«Ανυπομονώ να επιστρέψω»

«Ανυπομονώ να επιστρέψω»

Ο Δημήτρης Βεργίνης που βρίσκεται πλέον στην φάση της πλήρους αποκατάστασης από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τόνισε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στην δράση.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΆΡΗΣ FM 92,8» ο 24χρονός γκάρντ υπογράμμισε:

«Προχθές έκλεισα 5 μήνες από τον τραυματισμό μου. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο για έναν  αθλητή, να είναι εκτός παρκέ και να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Όταν δεν μπορείς να βοηθήσεις, είναι κάτι που δε σε ευχαριστεί. Το έχω αφήσει πίσω μου, όμως και μετράω αντίστροφα για να μπω ξανά στο παρκέ. Χρειάζεται πολύ προσοχή μέχρι την τελική μου αποθεραπεία, γιατί όταν θα νιώσεις αρκετά καλά με τον εαυτό σου, τότε μπορεί και να πάθεις κάτι χειρότερο. Έχω κάνει πολύ καλή αποθεραπεία όλον αυτόν τον καιρό και περιμένω πια την επιστροφή μου στη δράση» είπε αρχικά ο Δημήτρης Βεργίνης και συνέχισε «Αν όλα πάνε καλά, θεωρώ ότι τέλη Μαρτίου θα μπορώ να αγωνιστώ  και το εύχομαι. Αν μου ανάψουν το φως οι γιατροί και νιώσω έτοιμος, ελπίζω να γίνει. Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα και βάζω κάτι παραπάνω. Σε 2-3 βδομάδες ελπίζω να συμμετέχω κι εγώ στο πρόγραμμα της ομάδας».

Ο γκάρντ των «κίτρινων» μίλησε για την συνεργασία του με τον Λευτέρη Σούμποτιτς αλλά και την πορεία των Θεσσαλονικέων στην φετινή Α1 σχολιάζοντας «Με τον κόουτς μιλήσαμε, ήξερε το πρόβλημά μου και μου είπε ότι με έχει στο πρόγραμμα και  πως όταν θα είμαι έτοιμος, θα μπω κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όλες οι άλλες ομάδες μπορούν να κερδίσουν η μία την άλλη. Εγώ πίστευα ότι θα μπορούσαν να πάνε καλά τα πράγματα, αλλά είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Μία παίζαμε καλά και μία όχι. Η αλλαγή προπονητή είναι κάτι θετικό. Τα πράγματα βελτιώνονται και έχουμε δείξει σημάδια βελτίωσης στην προπόνηση. Το διάστημα που έχουμε μπροστά μας, μπορούμε να δουλέψουμε πιο πολύ και να δικαιώσουμε στο γήπεδο όσους μας πιστεύουν και τους οπαδούς μας. Επειδή βλέπω τα πράγματα από έξω, μπορώ να πω ότι παρουσιάζουμε δύο πρόσωπα και αυτό δεν είναι καλό. Το πιο σημαντικό που πρέπει να βγάλουμε είναι να είμαστε ομάδα μέσα στο παρκέ και μετά όλα τα υπόλοιπα, όπως η άμυνα. Είμαστε ομάδα στα αποδυτήρια, αλλά πρέπει να γίνουμε και μέσα στο γήπεδο. Αν το καταφέρουμε αυτό, θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα».

Για την πορεία της ομάδας στο Eurocup υπογράμμισε «Είχαμε βλέψεις να προχωρήσουμε κι άλλο, αλλά δυστυχώς μας στοίχισε η ήττα από τη γερμανική ομάδα. Δεν τα καταφέραμε, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Πρέπει να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να κάνουμε καλές εμφανίσεις» ενώ σε ερώτηση σχετικά με την απόφαση του να αφήσει τον Παναθηναϊκό και να φορέσει την φανέλα του Αρη απάντησε «Αν δεν πίστευα την ομάδα, δεν θα ερχόμουν καθόλου. Ακόμη και τώρα και με την αλλαγή προπονητή που έγινε, έχουμε βλέψεις για ακόμη καλύτερα. Δεν πρέπει να μας εμποδίζει ή να μας φοβίζει κάποια ομάδα, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Τέλος ο νεαρός γκάρντ δεν μπορούσε να μην σχολιάσει τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου  «Το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση που πρέπει να είναι γιορτή για όλους. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το ότι αναβλήθηκε ο τελικός. Πρέπει να τα βρουν ομάδες και Πολιτεία, ώστε να είναι γιορτινή η ατμόσφαιρα» αλλά και τους φιλάθλους του Άρη τους οποίους ευχαρίστησε για την στήριξη που του παρέχουν, «Την αγάπη και τη στήριξη των οπαδών μας, την εισπράττω καθημερινά, όχι μόνο στους αγώνες, αλλά ακόμη και στο δρόμο. Αυτό είναι μεγάλη βοήθεια και κίνητρο, ώστε να επιστρέψω δυνατός και όταν το κάνω, εύχομαι να βοηθήσω όσο μπορώ. Τους οπαδούς μας, τους έχουμε πικράνει, αλλά εύχομαι να τους αποζημιώσουμε μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος».



Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved