Πρίντεζης: «Έκανα την καλύτερη επιλογή να μείνω στον Ολυμπιακό»

Πρίντεζης: «Έκανα την καλύτερη επιλογή να μείνω στον Ολυμπιακό»

Δικαιωμένος με την απόφασή του να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, νιώθει ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο 27χρονος φόργουορντ μίλησε στην εκπομπή «Κόκκινα Καλάθια» και μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι σημαντικό ότι πέρα από αυτόν, η ομάδα του Πειραιά κράτησε τους περισσότερους παίκτες που έφεραν την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας ξανά μετά από 15 χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στα «Κόκκινα Καλάθια»:

Για την απόφασή του να μείνει στον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι για μένα. Ήταν μια δύσκολη απόφαση γιατί είμαι σε μια ηλικία που μπορούσα να πάρω μια άλλη απόφαση. Ήταν μια δύσκολη και εύκολη απόφαση ταυτόχρονα, όμως, καθώς βοήθησε και η χρονιά που προηγήθηκε. Όλα παίζουν ρόλο. Για να μην λέω και ψέματα, δεν μου άρεσε που έγινε όλο αυτό με τα πρωτοσέλιδα και ότι επί ένα μήνα παιζόταν το όνομα μου παντού, αλλά ελπίζω να έκανα τον κόσμο χαρούμενο με την παραμονή μου».

Για το ότι δεν ήθελε να γίνει σίριαλ η ανανέωση του, κάτι που έλεγε μετά το Final 4: «Δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα από τότε να πω την αλήθεια. Είχα κάνει πολλές κουβέντες εκείνη τη στιγμή με αρκετό κόσμο, αλλά δεν τις θυμάμαι και συγγνώμη γι’ αυτό. Ήταν δύσκολο να τελειώσει την πρώτη μέρα η ανανέωση μου, το καταλαβαίνω, έγινε μεγάλη υποχώρηση και από τους προέδρους, αλλά τέλος καλό όλα καλά και ας διήρκησε και ένα μήνα όλη αυτή η ιστορία, σημασία έχει ότι έμεινα και νομίζω, αυτή είναι η γνώμη μου, έκανα την καλύτερη επιλογή».

Για το ότι ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι περισσότεροι παίκτες από πέρσι: «Κράτησε το 90% του ρόστερ η ομάδα και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί έμειναν οι περισσότεροι παίκτες και θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πέρσι. Είμαστε ομάδα εντός και εκτός γραμμών, έχουμε γίνει παρέα και είναι καλό πως ανανέωσαν οι περισσότεροι. Πλέον θα υπάρχει λιγότερο άγχος, λιγότερη πίεση και θεωρώ πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα από τη στιγμή που έμεινε ο βασικός κορμός».

Για τους στόχους της νέας σεζόν και τον Παναθηναϊκό: «Θεωρώ πολύ πιο δύσκολο να μείνουμε στην κορυφή, παρά να φτάσουμε εκεί, ακούγεται κλισέ, αλλά μεγάλη αλήθεια αυτό. Να κοντρολάρουμε τα πράγματα που έρχονται. Η επανάληψη μιας μεγάλης επιτυχίας όπως το ευρωπαϊκό δεν θα είναι εύκολο. Χρειάζεται δουλειά και πίστη για να βρεθούμε στο Final 4. Σε ό, τι έχει να κάνει με τους στόχους, δεν έχει κλείσει καν το ρόστερ για να πούμε κάτι, αλλά στόχος είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Κάτι που μόνο εύκολο δεν θα είναι. Τα θεωρώ βλακείες αυτά που ακούγονται για τον Παναθηναϊκό και ό, τι διαλύεται. Θεωρώ πως είναι τελείως λάθος αυτό. Εμείς θέλουμε να πάμε σιγά-σιγά, σεμνά και ταπεινά».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Με τον κόουτς είχα μια καλή σεζόν στην Ολύμπια Λάριας. Με είχε βοηθήσει σε τομείς που είχα πολλές αδυναμίες, είδα πράγματα που δεν ήξερα πως έχω αδυναμίες. Στον κόουτς αρέσει να προσαρμόζεται, ξέρει να ζητάει από εμάς. Όσο πιο πολλοί μείνουν από πέρσι τόσο το καλύτερο για την ομάδα, θα κάνει και τη δική του δουλειά ευκολότερη».

Για την Εθνική Ελλάδος και τη προσπάθεια στο Προολυμπιακό: «Όλα είναι μια λεπτή κλωστή, αν είχαμε περάσει από τη Νιγηρία να προκρινόμασταν και τώρα να μιλάγαμε για μετάλλιο. Δουλεύαμε σωστά, ένα-δύο σουτ, ένα-δύο σφυρίγματα, αγχωθήκαμε παραπάνω από όσο έπρεπε και δεν έπρεπε σε ένα ματς νοκ άουτ».



Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved