Γαλατσόπουλος: «Πρόκληση για τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Γαλατσόπουλος: «Πρόκληση για τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Από τον κόσμο του εξαρτάται ο ΠΑΟΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως εξήγησε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, μιλώντας στο Libero 107.4, επανέλαβε πως οι φίλαθλοι θα είναι εκείνοι που θα φτιάξουν την ομάδα που θα πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα, αφού όλα τα χρήματά τους θα δοθούν για τους παίκτες που θα απαρτίσουν το ρόστερ. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη χορηγία που εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ μεγάλη χορηγία και ειδικά αυτό τον καιρό, που τις χορηγίες τις ψάχνεις για να τις βρεις. Είναι σημαντική η επιτυχία της διοίκησης. Το θέμα το τρέξαμε εγώ και ο Μπάνε Πρέλεβιτς, εδώ και ένα μήνα. Έχουμε βρεθεί και με τον κ. Κοντομηνά, έγιναν δύο συναντήσεις τουλάχιστον και πιστεύω ότι ήταν τεράστια επιτυχία, γιατί εκτός από τη χορηγία πολλά οφέλη μπορεί να υπάρχουν από αυτή τη συνέργεια».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Είμαστε αισιόδοξοι για την δουλειά που γίνεται. Τα αποτελέσματα ήδη αρχίζουν και φαίνονται. Στόχος ήταν και παραμένει η εξυγίανση. Φαίνεται ότι είμαστε σε καλό δρόμο, το είπε και ο Μπάνε Πρέλεβιτς χθες (17/07). Είναι σημαντικό που πήραμε αυτή την απόφαση, να πληρώσουμε εμείς τα χρέη και όλα όσα αφορούν στο παρελθόν και ο κόσμος με τη συμμετοχή, και όσα άλλα χρήματα έρθουν, θα φτιάξει την ομάδα. Είναι και πρόκληση για τον κόσμο. Η απόφαση είναι να κατεβάσουμε τις τιμές και στα φθηνά και στα ακριβά διαρκείας. Ουσιαστικά, λέμε στον κόσμο «φτιάξε την ομάδα μόνος σου». Όλα τα χρήματα θα πάνε για το μπάτζετ των παικτών. Θέλουμε ο κόσμος να σταθεί δίπλα σε αυτή την προσπάθεια».

Για το εάν αλλάζει η «επόμενη ημέρα» του ΠΑΟΚ μετά τη χορηγία: «Σίγουρα προστίθεται ένα πολύ σοβαρό ποσό στο μπάτζετ της ομάδας με τη συμφωνία με τον κ. Κοντομηνά. Κανείς από τη διοίκηση δεν έχει αναφέρει ποσό για το μπάτζετ. Εμείς είπαμε ότι θα γίνει η καλύτερη προσπάθεια για να κάνουμε την καλύτερη ομάδα και έχουμε και τα εχέγγυα για να το κάνουμε αυτό, με το Σούλη Μαρκόπουλο, το Νίκο Σταυρόπουλο και τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Δεν θα αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας όμως και θα συνεχίσουμε με πρώτο στόχο την εξυγίανση».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Alpha: «Όπως είπε και ο Μπάνε Πρέλεβιτς, υπάρχει μια συμφωνία κεντρικής διαχείρισης που δεν τηρείται από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Συμφωνία αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει για τα τηλεοπτικά. Θα ξεκινήσουν συζητήσεις για το τηλεοπτικό όλου του πρωταθλήματος από την αρχή. Η δική μας συμφωνία είναι για τις δύο συγκεκριμένες εταιρίες του ομίλου Κοντομηνά, Δεν έχει γίνει καμία άλλη συζήτηση. Η συμφωνία, πάντως, είναι τόσο σημαντική που μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη για την ομάδα».

Για τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας: «Η συμφωνία αφορά τον πρώτο χρόνο. Από εκεί και πέρα όλα εξαρτώνται από εμάς, στο πόσο θα ανταποκριθούμε στη δυναμική αυτής της χορηγίας. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη σωστή διαχείριση αυτού του θέματος».

Για τον Κώστα Αμοιρίδη: "Να μην ξεχνάμε ότι στα δύσκολα χρόνια, την τελευταία τριετία, ήταν πάντα κοντά μας και η ομάδα είχε χορηγία στη φανέλα και μάλιστα μη κρατικού οργανισμού».

Για τη νέα γ.γ. Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακίδου: «Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στη νέα γγΑ, την κ. Γιαννακίδου, που προέρχεται από τον ΠΑΟΚ, καθώς ήταν αθλήτρια του στίβου και είναι πολύ σημαντικό να έχουν τέτοιες θέσεις άνθρωποι του αθλητισμού. Κι εμείς το ξέρουμε πολύ καλά αυτό, γιατί ήδη το εφαρμόζουμε με την παρουσία του Μπάνε Πρέλεβιτς, του Νίκου Σταυρόπουλου και άλλων ανθρώπων που γνωρίζουν».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved