Βεργίνης: «Έχουμε μέλλον για να δούμε τι θα κάνουμε» (photos)

Βεργίνης: «Έχουμε μέλλον για να δούμε τι θα κάνουμε» (photos)

Άγνωστο παραμένει πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Βεργίνης, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος.

Ο 25άχρονος γκαρντ βρέθηκε στο offseason camp της ακαδημίας GBA, που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των ιδρυτών της. Αφού είχε την ευκαιρία να γυμναστεί μαζί με τους συμμετέχοντες, απάντησε στη συνέχεια σε διάφορες ερωτήσεις που δεν αφορούσαν μόνο στην Greek Basketball Academy, αλλά και στο μέλλον του μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον Άρη. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την GBA: «Είναι μια εξαιρετική προσπάθεια των παιδιών με τους τρεις, εκ των οποίων ήμουν συμπαίκτης (σ.σ. Διαμαντίδη, Χατζηβρέττα και Χαραλαμπίδη), ενώ και με το Λάζαρο γνωριζόμαστε πολύ καλά. Και οι τέσσερις έχουν φάει με το κουτάλι τα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Είναι καταξιωμένοι παίκτες και νομίζω ότι όλη αυτή η προσπάθεια είναι ό,τι καλύτερο για τα νέα παιδιά. Να έρθουν εδώ να δουλέψουν, να βάλουν σωστές βάσεις και να μάθουν από μικρή ηλικία τα βασικά του μπάσκετ. Aν θέλουν να ακολουθήσουν επαγγελματική πορεία στον χώρο αυτό νομίζω ότι και οι τέσσερις ιδρυτές της GBA έχουν τη γνώση και την εμπειρία να δώσουν στα παιδιά ό,τι καλύτερο μπορούν για να κάνουν πράξη το όνειρό τους».

Για το στόχο της GBA: «Είναι πολύ σημαντικό που η ακαδημία αυτή έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, που είναι η «μητρόπολη» του μπάσκετ. Θυμόμαστε πως τα παλιότερα χρόνια υπήρχαν πολύ περισσότερα καμπ που λειτουργούσαν στην πόλη με παιδιά που ερχόντουσαν να πάρουν μέρος σε αυτά από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη προσπάθεια με ένα εξαιρετικό επιτελείο προπονητών και μακάρι να συνεχιστεί και να έρθουν κι άλλα παιδιά στην Ακαδημία».

Για το GBA offseason camp: «Είναι ό,τι καλύτερο για έναν αθλητή να δουλεύει αυτή την περίοδο. Δεν υπάρχουν υποχρεώσεις με την ομάδα του και έχει τη δυνατότητα και τον χρόνο να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να παρουσιαστεί βελτιωμένος τη νέα χρονιά».

Για το μέλλον του: «Δόξα τω Θεώ έχω αφήσει οριστικά πίσω τον τραυματισμό που με ταλαιπώρησε την προπέρσινη σεζόν. Είχα πολύ καλή αποθεραπεία και τώρα είμαι μια χαρά, όπως φάνηκε και στη διάρκεια της περιόδου που ολοκληρώθηκε. Όσο για την επόμενη χρονιά, όλα είναι ανοικτά. Το συμβόλαιό μου με τον Άρη έληξε. Έχουμε κάποιες συζητήσεις με τους διοικούντες της ομάδας. Επίσης, βλέπω πολύ σοβαρά και το ενδεχόμενο να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Επειδή όμως τα πράγματα κινούνται πολύ αργά τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη έχουμε ακόμη μέλλον για να δούμε τι θα κάνουμε».



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved