Παραιτήθηκε ο Τζελάλης!

Παραιτήθηκε ο Τζελάλης!

O Παναγιώτης Τζελάλης υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΚΑΕ Μαρούσι, κάνοντας λόγο για ασυνέπεια της προηγούμενης διοίκησης!

Ο Παναγιώτης Τζελάλης συμμετείχε ως μέλος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ Μαρούσι που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας των βορείων προαστίων μετά το καταστροφικό πέρασμα των Γκάμαρη, Μαρή από τους «κιτρινόμαυρους» το περασμένο καλοκαίρι. Παρ’ όλα αυτά, σήμερα υπέβαλε την παραίτησή του τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει σκοπό να διαχειριστεί τα προβλήματα και την ασυνέπεια της προηγούμενης διοίκησης!

Ο Άρης Βωβός έχει μια υποχρέωση 12.500 ευρώ τον μήνα μέχρι το 2017 για να υπάρχει η φορολογική ρύθμιση ενώ έχει αναλάβει τις υποχρεώσεις για τους παίκτες και τους προπονητές, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Η επιστολή του Παναγιώτη Τζελάλη προς το Δ.Σ. της ΚΑΕ Μαρούσι :

Με την ανάληψη από μέρους μου, καθώς και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. Αμαρουσίου, τη διαχείριση της ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και μόνο, σκοπός μου ήταν να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να σωθεί η ομάδα, και ΟΧΙ φυσικά να διαχειριστώ όλα τα προβλήματα και την ασυνέπεια της προηγούμενης διοίκησης.

Η πορεία μου ως άνθρωπος, ως επιχειρηματίας και ως μπασκετόφιλος αν θέλετε, δεν μου επιτρέπει, να δεχτώ στην δική μου πλάτη, και μετά από όσα κατάφερα να κάνω όλο αυτό το διάστημα για την ομάδα καθώς και αυτά που «άκουσα» από τους δυσαρεστημένους εντός και εκτός της Κ.Α.Ε.,  να παίζονται παιχνίδια, διευκολύνσεις και επικοινωνιολογικά τερτίπια τρίτων οι οποίοι αδιάντροπα επωφελούνται από όλη αυτή την ανιδιοτελή προσφορά των τωρινών μελών της Κ.Α.Ε. αλλά ακόμη περισσότερο από την φιλότιμη προσπάθεια παικτών, προπονητικού  και ιατρικού τιμ της ομάδας.

Κατόπιν των ανωτέρω βρέθηκα στην δυσάρεστη θέση να υποβάλλω επιστολή παραίτησής μου, προς στο Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. Αμαρουσίου, εξηγώντας με απόλυτη σαφήνεια και λεπτομέρειες τους λόγους που με ανάγκασαν σε αυτή μου την απόφαση, τονίζοντας πάντα ότι η διαφάνεια και η ειλικρίνεια δημιουργούν ομάδες ισχυρές και «υγιείς».

Από πλευράς μου θα εξακολουθώ να είμαι δίπλα στην ομάδα που αγαπάω και την θεωρώ ιδανικό και θα συμπαραστέκομαι σε αυτήν με όποιο τρόπο μπορώ. Τέλος δεν θα ήθελα να παραλείψω να ευχαριστήσω δημοσίως τον διακεκριμένο χειρούργο ορθοπεδικό κ. Δημήτρη Τσούκα και τον απόλυτα καταρτισμένο προπονητή κ. Νίκο Λινοξυλάκη, οι οποίοι λόγω εμού προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Τζελάλης



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved