ΠΑΟΚ: «Στην κορυφή με PEAK»

ΠΑΟΚ: «Στην κορυφή με PEAK»

Τη συμφωνία της με τη γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών PEAK για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

«Ξεκινάμε μία νέα συνεργασία, με μία εταιρία που παρουσιάζει μία διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και ελπίζουμε ότι θα έχουμε σημαντικά και ωφέλιμα για όλους αποτελέσματα», ήταν τα λόγια του προέδρου του «Δικεφάλου του Βορρά», Μπάνε Πρέλεβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την συμφωνία με την εταιρία αθλητικών ειδών PEAK, η οποία θα είναι επίσημος προμηθευτής αθλητικού ιματισμού για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, αρχής γενομένης από την σεζόν 2012-13. Η συνεργασία της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. με την PEAK ξεκινά με την προοπτική να αναπτυχθεί σε διάφορους τομείς και θα αγκαλιάσει και όλους τους αθλητές των τμημάτων υποδομής και τις ακαδημίες.

Ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Μπάνε Πρέλεβιτς αναφερόμενος στη συμφωνία του Π.Α.Ο.Κ. με την PEAK, τόνισε σχετικά: «Ξεκινάμε μία νέα συνεργασία, με μία εταιρία που παρουσιάζει μία διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και ελπίζουμε ότι θα έχουμε σημαντικά και ωφέλιμα για όλους αποτελέσματα».

Ο Πρόεδρος της εταιρίας Active Cap, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της PEAK SPORT στην Ελλάδα, Γιώργος Μισαηλίδης δήλωσε σχετικά: «Η PEAK είναι μία διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρία, που κατέχει πλέον πολύ σημαντική θέση, τόσο στην αμερικάνικη αγορά του μπάσκετ, όσο και παγκοσμίως, ενώ μεταξύ άλλων συνεργάζεται με τους πρωταθλητές του ΝΒΑ Shane Battier, Jason Kidd και τον πρώην παίκτη του Π.Α.Ο.Κ. C.J. Watson. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία μας με μία ομάδα με την ιστορία και το brand name του Π.Α.Ο.Κ.. Μέσα από την συνεργασία μας με τον Π.Α.Ο.Κ. θέλουμε να συνδυάσουμε την ποιότητα των ρούχων της PEAK, με την δυναμική και τα χρώματα του Π.Α.Ο.Κ. και όλα αυτά να τα κάνουμε πράξη, σε πρώτη φάση με τις νέες εμφανίσεις της ομάδας και να επεκταθούμε στη συνέχεια και σε άλλους τομείς».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είχε φορέσει και πάλι PEAK, στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2004-05 και πιο συγκεκριμένα στα πρώτα 4 ματς της κανονικής περιόδου της Α1.

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Το όνομά της σημαίνει «κορυφή» κι η πορεία της δικαιώνει απόλυτα τη συγκεκριμένη επιλογή. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή αθλητικών ειδών, η Peak έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε ένα από τα πλέον σημαντικά κλαδικά brands, σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Με Ιταλικό style και ένα διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την υφήλιο, η Peak αποτελεί την κορυφαία και απόλυτη επιλογή, όλων όσων επιζητούν ποιοτικά αθλητικά είδη, σε μία εντυπωσιακή γκάμα προτάσεων και σε αληθινά ανταγωνιστικές τιμές.

Στη λίστα προϊόντων της Peak συμπεριλαμβάνονται αμέτρητα είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, ιδανικά για επαγγελματίες αθλητές, για όλους τους φίλους της άθλησης, αλλά και για όσους απλά προτιμούν το casual ντύσιμο στην καθημερινότητά τους.

Η εντυπωσιακή γκάμα προτάσεων καλύπτει τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες όλου του φάσματος των σπορ, από ομαδικά αθλήματα, όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ και τένις, μέχρι ατομικές αθλητικές δραστηριότητες, όπως είναι το τζόκινγκ. Επιπλέον, η Peak υπογράφει δημιουργίες για κάθε φύλο και ηλικία, συμπεριλαμβανομένης και της παιδικής. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής που εξασφαλίζει για τους πελάτες της, την έχουν αναδείξει σε απόλυτη πρωταγωνίστρια του χώρου.

Μετρώντας ήδη πάνω από 5.000 αποκλειστικά καταστήματα παγκοσμίως, η Peak μπαίνει δυναμικά και στην ελληνική αγορά, χάρη στην Active Cap. Απευθύνεται σε κάθε σύγχρονο άτομο, που επιλέγει την άθληση σαν τρόπο εκτόνωσης και ψυχαγωγίας, σαν μέσο διατήρησης καλής υγείας, σαν τρόπο ζωής».



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved