Ρόδου
Απόλλων Πάτρας-Καβάλα
ΠΑΟΚ-Περιστέρι
Ολυμπιακός-ΚΑΟΔ
Ικαρος Καλλιθέας-Παναθηναϊκός
Ηλυσιακός-Ρέθυμνο

5η αγωνιστική - 18η αγωνιστική

Αρης-Πανιώνιος
Κολοσσός Ρόδου-Απόλλων Πάτρας
Καβάλα-ΠΑΟΚ
Περιστέρι-Ολυμπιακός
ΚΑΟΔ-Ικαρος Καλλιθέας
Παναθηναϊκός-Ηλυσιακός
Ρέθυμνο-Πανελευσινιακός

6η αγωνιστική - 19η αγωνιστική

Απόλλων Πάτρας-Αρης
ΠΑΟΚ-Κολοσσός Ρόδου
Ολυμπιακός-Καβάλα
Ικαρος Καλλιθέας-Περιστέρι
ΚΑΟΔ-Παναθηναϊκός
Πανιώνιος-Ρέθυμνο
Πανελευσινιακός-Ηλυσιακός

7η αγωνιστική - 20η αγωνιστική

Αρης-ΠΑΟΚ
Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός
Καβάλα-Ικαρος Καλλιθέας
Περιστέρι-ΚΑΟΔ
Παναθηναϊκός-Πανελευσινιακός
Ρέθυμνο-Απόλλων Πάτρας
Ηλυσιακός-Πανιώνιος

8η αγωνιστική - 21η αγωνιστική

Ολυμπιακός-Αρης
Ικαρος Καλλιθέας-Κολοσσός Ρόδου
ΚΑΟΔ-Καβάλα
Περιστέρι-Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο
Απόλλων Πάτρας-Ηλυσιακός
Πανιώνιος-Πανελευσινιακός

9η αγωνιστική - 22η αγωνιστική

Αρης-Ικαρος Καλλιθέας
Κολοσσός Ρόδου-ΚΑΟΔ
Καβάλα-Περιστέρι
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
Ρέθυμνο-Ολυμπιακός
Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ
Πανελευσινιακός-Απόλλων Πάτρας

10η αγωνιστική - 23η αγωνιστική

ΚΑΟΔ-Αρης
Περιστέρι-Κολοσσός Ρόδου
Καβάλα-Παναθηναϊκός
Ικαρος Καλλιθέας-Ρέθυμνο
Ολυμπιακός-Ηλυσιακός
ΠΑΟΚ-Πανελευσινιακός
Απόλλων Πάτρας-Πανιώνιος

11η αγωνιστική - 24η αγωνιστική

Αρης-Περιστέρι
Κολοσσός Ρόδου-Καβάλα
Παναθηναϊκός-Απόλλων Πάτρας
Ρέθυμνο-ΚΑΟΔ
Ηλυσιακός-Ικαρος Καλλιθέας
Πανελευσινιακός-Ολυμπιακός
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

12η αγωνιστική - 25η αγωνιστική

Καβάλα-Αρης
Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός
Περιστέρι-Ρέθυμνο
ΚΑΟΔ-Ηλυσιακός
Ικαρος Καλλιθέας-Πανελευσινιακός
Ολυμπιακός-Πανιώνιος
ΠΑΟΚ-Απόλλων Πάτρας

13η αγωνιστική - 26η αγωνιστική\

Αρης-Κολοσσός Ρόδου
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Ρέθυμνο-Καβάλα
Ηλυσιακός-Περιστέρι
Πανελευσινιακός-ΚΑΟΔ
Πανιώνιος-Ικαρος Καλλιθέας
Απόλλων Πάτρας-Ολυμπιακός

 

programma

Ιωαννίδης: «δεν προσφέρουν τίποτα οι εντάσεις»

Ο Γιάννης Ιωαννίδης στη σύντομη ομιλία του στην έναρξη της εκδήλωσης, ευχήθηκε να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα και να υπάρξει ισονομία από τη διαιτησία, αλλά και να περιοριστούν οι εντάσεις, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν προσφέρουν τίποτα:
«Στη ζωή δεν μετράει τι σ' αρέσει, αλλά αυτό που σε αποκαλούν», τόνισε αρχικά απαντώντας στην προσφώνηση που του έκανε ο Βασίλης Σκουντής, αποκαλώντας τον «κόουτς» και συνέχισε: «Μου αρέσει αυτός ο τίτλος, γιατί μένει το καλύτερο. Τελείωσαν οι προετοιμασίες, η σκληρή δουλειά και μπαίνουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν παίζει ρόλο τόσο η κλήρωση, αφού είτε τώρα, είτε αργότερα, όλοι θα παίξουν με όλους. Εύχομαι πρώτα απ' όλα να μην υπάρξουν εντάσεις, η διαιτησία να είναι στο ύψος της και να υπάρχει ισονομία. Οι εντάσεις πολλές φορές χαμηλώνουν το επίπεδο του πρωταθλήματος. Προσέξτε να είναι πιο χαμηλοί οι τόνοι. Το πρωτάθλημα το μόνο κακό που έχει τα τελευταία χρόνια είναι ότι δύο ομάδες διαφλέρουν πολύ από τις υπόλοιπες και δεν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Καλή επιτυχία σε όλους, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που κατέκτησε το Κύπελλο Ευρώπης. Να πω για τον ΟΠΑΠ ότι δημιουργήθηκε πριν 53 χρόνια από τον αείμνηστο Καραμανλή, για να στηρίξει τον αθλητισμό, να δημιουργούνται γήπεδα να αθλείται η νεολαία. Να είστε καλά και μακάρι να συνεχίσετε να προσφέρετε όσα έχετε προσφέρει μέχρι τώρα».

Αμέσως μετά το χαιρετισμό του Γιάννη Ιωαννίδη, η διοίκηση του ΕΣΑΚΕ τίμησε τον υφυπουργό Αθλητισμού για την προσφορά του στο άθλημα.

Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνος Λουρόπουλος, ο οποίος ανέφερε:

Η ΟΠΑΠ ΑΕ εκφράζει τη αγάπη όλων στην καλαθοσφαίριση το άθλημα που προσφέρει τόσες πολλές διακρίσεις κασι συγκινήσεις τόσο ως Εθνική ομάδα όσο και ως σωματεία. Η μαζική προσέλευσή σας στο χώρο αυτό υποδηλώνει και την εκτίμηση που τρέφετε και προς την εταιρία που σας φιλοξενεί, τον ΟΠΑΠ μια εταιρία που ιδρύθηκε για να υπηρετήσει τον αθλητισμό και την κοινωνία. Και αυτό το κάνουμε με συνέπεια. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ως χώρα σε κρίση, τα χρήματα που δίνουμε ως ΟΠΑΠ είναι τόσο σημαντικά ώστε να μπορούμε να πούμε ότι χωρίς την ΟΠΑΠ Α.Ε. ίσως ένα κομμάτι του αθλητισμού να μην υπήρχε. Εχουμε μια συνεργασία με την ΕΣΑΚΕ που είναι επωφελής, ευχαριστούμε γι' αυτή τη συνεργασία και ελπίζουμε ότι θα είμαστε δίπλα σας για να τη κάνουμε ακόμα καλύτερη. Στο πρωτάθλημα αγωνίζονται σπουδαίοι παίκτες διεθνούς επιπέδου, εξάγουμε το know how. Υπάρχουν επίσης σπουδαίοι προπονητές. Η παρουσία στην εκδήλωση του κ. Ιβκοβιτς... (σ.σ. στο σημείο αυτό ρώτησε αλλά του είπαν ότι του έτυχε ένα απρόοπτο και δεν έτσι ο Σέρβος προπονητής δεν μπόρεσε να δώσει το παρών). Κρίμα, που δεν είναι εδώ, θα θέλαμε να τον βγάλουμε φωτογραφία δίπλα στον κ. Ιωαννίδη. Θέλω να ευχηθώ στην ΕΣΑΚΕ αυτό το λογότυπο μ' αυτή την μορφή να διατηρηθεί για πολλά χρόνια».

Ακολούθως γνωστοποιήθηκε η συνεργασία του ΕΣΑΚΕ με τη UNICEF. Ο γενικός διευθυντής της ελληνικής επιτροής UNICEF Hλίας Λυμπέρης, ανέφερε ότι «ΕΣΑΚΕ και UNICEF ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η UNICEF εργάζεται σκληρά, διανέμει υλικό σχολικό και αθλητικό σε παιδιά που έχουν ανάγκη και με αυτή τη συνεργασία φιλοδοξούμε να ευαισθητοποιήσουμε την ελληνική κοινωνιία κατά τον καλύτερο τρόπο. Θα πορευτούμε παρέα για να βελτιώσουμε τη θέση των παιδιών στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Απουσία Ιβκοβιτς

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και είχε ενημερώσει για την παρουσία του στην εκδήλωση, ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής κράτησε τον Ντούσαν Ιβκοβιτς μακριά και έτσι δεν παρέλαβε ο ίδιος το βραβείο για την ανάδειξή του ως κορυφαίου τεχνικού της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Το βραβείο στον Σέρβο τεχνικό θα παραδοθεί εν ευθέτω χρόνω.

Βράβευση Ολυμπιακού για πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα

 Η εκδήλωση πέρασε στο δεύτερο μέρος της, αυτό των βραβεύσεων. Ηταν η ώρα του Ολυμπιακού, που μετά από 15 χρόνια στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος και Πρωταθλητής Ευρώπης. Στο video wall προβλήθηκαν τα επιτεύγματα των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη τη σεζόν 2011-2012 και όλοι έζησαν ξανά όλοι τις θριαμβευτικές στιγμές. Ο Ολυμπιακός τιμήθηκε από τον ΕΣΑΚΕ ως κορυφαία ομάδα της περσινής σεζόν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας, με τον Παναγιώτη και το Γιώργο Αγγελόπουλο να παραλαμβάνουν την τιμητική πλακέτα.

Π. Αγγελόπουλος: «Χωρίς την αντιπαλότητα δεν θα ήμασταν εδώ»

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει και φέτος στους περσινούς ρυθμούς, ενώ αναφέρθηκε και στην καλώς εννοούμενη αντιπαλότητα με τον Παναθηναϊκό:

«Xαιρετίζω όλους τους προσκεκλημένους. Είμαι περήφανος που στα 39 μου σαν πρόεδρος του πρωταθλητή Ευρώπης, μαζί με τον αδερφό μου, είμαστε εδώ σε αυτή την εκδήλωση. Θυμήθηκα, βλέποντας το βίντεο ότι στη Ρώμη ήμασταν στο πάνω διάζωμα σαν οπαδοί. Τώρα είμαστε εδώ, αυτό είναι το ωραίο, να συγκινούμαστε, να χαιρόμαστε, να χαμογελάμε... Μου αρέσει που βλέπω ανθρώπους από το αντίπαλο στρατόπεδο να χαμογελούν, σε εισαγωγικά το λέω αυτό για το αντίπαλο στρατόπεδο, γιατί αν δεν υπήρχε αυτή η καλώς εννοούμενη αντιπαλότητα δεν θα ήμασταν εδώ. Η περυσινή χρονιά ήταν ιστορική, ελπίζω να συνεχίσουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο για το ελληνικό μπάσκετ».

Μάνος Παπαδόπουλος: «Να το πάρει ο καλύτερος»

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, ήταν αυτός που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα για την κατάκτηση του περσινού κυπέλλου, 13ου στο θεσμό από τους «πράσινους». Ο Βασίλης Σκουντής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και να την ευχαριστήσει εκ μέρους όλων των ανθρώπων του μπάσκετ για όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στο άθλημα.

Από την πλευρά του, ο Μάνος Παπαδόπουλος ευχήθηκε το πρωτάθλημα να το κερδίσει ο καλύτερος και να αγκαλιάσει ο κόσμος το μπάσκετ: «Είμαι υποχρεωμένος να πω ότι το βασικό είναι να έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με καλό θέαμα. Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να αγκαλιάσει το άθλημα και φυσικά να κερδίσει το πρωτάθλημα ο καλύτερος».

Μίλησε το... χαμόγελο του Διαμαντίδη

Ως μέλος της καλύτερης πεντάδας του περσινού πρωταθλήματος τιμήθηκε από τον ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον γενικό γραμματέα του ΕΣΑΚΕ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη και με τη σεμνότητα που τον διακρίνει όλα τα χρόνια της καριέρας του, μοίρασε ένα τεράστιο χαμόγελο σε όλους και αρνήθηκε ευγενικά να κάνει κάποια δήλωση. «Μου φαίνεται πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης στη Media Day του Παναθηναϊκού,  μίλησε για όλη τη χρονιά», είπε ο Βασίλης Σκουντής.

MVP o Σπανούλης: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους»

Ως MVP της περσινής σεζόν τιμήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης από τον πρόεδρο της ΟΠΑΠ ΑΕ, Κωνσταντίνο Λουρόπουλο. Στη σύντομη δήλωσή του έσπευσε να απονείμει τα εύσημα της περσινής επιτυχίας σε όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια του Ολυμπιακού: «Τα παράσημα ανήκουν σε όλη την ομάδα, παίκτες προπονητές, κόσμο, όσοι είναι πίσω από κάμερες, όλοι όσοι ανήκουν στην ομάδα. Ευχαριστώ όλους όσους ανέφερα πριν. Βλέπω πολύ κόσμο εδώ και χαίρομαι. Εύχομαι να κρατήσουμε ψηλά το μπάσκετ που είναι στην ιδιοσυγκρασία του Ελληνα. Πολλά παιδιά ασχολούνται μ' αυτό, είμαστε τυχεροί, είπε ο Βασίλης Σπανούλης.

Πρίντεζης: «Μέσα από την ομάδα έφτασα εδώ»

Ο Γιώργος Πρίντεζης βραβεύτηκε ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν και παραλαμβάνοντας το βραβείο του από τον γενικό Γραμματέα του ΕΣΑΚΕ Γιώργο Μαμαλάκη, τόνισε: «Θέλω κι εγώ να ευχηθώ να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, να έχουμε υγεία, να σταθώ σ' αυτό που είπε ο κόουτς (Γιάννης Ιωαννίδης) ότι οι ατομικές διακρίσεις έρχονται μέσα από τις ομαδικές. Και μέσα από την ομάδα έφτασα κι εγώ εδώ».

Το «ευχαριστώ» του Ντόρσεϊ

Καλύτερος αμυντικός της περασμένης σεζόν αναδείχτηκε ο Τζόι Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού, Νο 33 στο ντραφτ του ΝΒΑ από το Πόρτλαντ. Το βραβείο στον Ντόρσεϊ απένειμε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ Μπάνε Πρέλεβιτς. «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, αν δεν ήταν αυτοί δεν θα ήμουν εγώ εδώ», δήλωσε ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού.

Κορυφαίος νέος παίκτης ο Παπανικολάου

Καλύτερος νέος παίκτης του περσινού πρωταθλήματος μπάσκετ αναδείχτηκε ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού, ενώ προβλήθηκε βίντεο από την περσινή του πορεία. Ο γενικός γραμματέας του ΕΣΑΚΕ κ. Μαμαλάκης παρέδωσε το βραβείο στον παίκτη των «ερυθρόλευκων». Ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε: «Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να βελτιώνομαι μέρα με την μέρα και φτάσαμε σε αυτή την επιτυχία. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη πορεία».

Το αφιέρωμα στον Ανέστη Πεταλίδη και η συγκίνηση του «ξανθού»

Ειδική μνεία έγινε στον Πατριάρχη του Αρη, Ανέστη Πεταλίδη που δεν βρίσκεται πια κοντά μας, καθώς απεβίωσε πριν μερικές ημέρες και μάλιστα η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του. Αναφορά έγινε και στην απώλεια του Φαίδωνα Ματθαίου που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα (19/09) ένα χρόνο πριν. Στο video wall προβλήθηκε ένα αφιέρωμα στη μνήμη του Ανέστη Πεταλίδη, ενώ ο γιος του Νίκος, ανέβηκε στο βήμα για να παραλάβει ένα βραβείο στη μνήμη του πατέρα του, από - ποιον άλλον; - τον Γιάννη Ιωαννίδη που είχε ιδιαίτερους δεσμούς μαζί του.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του: «Hταν προπονητής μου, για 16 χρόνια, με σφράγισε, είμαστε εδώ για να τιμούμε και τους νεκρούς όχι μόνο τους ζωντανούς», είπε βουρκωμένος δίνοντας το βραβείο στο γιο του Ανέστη Πεταλίδη, με τις τελευταίες λέξεις να βγαίνουν με δυσκολία από τα χείλη του.

Διαβάστε επίσης:

Παπαδόπουλος: «Η κορυφαία ομάδα της 15ετίας και αυτό δεν αλλάζει...»

Π. Αγγελόπουλος: «Το ευχόμουν και με αυτή την έδρα»

Τσαρτσαρής: «Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για όλα όσα κατέχει»

Λιανός: «Μπορούμε να νικήσουμε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό»

Πρέλεβιτς: «Πιστεύουμε στο έργο Μαρκόπουλου»

Αρβανίτης: «Ο κόσμος μπορεί να επαναφέρει τον Άρη στην κορυφή»

Χαλβατζάκης: «Δουλεύουμε για το καλύτερο στο πρωτάθλημα»

Κολοσσός Ρόδου: «Κορωνίδα το ευ αγωνίζεσθαι»

Αλβέρτης: «Η φιλοσοφία δεν αλλάζει»

Μαρκόπουλος: «Είναι νωρίς ακόμα»

{coveritlive}a062bd1eb9{/coveritlive}

 



Super League: Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός για το τρόπαιο| Δείτε LIVE τα «αστέρια» του αύριο
Super League: Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός για το τρόπαιο| Δείτε LIVE τα «αστέρια» του αύριο
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR και ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR και ΑΕΚ – Ολυμπιακός
«Ασπίδα» Μελισσανίδη σε Αλμέιδα, «καμικάζι» Κόντης: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Ασπίδα» Μελισσανίδη σε Αλμέιδα, «καμικάζι» Κόντης: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Παναθηναϊκός AKTOR: Για «σκούπα» στη Θεσσαλονίκη με το μυαλό στο Final Four
Παναθηναϊκός AKTOR: Για «σκούπα» στη Θεσσαλονίκη με το μυαλό στο Final Four
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved