Τσαϊρέλης: «Με επηρέασαν οι ΠΑΟΚτσήδες» (video)

Τσαϊρέλης: «Με επηρέασαν οι ΠΑΟΚτσήδες» (video)

Οι φίλοι του οπαδοί του ΠΑΟΚ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά», όπως δήλωσε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Θεσσαλονικιών μίλησε κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ομάδα και τόνισε πως ο τιμ μάνατζερ, Τέλης Ζουρνατσίδης, ο προπονητής, Σούλης Μαρκόπουλος, και ο πρόεδρος, Μπάνε Πρέλεβιτς συνέβαλαν στο να πει το «ναι» και να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Αναλυτικά, τα όσα ειπώθηκαν:

Αρχικά, μίλησε ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που καλωσορίζω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, έναν παίκτη που με την παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1 και με την παρουσία στις μικρές εθνικές ομάδες αποτελεί ένα από τα καλύτερα στοιχεία μπάσκετ της πόλης μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι κοντά μας. Πιστεύω πολύ στα προσόντα του και στο ταλέντο και ιδιαίτερα στον εξαιρετικό χαρακτήρα του.

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζομαι και να έχω δουλέψει μαζί του όταν ήταν μικρός, είμαι σίγουρος ότι θα μας δικαιώσει όλους μας για την επιλογή μας. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει ανοδικά βήματα, έχει να δώσει πολλά περισσότερα από όσα έχουμε δει έως τώρα. Εμείς θα είμαστε κοντά του σε οτιδήποτε χρειαστεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον εκπρόσωπο του αθλητή για την στάση που κράτησε».

Για να πάρει το λόγο ο ίδιος ο Τσαϊρέλης: «Εγώ δεν θέλω να πω πολλά σήμερα. Είμαι και επίσημα μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, έπαιξαν ρόλο για την επιλογή μου οι Ζουρνατσίδης, ο προπονητής και ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ελπίζω η χρονιά να κυλήσει ομαλά και να βοηθήσω και εγώ σε αυτό. Αν δεν πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους του παίκτη. Τους στόχους θα τους βάλει ο προπονητής, για αρχή στόχος είναι η ομάδα να παίξει καλό μπάσκετ. Το βλέπω σαν σκαλοπάτι γιατί ξέρω ότι ο προπονητής στηρίζει τους Έλληνες νέους παίκτες και έτσι υπάρχουν οι συνθήκες για να παίξω καλό μπάσκετ», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Τσαϊρέλη για να προσθέσει:

«Ο κόουτς μου είπε να δώσω και την ψυχή μου και μέσα από την ομαδική δουλειά θα έρθει και το αποτέλεσμα. Μπορούσα να έρθω και παλαιότερα, αλλά μάλλον έτσι έπρεπε να γίνει. Ήρθα πριν δύο χρόνια ως αντίπαλος στη έδρα του ΠΑΟΚ».

Για τους Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ: «Από ότι ξέρω η ομάδα αποτελείται από πολλούς Έλληνες παίκτες, με τα παιδιά γνωριζόμαστε και έτσι είναι πιο εύκολο να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο».

Για την σχέση του με τον ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ φίλους ΠΑΟΚτσήδες και με επηρέασαν θετικά να πάρω αυτή την απόφαση. Η οικογένεια μου δεν είχε κανένα πρόβλημα».

Για την εμπειρία του στον Άρη: «Από τον Άρη δεν έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις, θα ήθελα να είναι διαφορετική η κατάσταση, αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο γι’ αυτό».

Τέλος πήρε και πάλι τον λόγο ο Τέλης Ζουρνατσίδης: «Είναι ένα παιδί πολύ γρήγορο, πολύ αλτικό και πάντα η δουλειά που κάναμε ήταν για να έχει στοιχεία που δεν είχαν οι άλλοι παίκτες, όπως να τρέχει γρήγορα στους αιφνιδιασμούς και να καλύψει γρήγορα την ενδιάμεση θέση, την θέση μακριά από το καλάθι. Κάποιες καταστάσεις τον οδήγησαν να παίξει περισσότερο μέσα στην ρακέτα, πράγμα που δεν νομίζω ότι του ταιριάζει αφού θα μπορούσε να ήταν περισσότερο από έξω και να κάνει καλά δύο δουλειές», για να συμπληρώσει:

«Η αλήθεια είναι ότι έζησα δύσκολες καταστάσεις και μέσα από αυτές πήρα και καλά και κακά πράγματα. Τα καλά θα φανούν μέσα στο γήπεδο».

Για το βασικό του στοιχείο ως παίκτης: «Να δίνω ενέργεια στην ομάδα, αυτό είναι το βασικό μου στοιχείο».

Τσαϊρέλης: «Με επηρέασαν οι ΠΑΟΚτσήδες» (video)



AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved