Μακ Γκραθ: «Να τελειώσω ό,τι ξεκίνησα στον ΠΑΟΚ»

Μακ Γκραθ: «Να τελειώσω ό,τι ξεκίνησα στον ΠΑΟΚ»

Το νέο συμβόλαιο συνεργασίας τους με τον ΠΑΟΚ υπέγραψαν ο Ντόνι Μακ Γκραθ και ο Ουίλιαμ Χάτσερ κι αμέσως μετά παρουσιάστηκαν στους εκπροσώπους του τύπου.

Αμφότεροι παρουσιάστηκαν στο κλειστό της Πυλαίας από το μάνατζερ της ΚΑΕ, Τέλη Ζουρνατσίδη, πριν δοθούν προς «ανάκριση» από τους δημοσιογράφους. «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα, που θα συνεργαστώ εκ νέου με γνωστούς σε εμένα παίκτες, όπως ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Διαπιστώνω ότι ο ΠΑΟΚ έχει δυνατή ομάδα και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα φέτος. Θέλω να ολοκληρώσω κάτι που άφησα στη μέση πριν από δύο χρόνια κι είμαι χαρούμενος γιατί είμαι υγιής», ανέφερε αρχικά ο Ντόνι Μακ Γκραθ. Είπε ακόμα…

Για την προ διετίας αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: «Πέρασα μια δύσκολη περίοδο πριν από δύο χρόνια, διότι ουδέποτε είχα τραυματιστεί και ξαφνικά προέκυψε ένας σοβαρός τραυματισμός. Εκείνο το διάστημα ήταν το πιο δύσκολο για εμένα. Αντιθέτως, αισθάνθηκα πολύ καλά πέρυσι, όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη για να παίξω αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ, γιατί όλοι με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για την απόφασή του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Ήθελα να παίξω για τον ΠΑΟΚ, να επιστρέψω και να τελειώσω ό,τι ξεκίνησα πριν από δύο χρόνια. Πέρυσι, ουσιαστικά έκανα αποκατάσταση από τον τραυματισμό μου. Δεν ήμουν καλά πέρυσι, δεν αισθάνθηκα καλά. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, αλλά ήθελα να επιστρέψω, γιατί νιώθω άνετα εδώ, με τη συνεργασία μου με τον προπονητή, το μάνατζερ Τέλη και όλα τα στελέχη της ομάδας».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, εξαιτίας της κρίσης: «Όλοι ξέρουν ότι στη Ελλάδα δεν επικρατούν οι καλύτερες συνθήκες, αλλά προσωπικά έλαβα υπόψη ότι έρχομαι για να παίξω στον ΠΑΟΚ. Έκρινα ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη επιλογή μου».

Για το πρώτο φετινό φιλικό του ΠΑΟΚ, κόντρα στην Καβάλα: «Είδαμε απλώς ένα παιχνίδι, δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Πρέπει να δουλέψουμε, για να βγάλουμε αυτά που θέλει ο προπονητής. Στην ομάδα υπάρχουν γκαρντ που είναι καλοί στο run ’n’ gun παιχνίδι. Το στιλ παιχνιδιού της ομάδας θα διαμορφωθεί στην πορεία. Η ομάδα έχει πολλές μονάδες».

Για το πρόγραμμα του Σούλη Μαρκόπουλου: «Ξέρω ότι η προπόνηση θα είναι μεγαλύτερη στη διάρκεια της προετοιμασίας, λιγότερη στη διάρκεια της σεζόν. Δεν με ενοχλεί, αυτή είναι εξάλλου η δουλειά μου».

Δηλώσεις έκανε και ο Ουίλιαμ Χάτσερ, λέγοντας για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι στην ομάδα υπάρχουν πολλές καλές μονάδες. Υπάρχει καλή νοοτροπία στην ομάδα, ήδη υπάρχει χημεία μεταξύ των παικτών. Για εμένα θα είναι πρόκληση αυτή η χρονιά, αγωνιζόμενος στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον ΠΑΟΚ». Είπε ακόμα…

Για τις πρώτες εντυπώσεις του, από το φιλικό με την Καβάλα: «Η πρώτη εντύπωσή μου από την ομάδα ήταν θετική. Είδα μια ομάδα που έπαιξε με πολλή ενέργεια, με πολλά συστήματα στην επίθεση και με ταχύτητα. Προσωπικά μου αρέσει να παίζω σε υψηλούς ρυθμούς, να πρεσάρω, να παίζω το πικ εν ρολ. Μου ταιριάζει αυτό το στιλ του παιχνιδιού που είδα στο φιλικό παιχνίδι. Μου ταιριάζουν αυτά τα στοιχεία. Έχουμε μονάδες που ταιριάζουν σε αυτό το στιλ παιχνιδιού και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Είναι πολύ καλό που έχουμε το Λάζαρο, έχουμε καλούς σουτέρ, καλούς δημιουργούς».

Για το εάν την μπάλα θα την κατεβάζει εκείνος ή ο Μακ Γκραθ: «Το σημαντικό είναι ότι οι προπονητές κάνουν πολύ καλή δουλειά, για να μας βοηθήσουν και τους δύο να καταλάβουμε τα συστήματα και για τις δύο θέσεις. Πάντα θα εξαρτάται από τις συνθήκες του αγώνα».



Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved