«Μέσα στους στόχους 100%»

«Μέσα στους στόχους 100%»

Ο Παναθηναϊκός είναι 100% μέσα στους φετινούς στόχους του, όπως εξηγεί μιλώντας στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Λίγες ημέρες μετά την ήττα-σοκ από τη Λιέτουβος Ρίτας στο ΟΑΚΑ, για την Ευρωλίγκα, και πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο κρίνεται ο πρώτος τίτλος της σεζόν, ο «αιώνιος» αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας αναφέρθηκε στις δυσκολίες της φετινής σεζόν, αλλά και στον νέο ρόλο του, αυτόν του μάνατζερ. Όσο για τον Ολυμπιακό, αρκέστηκε να πει: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός και εμείς είμαστε αυτό που είμαστε».

-Σαν προπονητή σε είδαμε, σαν τιμ μάνατζερ πώς νιώθεις κοντά στην ομάδα σου;
«Μου δίνεται η δυνατότητα να είμαι κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο και μέσα στον χώρο και στην ομάδα που αγαπάω. Να είμαι στα αποδυτήρια αλλά και στα γραφεία των προπονητών και να απολαμβάνω πραγματικά κάθε στιγμή μου στην ομάδα που έχω ζήσει τόσα πολλά».

-Ως τώρα η σεζόν τι αίσθηση σου αφήνει;
«Είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά. Αντιμετωπίσαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά ταμείο δεν κάνουμε ποτέ μεσούσης της περιόδου. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος και εκεί θα δούμε τι θα γίνει. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα, η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της 100% και συνεχίζουμε με την ίδια συγκέντρωση».

-Η άποψή σου για τον Ολυμπιακό; Έχουμε και τον τελικό του Κυπέλλου σε λίγες μέρες...
«Έχει κάνει κάποιες κινήσεις που τον έχουν δυναμώσει, αλλά όπως και να έχει ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός και εμείς είμαστε αυτό που είμαστε. Πάντα τα παιχνίδια μας έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά στο ξαναλέω... ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Αυτό που θέλω και εύχομαι είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να δουλεύουμε έτσι όπως δουλεύουμε. That’s all!».

-Ζεις πλέον και πολύ κοντά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Είναι διαφορετική η αίσθηση που σου δίνει τώρα από όταν ήταν προπονητής σου;
«Αυτό γινόταν και κάθε σεζόν που περνούσε. Κάθε χρόνο έβλεπα και κάποια πράγματα διαφορετικά. Το ζήτημα είναι να μεγαλώνεις και να βλέπεις ορισμένες καταστάσεις διαφορετικά».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved