Χουγκάζ: «Υπάρχει ελπίδα»

Χουγκάζ: «Υπάρχει ελπίδα»

Αισιόδοξος ότι ο Ηρακλής μπορεί να προλάβει το τρένο της παραμονής εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κρις Χουγκάζ.

Ο προπονητής του «γηραιού» μίλησε στον «Sentra fm» για…

… τις πιθανότητες παραμονής

«Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει όμως σίγουρα υπάρχει ελπίδα. Το κύριο πρόβλημα όταν πήγα στον Ηρακλή ήταν η ψυχολογία. Δεν γίνεται να τα παρατάς δέκα ματς πριν το τέλος. Υπήρχε και το θέμα με τον κόσμο που είχε τσακωθεί με τους παίκτες. Επίσης ζήτησα από τα παιδιά αγωνιστική πειθαρχεία, ενώ και οι ίδιοι ήθελαν να δουν διαφορά και βελτίωση».

… για τις εμπειρίες από τέτοιες καταστάσεις που έζησε σαν παίκτης

«Με βοήθησε ότι έχω ζήσει ανάλογες καταστάσεις. Θέλουμε να πάμε καλά. Με την Καβάλα ζήσαμε το παλιό Ιβανώφειο και ο κόσμος μας έδωσε ώθηση».

για τις δυσκολίες που υπάρχουν

«Μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί φέτος στην ομάδα ή θα συνεχίσεις ή θα σκύψεις το κεφάλι. Με προβληματίζει η έλλειψη σταθερότητας στα οικονομικά. Το καλό είναι ότι καταφέραμε να βγάλουμε την αξία του Σμους Πάρκερ στο γήπεδο, ενώ αναγεννήσαμε και τον Κόλεμαν ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης».

για το που θα κριθεί η παραμονή

«Έχουμε επτά παιχνίδια ακόμα. Τα δύο είναι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, όμως τα υπόλοιπα πέντε πιστεύω ότι τα χτυπάμε αν είμαστε πλήρεις. Πρέπει και μπορούμε να κάνουμε νίκες».

... για την κατάσταση του ελληνικού μπάσκετ

«Σίγουρα η κατάσταση δεν είναι καλά και εγώ έχω ζήσει και τα καλά χρόνια του μπάσκετ όταν ήταν το πρώτο άθλημα στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Κάτι άλλο γίνεται που είναι σε παραγοντικό επίπεδο. Τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα έπρεπε και αυτό έχει να κάνει και με το οργανωτικό επίπεδο. Όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στην Εθνική. Οι φορείς θα πρέπει να βάλουν όρια».

... για τον τελικό Κυπέλλου

«Θα είναι άλλος ένας πολύ δυνατός τελικός. Δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη. Ο Ολυμπιακός πάντως είναι πολύ δυνατός και δείχνει να σηκώνει για τα καλά κεφάλι».

… για το γεγονός ότι οι θεατές του τελικού θα είναι μαθητές

«Είναι κρίμα και άδικο οι παίκτες αυτής της αξίας που θα παίξουν στον συγκεκριμένο αγώνα να παίξουν μπροστά σε μικρά παιδιά. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να δουν αυτό το παιχνίδι από κοντά και δεν θα μπορούν να το κάνουν».



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved