«Δεν έχω κορεστεί»

«Δεν έχω κορεστεί»

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ παραχώρησε ο σούτινγκ γκαρντ του Άρη, Κώστας Χαραλαμπίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βετεράνος άσος των «κίτρινων»:

Κώστα πόσο σημαντική ήταν η νίκη που σημειώσατε με τον Κολοσσό και που κρίθηκε η αναμέτρηση;

«Δεν έχουμε ματς που να μην είναι κρίσιμο σε αυτό το Πρωτάθλημα. Υπάρχουν ιδιαίτερα λεπτές ισορροπίες από την τρίτη θέση και κάτω και όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Στο σημείο που κρίθηκε ο αγώνα με την ομάδα του Κολοσσού είναι η προσέγγιση στο παιχνίδι μας μέσω της άμυνας. Ο κόουτς μέσω της άμυνα μας ζητά να δημιουργήσουμε τον ρυθμό μας και να επιβάλλουμε στο παιχνίδι μας».

Με δεδομένο πως δεν ξεκινήσατε όπως περιμένατε, ποιος είναι ο στόχος από εδώ και στο εξής;

«Δεν τρέχουμε να προλάβουμε τίποτε. Μπορεί να υπολειπόμαστε αγωνιστικά αλλά είμαστε μέσα στους στόχους μας καθώς η 3η με την 8η θέση δεν απέχουν και τόσο πολύ. Το να έχεις ή όχι το πλεονέκτημα έδρας για την είσοδο στην τετράδα ίσως να μην λέει και πολλά σε σχέση με παλιότερα. Γιατί η δυναμικότητα των ομάδων δεν έχει μεγάλες διαφορές και δεν έχει μεγάλη απόσταση. Με λίγα λόγια δεν είναι απογοήτευση το να μην είσαι στην τετράδα αλλά ούτε πρέπει και να πανηγυρίζεις προκαταβολικά αν μπεις».

Επόμενος αντίπαλος Καβάλα. Τι χρειάζεται για να φτάσετε στη νίκη;

«Ξεκινάμε από την άμυνα ως δεδομένο καθώς και ακόμη σε κακή μέρα μπορείς να διεκδικήσεις τη νίκη. Αυτός είναι ο δρόμος. Αυτό κάναμε και στα τελευταία ματς, αυτό θα κάνουμε και τώρα».

Τι μπορεί να αλλάξει στο αγωνιστικό σας προφίλ μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και με την έλευση του νέου προπονητή;

«Όταν έχεις καινούργιο προπονητή μεσούσης της περιόδου είναι δύσκολο μέσα στα συνεχόμενα παιχνίδια να ενστερνιστείς τη φιλοσοφία του. Τώρα που θα τελειώσει η Ευρώπη με τον όμιλο θα μας βγει καλύτερα γιατί θα έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε πάνω σε αυτά που μας ζητά».

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος με τον Άρη και πότε σκέφτεσαι να αφήσεις τον χρόνο να σε νικήσει καθώς στα 35 μοιάζεις με έφηβο;

«Δεν έχω προσωπικό στόχο πέραν της ομαδικής διάκρισης. Αυτά τα έχω καταλάβει πάρα πολύ καλά. Έναν δρόμο πρέπει να ακολουθείς για να διακρίνεσαι. Το καλό της ομάδας.  Όσο για το άλλο κομμάτι το έχω σκεφτεί αλλά δεν πάει να πει  ότι νοιώθω καμένος αγωνιστικά. Δεν έχω τόσα πρωταθλήματα στην πλάτη μου καθώς βρέθηκα στο επίπεδο που ήθελα αργότερα απ΄ ότι υπολόγιζα και όσο το σώμα μου το υποστηρίζει θα το συνεχίζω, δεν έχω κορεστεί».



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved