Πάρκερ: «Αφιερωμένο στον Νίκολα»

Πάρκερ: «Αφιερωμένο στον Νίκολα»

Στον Νίκολα Κοπρίβιτσα ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό αφιέρωσε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη που κατέκτησε ο Σμους Πάρκερ.

Ο 30χρονος σούπερ σταρ του Ηρακλή αναδείχτηκε MVP της 19ης αγωνιστικής της Α1 και με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ επισήμανε: «Αφιερώνω αυτό το βραβείο στον Νίκολα, που όλοι στεναχωρηθήκαμε για ό,τι έπαθε και είμαστε, ακόμη και τώρα που έφυγε, στο πλευρό του. Το αξίζει, γιατί είναι καλό παιδί, είναι καλός παίκτης και δυστυχώς αυτή η ατυχία ήρθε στο χειρότερο σημείο για όλους μας. Μας κάνει όμως πιο δυνατούς, και είμαι βέβαιος ότι το ίδιο νιώθει και ο ίδιος ο Νίκολα. Η διάκριση αυτή, όσον αφορά στον αγώνα, ανήκει φυσικά στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου, που με βοήθησαν να παίξω καλά, και να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ για να κερδίσουμε έναν σημαντικό αγώνα».

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα τόνισε: «Ήταν δυνατός αγώνας, οι αντίπαλοι έχουν μια πολύ καλή ομάδα. Τους δίνω συγχαρητήρια και πάλι για την προσπάθεια. Εμείς όμως παίζαμε στο γήπεδο μας, είχαμε τους φιλάθλους μας μαζί μας, είχαμε μεγαλύτερο πάθος για τη νίκη. Τη χρειαζόμασταν πιο πολύ και την πήραμε, κόντρα σε μια ομάδα που πάλεψε σκληρά. Γι' αυτό και η νίκη μας έχει μεγαλύτερη σημασία».

Αναφορικά με την προσωπική του απόδοση υπογράμμισε: «Την προηγούμενη φορά ο Τζερόμ (σ.σ. Κόλεμαν) ήταν πολύ καλός και αποτελεσματικός. Τώρα ήμουν εγώ. Στον επόμενο αγώνα ίσως να είναι κάποιος άλλος. Αυτό είναι το καλό σε μια ομάδα. Να διακρίνεται η συνολική προσπάθεια και μέσα απ' αυτήν να υπάρχει κάποιος που είναι σε καλύτερη μέρα. Εγώ θέλω να είμαι καλός σε όλους τους αγώνες. Η έλευση του νέου προπονητή μας έδωσε μεγαλύτερο «χώρο» στο παιχνίδι, μας βοήθησε και ψυχολογικά, να έχουμε αυτοπεποίθηση στις δυνατότητες μας. Ελπίζω όμως να έχουμε και συνέχεια, γιατί με έναν καλό αγώνα δεν κερδίζεις κάτι, πέρα από μια νίκη. Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας. Αλλά αν συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι, να παλεύουμε όλοι μαζί, να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε βελτιωθεί, ο νέος μας προπονητής έχει αλλάξει την «εικόνα» μας και αυτό φαίνεται καθαρά μέσα στο παρκέ. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες γίνεται και στο τέλος ελπίζω ότι εμείς θα χαμογελάσουμε».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved