Σάρας, Περπέρογλου και μεταγραφές...

Σάρας, Περπέρογλου και μεταγραφές...

Σάρας, Περπέρογλου και μεταγραφές βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο των ενεργειών της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Αργύρη Πεδουλάκη και όλα δείχνουν ότι άπαντες έχουν πλέον μπει στην τελική ευθεία.

Η διοίκηση της ΚΑΕ έχει ήδη προχωρήσει στην υποβολή νέας πρότασης προς τον Στράτο Περπέρογλου, αφού είναι δεδομένη η πρόθεση όλων στον «εξάστερο» για την εξασφάλιση της παραμονής του παίκτη στον Παναθηναϊκό. Αυτή η πρόθεση έχει εκδηλωθεί με ξεκάθαρο τρόπο από την αρχή των διαπραγματεύσεων στον Περπέρογλου, γι' αυτό και με τη νέα προσφορά ουσιαστικά εκμηδενίστηκε η διαφορά που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών στην αρχική διαπραγμάτευση. Πλέον, όλα είναι στα χέρια του ίδιου του παίκτη και δεν αποκλείεται, ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται το θέμα αυτό να κλείσει θετικά.

Ρέστα για Σάρας

Ο εξάστερος παρακολουθεί διακριτικά τα δημοσιεύματα που θέλουν Μπαρτσελόνα και Μακάμπι να στοχεύουν στην απόκτηση του Σάρας Γιασικεβίτσιους, όμως το δέσιμο του Λιθουανού με την ομάδα και τον κόσμο είναι μοναδικό και σε αυτό έχουν... χτίσει τη σχέση εμπιστοσύνης τους οι τρεις πλευρές.
Γι' αυτό και η διοίκηση της ΚΑΕ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Η Πράσινη», θέλοντας να δείξει την απόλυτη εκτίμησή της, προς το πρόσωπο και φυσικά τις μπασκετικές ικανότητες του Σάρας, με ταυτόχρονη αναγνώριση της τεράστιας προσφοράς του στην ομάδα, προχώρησε στην υποβολή μιας πρότασης τιμής προς τον παίκτη, διπλασιάζοντας ουσιαστικά τις περσινές του αποδοχές. Και είναι κάτι παραπάνω από διάχυτη η αισιοδοξία στις τάξεις του εξάστερου ότι η φανέλα με το Νο 19 θα παραμείνει στα χέρια του Γιασικεβίτσιους και το ΟΑΚΑ θα εξακολουθεί να «χορεύει» στους... ρυθμούς του Λιθουανού σούπερ σταρ.

Σταντ μπάι ο Λάσμε...

Και ενώ τα δεδομένα στο μέτωπο των ανανεώσεων είναι γνωστά και ουσιαστικά θα κριθούν οι εξελίξεις από τις απαντήσεις Σάρας και Περπέρογλου, στα μεταγραφικά είναι σαφής η πρόθεση της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να κάνει τις καλύτερες δυνατές ενέργειες, ώστε να καταστήσει και πάλι τον «εξάστερο» πανίσχυρο σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Το Onsports αποκάλυψε την Τετάρτη τη συμφωνία με τον Στεφάν Λάσμε, ο οποίος έχει πει το ναι και περιμένει την ειδοποίηση για να φορέσει τη φανέλα με τα έξι αστέρια. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού τα έχουν βρει σε όλα μαζί του, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι σταματούν να χτενίζουν την αγορά. Και όπως φάνηκε χθες, στο μυαλό του Πεδουλάκη και των διοικούντων υπάρχουν και κάποια άλλα δεδομένα, που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ανατροπή και να κάνουν την έκπληξη...

Παναθηναϊκό δείχνει ο Μασιούλις

Την ίδια ώρα, ο Γιόνας Μασιούλις έκοψε... μαχαίρι τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό, δείχνοντας -σύμφωνα με την ιστοσελίδα tritaskis.it- την ξεκάθαρη επιλογή του να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο Λιθουανός άσος βρίσκεται πολύ κοντά στο να περάσει την πόρτα των αποδυτηρίων του ΟΑΚΑ και να ενταχθεί στο ρόστερ του τριφυλλιού και όλα δείχνουν ότι στη διάρκεια της μεταγραφικής αντεπίθεσης που ετοιμάζει ο εξάστερος και θα εκδηλωθεί πλήρως τα προσεχή 24ωρα, η περίπτωση του Μασιούλις θα παίξει πολύ δυνατά...

Δίχτυα σε όλη την Ελλάδα

Τα μεταγραφικά του δίχτυα ο Παναθηναϊκός τα έχει απλώσει σε όλο τον κόσμο. Από την Κίνα μέχρι την Αμερική και φυσικά στην Ελλάδα, όπου οι πράσινοι «χτενίζουν» κυριολεκτικά την αγορά για τον εντοπισμό και την απόκτηση παικτών νεαρής ηλικίας που έχουν τα φόντα να σταθούν με αξιώσεις στο τριφύλλι. Σαρικόπουλος, Καββαδάς και Κασελάκης είναι τρεις περιπτώσεις από αυτές που εξετάζονται σοβαρά από τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος και ζυγίζει όλα τα δεδομένα, ώστε σύντομα να καταλήξει στη λήψη των τελικών αποφάσεων.



Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved