Πρόεδρος και στον Ερασιτέχνη Ηλυσιακό ο Γαμπιεράκης

Πρόεδρος και στον Ερασιτέχνη Ηλυσιακό ο Γαμπιεράκης

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηλυσιακός, Παντελής Γαμπιεράκης, θα είναι πλέον ο ισχυρός άνδρας και του Ερασιτέχνη.

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες στα Ιλίσια, με τον Παντελή Γαμπιεράκη να αναλαμβάνει την προεδρία του Α.Ο., ενώ οι υπόλοιπες θέσεις καλύφθηκαν ως εξής: α’ αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, β’ αντιπρόεδρος: Βασίλης Μπαλαμπέκος, γενικός γραμματέας: Σπύρος Αλιζιώτης, ταμίας: Αριστομένης Γκλιάτης, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων: Ελένη Θωμοπούλου, γενικός αρχηγός: Γεωργία Καλογεροπούλου. Έφοροι τμημάτων ορίστηκαν οι Διονύσης Λιονάκης και Γιώργος Κλάψης στο ποδόσφαιρο, ο Σπύρος Αλιζιώτης στο χάντμπολ, οι Ελένη Θωμοπούλου και Αριστομένης Γκλιάτης στο μπάσκετ και στο βόλεϊ, οι Γεωργία Καλογεροπούλου, Μάρκος Κορελόπουλος και Βαγγέλης Πιτσαρής στον υγρό στίβο και ο Άρης Κόμης στην τοξοβολία και την ξιφασκία.

Η ανακοίνωση: «Η 85χρονη ιστορία του Ηλυσιακού καταδεικνύει ότι όχι μόνο δεν λυγίζει στα δύσκολα, αλλά θεριεύει και συνεχίζει την ιστορική του πορεία. Με πρώτιστο στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθαι» και του δρόμου της αξιοπρέπειας που υπηρετεί επί δεκαετίες. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές για την Ελλάδα και την κοινωνία μας, η οικογένεια του Ηλυσιακού, η οποία βρήκε τη δύναμη να ξεπεράσει ένα σωρό πανύψηλα και αξεπέραστα εμπόδια, παραμένει ενωμένη και δυνατή. Έχουν τροχοδρομηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων του συλλόγου για να συνεχίσουν την πρωταγωνιστική τους πορεία.

Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια για αναβάθμιση θα έχει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηλυσιακός κ. Παντελής Γαμπιεράκης, ο οποίος θα έχει ενεργή συμμετοχή. Στη Γ.Σ. της 02/07/2012 αποφασίστηκε να εισέλθει στο Δ.Σ. στην ορφανή θέση. Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 07/07/2012 ο κ. Γαμπιεράκης εξελέγη ομόφωνα στη θέση του προέδρου του Ηλυσιακού Α.Ο. Οι εμπειρίες του νέου προέδρου, αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο στην πορεία της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας τα τελευταία χρόνια. Το ενδιαφέρον του για την οργάνωση και λειτουργία όλων των τμημάτων του συλλόγου είναι δεδομένο και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., καθώς και των επιτροπών διαχείρισης που έχουν δημιουργηθεί θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να οδηγήσει τον Ηλυσιακό εκεί που πραγματικά που του αξίζει.

Ήδη έχει συσταθεί η επιτροπής διαχείρισης και λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και καταβάλλεται προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας που θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Τα μέλη της επιτροπής ποδοσφαίρου είναι οι κ. Γαμπιεράκης, Λιονάκης, Ξανθόπουλος με τη συμπαράσταση των μελών του πρώην ΤΑΠ και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. Στο νέο ξεκίνημα οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν είναι οι πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Πέτρος Νίττης και Νίκος Παπακυρίτσης, οι οποίοι θα ασχοληθούν ενεργά με το ποδοσφαιρικό τμήμα και ήδη συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της επιτροπής. Η επιτροπή εργάζεται καθημερινά και έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον προπονητή κ. Δέδε για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Επίσης έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές τους οποίους έχει προτείνει ο προπονητής να παραμείνουν στην ομάδα. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επιτροπές των υπολοίπων τμημάτων του συλλόγου.

Ο Ηλυσιακός Αθλητικός Όμιλος καλεί τα μέλη και τους φίλους του να αγκαλιάσουν αυτήν τη νέα προσπάθεια. Η προοπτική για ένα ισχυρό Ηλυσιακό είναι ευοίωνη και η συνεισφορά όλων ανεξαιρέτως είναι απαραίτητη. Ο κόσμος της ομάδας ήταν ανέκαθεν η ασπίδα της και το έχει αποδείξει σε ακόμη πιο δύσκολες περιόδους. Ένας ενιαίος και ισχυρός Ηλυσιακός με τη συμπαράσταση του μεγάλου του κόσμου είναι το εχέγγυο για ένα καλύτερο αύριο».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved